Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

55__Gurbet__55

Yarin aksam antreman varmi, varsa saat kacta?

cembaba

Yarın akşam 17.00 da başlayacak.

55__Gurbet__55

Serkan

td'de yazdığımzı yazılara biraz daha dikkat edelim kibirli yazılara gerek yok...

deplasmana gitmeyecek adamlar gidenleri taşlatmak için yazmasın....

lato

Abiler kardeşler yarın öğretmenlik görevi için Urfa Viranşehir'e yola çıkıyorum. Zaman zaman belki kırdığımız insanlar olmuştur istemeden hepiniz hakkınızı helal edin. Artık Urfa'dan vereceğiz desteğimizi Forza Urfa ;D

ali ihsan

Alıntı yapılan: lato - 09 September 2013, 17:45:27
Abiler kardeşler yarın öğretmenlik görevi için Urfa Viranşehir'e yola çıkıyorum. Zaman zaman belki kırdığımız insanlar olmuştur istemeden hepiniz hakkınızı helal edin. Artık Urfa'dan vereceğiz desteğimizi Forza Urfa ;D

Hayırlı olsun.657 ailesine hoş geldin...

lato

emre

hayırlı uğurlu olsun kardeşim, hoş geldin camiaya :)

berusa55

lato; hayırlı olsun kardeşim. Tebrikler...

Sercan

Hayırlı olsun, hoş geldin camiamıza :) aynı mesajı değerli samsuni meslektaşımdan da bekliyorum :)

mehmet yılmaz

Lütfü'nun mesajını begenmistim sercan bey hocam :)
Yaşlandiniz sanirim
Gözler görmüyor...  ???  :P
Meslekteki 2. yilinda olan bir comeziniz olarak 14. Yilina giren aiz değerli buyugume hürmetlerimi sunuyorum.

Samet Torun

Hayırlı ugurlu olsun kardeşim. Sevindim adına. Allah utandırmasın.

cany

09 September 2013, 22:44:43 #38128 Son düzenlenme: 09 September 2013, 22:53:45 cany
Alıntı yapılan: barnebau55 - 09 September 2013, 22:33:15
http://video.fanatik.com.tr/diger/yok-boyle-skandal/44194

mutlaka ızleyın futbol holıganlıktır :::::D

bi defa da istanbulspor maçında malzemeci sahaya atlayıp kesmişti atağı ;D

Karabudun

10 September 2013, 04:19:25 #38129 Son düzenlenme: 10 September 2013, 04:25:01 Karabudun
Alıntı yapılan: barnebau55 - 09 September 2013, 22:33:15
http://video.fanatik.com.tr/diger/yok-boyle-skandal/44194

mutlaka ızleyın futbol holıganlıktır :::::D

2000 veya 2001' de yanılmıyorsam Pazar ile Sinopspor maçında Pazar' ın masörü sahaya girerek topu çizgiden çıkarmış, maç berabere bitmiş ve masör Sinopspor forvetinden yediği tekmeyle travma geçirmişti. Tekmeyi atan oyuncun yanlış hatırlamıyorsam tutuklanmıştı ve anlaştığı Boluspor' a gidemediğini de bütün Sinop uzun yıllar konuştu. O masör aklınca bir golün önüne geçti. Oysa neler çaldı o gün insanların hayatından? Misal bir şehir bir daha profesyonel lig göremedi. Düşünsene bütün bir şehir aynı adama sövüyor. Sonra attığı o tekmeyi savunmadığım genç bir adam vazifeymiş gibi muhakkak her sabah kalktığında anasına rahmet okuyor. İşte bunu haklı buluyorum.