Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

55.hakan

Doğruysa bu durum çok puan kaybettirir bize.

cembaba

Haber doğruymuş arkadaşlar maalesef.

berusa55

Allah kahretmesin ya; fena moral bozucu bir durum. Bu nasıl talihsizliktir...

55.hakan

Şaka mı en fazla umut bağladığınız iki oyuncu sakatlanıyor.Hem de 1 ay.

samsunsporlu1994

SAMSUNSPOR'UN ARTILARI VE EKSİLERİ

Samsunspor'un sezon başı  yeni  transferlerle oluşturduğu  şu kadroyu  PTT 1.ligin   ligin 4.haftası  geride kalırken  şöyle   bir göz atalım diyorum.

Öncelikle benim dikkatimi çeken ilk olgu teknik direktör Hüseyin Kalpar'ın  yeni oluşan elindeki bu kadroya bir takım olabilme başka bir deyişle takım ruhu verme çabası içinde olması.

Elbette bu başarı adına çok önemli ve her şeyin başı...

Bu olguyu şu ana kadar oynanan 4 karşılaşma sonunda futbolcular üzerinde gördüm.

Bu gerçekten sevindirici...

Hemen taze bir örnek son oynanan Denizlispor karşılaşmasında Samsunspor'un 2-0 geriye düşmesine karşın futbolcuların maçı bırakmaması, mağlubiyeti kabullenmeme arzuları takdire şayandı.

Yine bu kadroda iki yeni transfer  Nijeryalı Umar ve Ekigho bu takımın şuana kadar görünen  eldeki en önemli  silahları olarak görünüyor....

Ayrıca Murat Akyüz tecrübesi  ile  yine geçen yıldan transferler  Erdem Şen ve Serkan Çalık'ın  sahada çok iyi performansları ve katkılı futbolları takıma büyük güç katıyor....

Bunların dışında ki futbolcular içinde en azından şu ana kadar oynanan karşılaşmalarda sorumluluklarını bilerek  görevlerini yapmaya çalıştılar diyebiliriz.

Bu anlatmaya çalıştıklarım Samsunspor'un şu ana kadar artıları olarak göze batanlardı.

Samsunspor'un eksileri ise....

ligin 4. Haftası ardından  görünen o ki Samsunspor'da  orta sahada ayağı iyi denebilecek bir oyun kurucu yada forvet arkası oynayabilecek bir futbolcusu maalesef yok.

Bu bölge için son anda transfer edilen  Arif Şahin de  çıktığı ilk Denizlispor maçında oynadığı futbolla maalesef bu sorunu halledecek bir futbolcu görüntüsü veremedi..

Böylesi bir futbolcu eksikliği Samsunspor'un sahada ki oyun ritmini büyük ölçüde etkiliyor.

Samsunspor'un bir başka sorunu da defans dörtlüsünün önünde oynayan iki ön libero bölgesidir.

Bu bölge için transfer edilen Adnan Güngör  iki karşılaşmadır sakat olduğu için oynatılamıyor.

Yine diğer yeni bir isim Taha Yalçıner ise şu an için hem sakat hem de sonrasında bu bölgede ne yapacağı ne verebileceği bana göre tam bir soru işareti.

Malumunuz  bu bölgede şu an için  Erdem Şen ve Turgay Gölbaşı oynuyor. Erdem Şen şuana kadar oynadığı futbolla göz doldurdu. Kendisini kutluyorum.
       Ancak Turgay Gölbaşı  bana göre şu performansı ile bu bölge için yeterli değil.

Bu sorun o kadar önemli ki takımın sahada ki genel performansını bile  etkiliyor.

Sanırım bu sorun Adnan Güngör'ün tekrar forma giymesi ile büyük ölçüdeçözülür.

Bu arada Hüseyin Kalpar'ın bir sıkıntısı da yeni transfer Adiloviç..

Malumunuz bu futbolcu Denizlispor maçında kulübede oturarak başladı ve maçın 58'ci dakikasında oyuna girmişti.

Anlatmak istediğim bu futbolcuyu ilk 11'de oynatırsan ileride Ekigho ile ya çift forvet oynatacaksın yada Ekigho'yu sol kenara çekip bu bölgedeki Musa Sinan'dan vazgeçeceksin.

Yada başka bir alternatif tek ön libero sistemine dönüp  4-1-3-2 gibi sahada kurgulanacaksın.

Bu da takım savunmasını da bana göre ciddi sorunlar yaratabilir.

Sonuç olarak biz ne düşünürsek düşünelim bu işi Hüseyin Kalpar çözecek.

Bizde bekleyip göreceğiz... 

Kaynak: http://www.samsungol.com/

BEŞİKTEN_MEZARA

bu ne şanssızlıktır böle hemde zor haftalarda maç esnasında bişeyleri yoktu halbuki soyunma odasında da depişiyolardı sevinçten şimdi hapı yuttuk futbol 11 kişi ilşe oynanıyor ama iyi futbolcularla iyi takım olunuyor

55.hakan

Musa Sinan'ın sol kanatta yüzmesini izle şimdi  :(

beşnumara

İnsallah musa sinan 11de baslamaz. Onun yaptigini canberk de yapiyor. Canberk neden tercih edilmez anlasilir gibi degil. Canberk-Arif-Serkan calik en ucta da umar olsa iyidir.

berusa55

17 September 2013, 18:59:08 #38198 Son düzenlenme: 17 September 2013, 19:05:06 berusa55
ADS maçı sonrası Bolu deplasmanı ve içerde Antep maçımız var. 6 Ekim'deki 1460+1 maçından sonra 20'sine kadar milli maç arası var ve sonrasında Balıkesir'le içerde oynuyoruz. O zamana kadar Adilovic ve Ekigho hazır olacaklar anlaşılan.

Milli maç arası bu sefer ciddi manada işimize yarayacak.

samsunmania

17 September 2013, 20:01:47 #38199 Son düzenlenme: 17 September 2013, 20:05:25 samsunmania
Habere bak. Çok çok kötü.... Alternatifsiz kadronun sıkıntılarını ligin başında çekmeye başladık. Tadım kaçtı akşam akşam.

furkan5534

Gorkem

lanet olsun bu ne şanssızlıktır ya  :kafa: >:( :x((

Ellibeş Numara

musa sinan'ın idmanlardaki performansı iyimiş ama gel gör ki maçtaki performansını.. :kafa: canberk'in orada oynamasını bende istiyorum ancak idmanlardaki performansı nasıl orasını bilemiyorum. Ercan yazıcı da kayıplara karıştı ya.  >:(

samsunmania

gese defansını görünce Denizli maçında Turgay ve Fatih'in yaptığı defansif hatalar çok masumca geliyor. Amatör lig topçuları bile bu hataları yapmaz.

ChucKeR

Alıntı yapılan: 55.hakan - 17 September 2013, 17:42:34
Musa Sinan'ın sol kanatta yüzmesini izle şimdi  :(

ahahah haber cok kotu ama kahkaha attim