Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

amisos5506

Bosna-Hersek Cumhurbaşkanı İzetbegoviç Samsun'a geliyor
OMÜ Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Özyurt, ''Bosna-Hersek Cumhurbaşkanı Bakir İzetbegoviç, 2013-2014 eğitim öğretim yılı açılış töreni için üniversitemize gelecek''
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Selahattin Özyurt, üniversitenin  2013-2014 eğitim öğretim yılı açılış törenine  Bosna-Hersek Cumhurbaşkanı Bakir İzetbegoviç'in geleceğini belirtti.

Özyurt yaptığı açıklamada,  OMÜ'nün dünya çapında tanınır bir üniversite olması için  çalıştıklarını söyledi. OMÜ'nün kurulduğu günden beri her geçen gün kendini gelişteren bir üniversite olduğunu ifade eden Özyurt, ''2013-2014 eğitim öğretim yılının açılış törenine Bosna-Hersek Cumhurbaşkanı Bakir İzetbegoviç katılarak bizleri onurlandıracak. Samsun ve ünivcersitemizin gelişimi ve tanınması anlamında önemli bir açılış töreni olacak'' dedi.

OMÜ'nin bilimsel, fiziksel, sosyal ve kültürel anlamda gelişiminin her yıl arttığına dikkati çeken Özyurt,  bünyesinde 17 fakülte, 4 yüksekokul ve 17 meslek yüksekokulu ile bir çok enstitüyü barındıran üniversitenin dünyanın tanınır üniversitelerinden biri olma gayreti içinde olduğunu vurguladı. Öztürk, 2013-2014 eğitim öğretim açılış yılı törenin 27 Eylü cuma günü sat 14.00'da  Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

ELDİN ADİLOVİÇ de gider herhalde cumhurbaşkanını görmeye samsun a gelmişken.ya da kulüpten bir org.yapılsa.

özkan

Samsun Büyükşehir Bld Bşk adaylığı için yzy kesinlikle aday gösterilmeyecek akpden kesin net bir bilgidir.O halde ibre suat kılıçı gösteriyor gibi herhalde..

Kodalak

Alıntı yapılan: özkan - 10 September 2013, 10:52:10
Samsun Büyükşehir Bld Bşk adaylığı için yzy kesinlikle aday gösterilmeyecek akpden kesin net bir bilgidir.O halde ibre suat kılıçı gösteriyor gibi herhalde..

güzel haber

Mert

Alıntı yapılan: King1965 - 10 September 2013, 12:46:49
Polis bugune kadar sadece 1 kısıyı mı öldürdü ?

bazılarının kafasına taş düşse iktidar yaptı diyecek konuma gelindi.  Forumda önceden bır tane sıyası laf edılmezdı bu sene forum sıyasetten cıkmadı gıttı.

Bunu gündem belirliyor bence.

5trawberry

Arkadaşlar raylı sistem yanındaki yollarda hız sınırı sabit mi?
67 hızla 340 lira ceza geldi, bu nasıl bi saçmalık..

berusa55

Şehir içi hız limiti 50 ve %10 toleransla 55... 56 yapsan yazıyorlar cezayı. Saçmalığın daniskası hem de tuzak kurar gibi resmen ama mevcut kanunda böyle olduğu için elden bir şey gelmiyor. Şehir içi hız limitinin 90'a çıkarılması gündemde sanırım. Geçmiş olsun kardeşim.

5trawberry

Teşekkür ederim abi.
170'le radara giren adamlarla aynı cezayı yiyoruz saçmalık resmen :)

5trawberry

Alıntı yapılan: barnebau55 - 10 September 2013, 13:02:44
kardeş nerde yedın cezayı bılelım en azından bız dıkkat edelım zaten o cezadan canımız yanmış

Raylı sistem kenarındaki yolda. Atakent Durağı bölgesinde yemişim.
O yolda farklı yerlere tuzak kuruyorlardı zaten.

King1965

Alıntı yapılan: barnebau55 - 10 September 2013, 13:02:44
kardeş nerde yedın cezayı bılelım en azından bız dıkkat edelım zaten o cezadan canımız yanmış

50 ıle mı gıtcekmisiz o yolda  veya 30 la mı .

5trawberry

at arabasıyla seyahat edeceğiz yakında.

berusa55

10 September 2013, 13:08:08 #38140 Son düzenlenme: 10 September 2013, 13:22:29 berusa55
Bu sefer de atı keserler  :)

King1965

bu trafikteki hız lımıtlerıyle ılgılı bır calısma yapılması lazım  Bizde yakın bir zamanda ceza yedik  o sekilde sehir dısında

Desiqner

Denizli maçına organizasyon var mı ?

mehmet yılmaz

bildiğim kadarıyla site eşrafından yok.
kendi adıma kesin yok :)

evolution55

bende babamın hastalığı zamanında doktora yetişecem diye ilyasköyde 70 ile radara girdim.Yavaş bile gidiyormuşum dedim polise  343 liraydı ceza  :( 250 olarak ödemedim.