PTT 1. LİG 4. HAFTA | Denizlispor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 02 September 2013, 01:31:00

« önceki - sonraki »

King1965

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: evolution55 - 02 September 2013, 18:22:32
denizliden cacık olmaz bu sene,kaheyi durduralım yeter

kardeşim, geçen sezon da öyleydi. maçta biliyorsun seninle yan yanaydık, adamlar bile inanamamışlardı bizi yendiklerine. gerçi bu sefer biz çok daha iyiyiz ama inşallah üç puanı cebe koyarız. takım yine size emanet olur sanırım denizli'de :)

samuray

bence kadro bayağı iyioldu bu sezon süper lige çıktığımız kadrodan daha kaliteli amma bu sezon takımlar o sezona göre daha kuvvetli şanssız ibb yenilgisine rağmen iyi başladık 3 maç 6 puan yener geliriz diyorum denizliyi

emre__ss

Bu kadroyu gördükten sonra her maça güvenle bakarım,bilirim ki kimseye karşı kolay lokma olmayacağız.
Geçen sene erdemin aval aval bakması sonucu kaybettiğimiz maçın rövanşını alacağımızı düşünüyorum.

55.hakan

Serkan ve Erdem'e ne oldu da birden oynamaya başladılar.Geçen sene sürünürken neredeydiniz.Gözünü seveyim alternatifli kadronun.Dur daha Musa Sinan da yola gelecek. O hâlâ yedek kalmanın şokunu atlatamadı sanki. İlk yarı ağlamaya başlar ben gidiyorum diye.
Bu maçı da varımızı yoğumuzu ortaya koyup almalıyız. Her maç final havasında..

beşnumara

Td'de 19horozigo66 organizasyon var mı demiş? Şimdiden gider yapmayalım ürkmesin. İyiniyetli değil sorusu. Hele bi koyalım denizliye yapacağımızı o zaman yapalım  :D

samsunsporlu1994

Süper Lig hedefi olan bir takımız. Lige de iyi başladık. Son yapılan Adiloviç ve Arif Şahin transferleriyle iyi bir kadromuz oldugunu düşünüyorum. Denizlispor maçı kolay bir maç olmayacaktır. Bu maçtan alınacak 1 puan da iyidir ancak dogru oyun anlayışıyla kazanabilecegimiz düşünüyorum. Denizlispor kazanmak adına ofansif oynayacaktır,bizim ekigho ve umar gibi 2 hızlı,çabuk,adam eksiltebilen ve kontra atak futboluna uygun oyuncularımız var. Kontrollü oynayıp kontra ataklarla bulabilecegimiz pozisyonları degerlendirebilirsek 3 puan alabiliriz. Hüseyin Kalpar'ın bu maça Fethiyespor maçının ilk 11'iyle başlamaması gerektigini düşünüyorum. Ahmet Burak Solakel'in yerine Şaban oynamalı. Ayrıca Arif ve Adiloviç oynamalı. Tek forvet oynayıp Ekighoyu kanatta kullanmalıyız.

cgr

Bu maç çok önemli. Çünkü Denizli'den sonra, içeride ligin bence favorilerinden Adana Demirspor ile karşılaşacağız...

2 Haftada min.4 puan bekliyorum takımdan.

beşnumara

Ads'de abartılacak bir şey yok.Antalya hazırlık  maçında oyuncularını canlı izledim. Geçen seneki kadar etkili olamıyorlar. Yine sadece juninhonun ayağına bakıyorlar. İlerde rostand çok ağır zaten çok şikayetçiler.
Biz denizliyi yenelim ads kolay ;)

s_uzunkaya

trt nin tv yayınlarıyla ilgili bilgi linki filan varmı arkadaşlar? Ads maçı açıklanmışmı?

cembaba

ADS maçını %100 koyarlar bence. Güzel maç olacağından...

King1965

ADS macına daha var Pazar gununden sonra acıklarlar

evolution55

Alıntı yapılan: samsuni - 08 September 2013, 19:37:43
kardeşim, geçen sezon da öyleydi. maçta biliyorsun seninle yan yanaydık, adamlar bile inanamamışlardı bizi yendiklerine. gerçi bu sefer biz çok daha iyiyiz ama inşallah üç puanı cebe koyarız. takım yine size emanet olur sanırım denizli'de :)

doğru diyorsun abi geçen sene şoka uğramıştık resmen.takım önce Allah'a sonra bize emanet abi denizlide,gözünüz arkada kalmasın ;)

burakbas

evolution55

Takım perşembe gecesi yola çıkıp o gece izmirde kaldıktan sonra cuma günü otobüs ile denizliye gelecek.biraz uzun olacak yolculukları...haydi hayırlısı