Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

özkan

son derece saçma bir istatistik,trabzonluların çoğu samsunkütüklü zaten.hiç bir işe yaramayan ve gerçek bir durum değerlendirmesi yapılmasına olanak vermeyen gereksiz bir istatistik.

Burak

05 September 2013, 13:38:10 #38086 Son düzenlenme: 05 September 2013, 14:31:55 Burak
Ona bakarsan bende de Trabzon yazıyor ama Samsunluyum derim her zaman . İstatistik bence fikir vermesi açısından önemli ayrıca bu örneği daha önce vermiştim. Ben o kadar sigorta girişi yapıyorum Trabzon kütüklü veya doğumlu insan sayısı yüzde 5 i geçmez.

edit: Ayrıca müşterileri oranladığım zaman da çok az

sadece55

Demek istediğimiz Aslında Samsunlu çok ama Gerçekten kendini samsunlu hissedemeyen İnsan sayısı Malesef çok fazla...

samsunsporlu1994

TAKIM RUHU ÖNEMLİ...

Transfer dönemi yarın sona ererken Samsunspor  Nijeryalı Umar ve Ekigho son olarak Boşnak Elvin Adiloviç'i renklerine katarak belki de  PTT 1. Ligin en flaş yabancı transferlerini gerçekleştirdi.

Hatırlarsanız başkan Emin Kar şu yaşanan transfer döneminde ama kasıtlı ama bu işleri bilmediğinden yada sırf konuşmak için bir çok haksız eleştirilere uğramıştı.

Bende o dönem içinde birkaç kez yazılarımda biraz sabırlı olmak gerekir hatta  " sırf transfer yapmak için transfer yapılmaz" diyerek bekleyelim görelim demiştim.

Buyurun bakalım şimdi daha bir ay öncesine kadar  hem de hakaret derecesinde eleştiri yapanlar şimdi neredeler.

Biliyorum yapacak bir şey yok. Malum ülkemizde bu işi herkes biliyor.

Her neyse biz yine işimize dönelim.

Biliyorsunuz  Milli maçlar nedeni ile liglere ara verilmesi elbette Samsunspor'un lehine oldu.

Zira takımda çok sayıda yeni futbolcu  dolaysıyla  bu futbolcuların  bir uyum süreci için  zamana ihtiyaç var.

En önemlisi de bu zaman içinde bir takım ruhu  oluşturabilmekte . Çünkü malumunuz futbol sahada 11 kişiyle oynanıyor.

Hüseyin Kalpar bu konuda deneyimle bir teknik direktör.

Kendisini geçmişten çok iyi tanıdığım içinde çok rahatlıkla söyleyebilirim ki  onun zaten futbol felsefesinde olmazsa olmazlarından biridir sözünü ettiğim takım ruhu ve takım arkadaşlığı kavramları...   

Sonuç olarak başkan Emin Kar'ın  yeni  futbolcularla oluşturduğu ve Hüseyin Kalpar'a teslim ettiği şu kadro bana göre Samsunspor'un 3 sezon önce şampiyon olduğu o kadrodan da güçlü bir kadro olduğunu  çok rahatlıkla söyleyebirim.

Ancak şunu da kabul etmek gerekir ki  şu anki PTT.1 ligin zorluk derecesi ile o zamanki eski adıyla Bank Asya 1.Ligin zorluk dereside aynı değil. 

Bu bakımdan çok zor bir lig maratonu Samsunspor'u bekliyor.

Kaynak: http://www.samsungol.com/

berusa55

05 September 2013, 16:44:09 #38089 Son düzenlenme: 05 September 2013, 16:50:39 berusa55
PTT 1. Lig 4, 5 ve 6. hafta programı açıklandı

Denizlispor - Samsunspor'umuz 14 Eylül Cumartesi
Samsunspor'umuz - ADS 19 Eylül Perşembe
Boluspor - Samsunspor'umuz 22 Eylül Pazar

http://www.tff.org.tr/default.aspx?pageID=287&ftxtID=18885

Karabudun

05 September 2013, 17:48:48 #38090 Son düzenlenme: 05 September 2013, 17:52:04 Karabudun
İçerisinde Samsunspor' umuzun bolca geçtiği, hakem hatalarını içeren bir video. Özellikle Sadık İlhan' ın katlettiği Trabzon maçına dikkat çekmişler.

Unutulmaz Hakem Hataları :)

lucarelli

hakem erman toroğluydu ogün de görmüyordu bugün de görmüyor  ;D ;D ;D

isa55

basket takımının işi futbol takımından daha da zor. hatta imkansız :x((

sadece55

Burak

Fatih Terim tam ******* yahu 2.golde adam el sıkışmak için geliyor ama isyanı var haksız gol yemiş itiraz eden haklıymış gibi fatih terim hele bir de gider yapmaz mı maç sonu hele bir yugoslavdan dan hiç haketmedim diyor. Allahım milli takım kime emanet

Karabudun

Alıntı yapılan: Burak - 06 September 2013, 09:44:32
Fatih Terim tam ******* yahu 2.golde adam el sıkışmak için geliyor ama isyanı var haksız gol yemiş itiraz eden haklıymış gibi fatih terim hele bir de gider yapmaz mı maç sonu hele bir yugoslavdan dan hiç haketmedim diyor. Allahım milli takım kime emanet

Terim bu. O her zaman haklıdır, ülke sınırları içerisinde ama. Bir Yugoslav onu asla eleştiremez. İtalyan olsaydı iş değişirdi.

GökhanÇağlar

Fatih terimden son iki sezonda daha çok nefret etmeye başladım, geçen sezon saha kenarında yaptığı hareketler çok çirkindi. Bir de başka hoca yokmuş gibi takım çalıştırdığı halde milli takıma aldılar bunu. Bizim maçı katleden Sadık İlhan da yorum yapıyor şimdi Trtde bizim takım hakkında.

Ekrem

Burak

Alıntı yapılan: Ekrem - 06 September 2013, 18:02:47

la bizim evin yanında da merdiven var bende bu İstanbul'daki gökkuşağı renklerine boyama gibi Samsun'daki bütün merdivenleri kırmızı beyaz a boyama fikri oluşmuştu adamlar yapmış helal olsun :)

Ekrem

bununla ilgili bir kampanya başlatılmalı  :)