Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

fanatik samsunsporlu

dünkü ankara -büyükşehir  belediye maçı çok iyidi.iyi takımlar

5trawberry

samsunsporlu1994

SOYS'DEN SAMSUNSPOR'A 200 BİN LİRA BAĞIŞ

Samsun Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği (SOYS) Samsunspor'umuza 200 bin lira bağışta bulundu.

Dernek Başkanı İsmail Okutgen ve Başkan Yardımcısı Recep Asal Başkanımız Emin Kar'ı ziyaret ederek kendisine olağanüstü özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler. Okutgen ve Asal, Valimiz Hüseyin Aksoy'un Samsunspor için başlattığı kampanya çerçevesinde dernek üyeleri Erçal (SCANİA),  Asal (NİSSAN,SKODA,KİA), Oksan (CİTROEN), Onur (RENAULT,DACİA), Özön (WOLKSVAGEN-SEAT), Reis (OPEL-CHEVROLET), Kamer  (HUNDAİ), Oto Koç (FORD, VOLVO), Birmot (FİAT), Çim-Art (HONDA), Kosifler ( BMW ) ve İlk-El'den (İVECO-OTO KAR) toplanan 200 bin liralık bağış çekini Başkanımız Emin kar'a teslim etti. SOYS Başkanı İsmail Okutgen, muhteşem bir taraftara sahip olan Samsunspor'un yerinin TURKCELL SÜPER LİGİ olması gerektiğini belirterek," Bütün meslek kuruluşları ve sivil toplum örgütleri, bütün İl ve İlçe Belediyelerimiz, Samsun dışında, yurtdışındaki iş adamlarımız ve bürokratlarımız şehrimizin en önemli markası olan ve  Atatürk resmini göğsünde taşıyan tek takım olma özelliğini taşıyan Samsunsporumuza sahip çıkmaları gerekir" diye konuştu. Başkanımız Emin Kar ise SOYS ailesine katkıları nedeniyle teşekkür etti.   

Kaynak: samsunspor.org.tr   

evolution55

tff orduspor a 2 yıl transfer yasağı getirmiş diye yazıyor hürriyette

berusa55

TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK), Orduspor'un eski futbolcusu Kürşat Duymuş'un talebi doğrultusunda mor-beyazlı ekibe 2 yıl transfer yasağı cezası verdi.

TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK), Orduspor'un eski futbolcusu Kürşat Duymuş'un talebi doğrultusunda mor-beyazlı ekibe 2 yıl transfer yasağı cezası verirken, Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, "Kürşat, ilk mahkemeyi kaybedince olayı kan davasına çevirdi" dedi.

Orduspor'un eski futbolcusu Kürşat Duymuş, Orduspor'dan şampiyonluk primini almadığı gerekçesiyle spor mahkemelerine başvurarak, açtığı bu davayı kaybetmesinin ardından TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na sözleşmesinin devam ederken tek taraflı feshedildiği gerekçesi ile Orduspor'un sportif ceza alması için başvurdu. Duymuş'un talebi doğrultusunda, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu hakem heyeti, Orduspor'a iki dönem transfer yapma yasağı getirdi.

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Çok saçma sapan bir karardır. Biz Kürşat'a 'kendine kulüp bul' dedik. İzinler verdik. Oda Akhisar Belediyespor ile anlaştı sözleşmeyi feshettik ve gitti. Orduspor'un futbolcuya sözleşmeden kaynaklı hiçbir borcu yoktur. Futbolcu Şampiyonluk prim alacağı ile ilgili dava açtı. Biz ödediğimiz halde. Mahkemede bunu kaybetti. Bunu kaybedince kan davasına dönüştürdü. 'Benim sözleşmemi bunlar haksız feshetmiştir' diye bizi UÇK'ya şikayet etmiştir. Hakemler seçildi, UÇK da futbolcunun sözleşmesini neden tek taraflı feshettik diye böyle bir yaptırım ön görüyor. Bununla ilgili biz tahkim kuruluna başvurduk. Çok saçma sapan bir karardır. Çünkü bunu yazan ticaret hukuk profesörüdür. Futbolun içerisinde olan insanlar değildir. Şimdi hoca bir futbolcu ile çalışmak istemediği zaman sözleşme her zaman tek taraflı yada çift taraflı feshedilebiliyor. Bu Türk futbol tarihinde bir ilktir. Bu karar bozulmayıp kesinleşirse, bundan sonra kimse hiçbir futbolcuyu sözleşmesi devam ederken bir yere göndermezler. Biz kararın yanlış olduğuna inanıyoruz. Tahkim kuruluna başvurduk. Teknik direktör oyuncuyu istemiyorsa, oyuncu düzeni bozuyorsa ben bu oyuncuyu kulüp olarak göndermek zorundayım. Kişiselleştirip, bizden intikam almak için yaptığı bir şeydir. Bizde tahkim kuruluna gidiyoruz. Oradan çözüleceğini düşünüyoruz" diye konuştu.

http://www.haberexen.com/orduspora-2-yil-transfer-yasagi-393351h.htm

Karabudun

İki yıl transfer yasağı ne demek? Sanmıyorum ki uygulansın.

Musti

2 yıl değil, 2 dönem diye biliyorum ben.

binikalamadım

http://www.haberefor.com/haber/insaat-kazisi-sirasinda-tarihi-mezarlar-bulundu-5525.html#.UiYRln-PKG8.facebook

İnşaat kazısı sırasında tarihi mezarlar bulundu
Samsun'un İlkadım ilçesinde bir inşaatın temel kazısı çalışması sırasında 2 bin yıllık olduğu tahmin edilen tarihi mezarlar bulundu.

cgr

Değerli site üyeleri,

Tanıdığınız, bildiğiniz bir optik mağazası olan var mı ? Paramız yabancıya gitmesin en azından...

Burak

Alıntı yapılan: binikalamadım - 04 September 2013, 00:56:26
http://www.haberefor.com/haber/insaat-kazisi-sirasinda-tarihi-mezarlar-bulundu-5525.html#.UiYRln-PKG8.facebook

İnşaat kazısı sırasında tarihi mezarlar bulundu
Samsun'un İlkadım ilçesinde bir inşaatın temel kazısı çalışması sırasında 2 bin yıllık olduğu tahmin edilen tarihi mezarlar bulundu.

dün oradan geçtim polisi görünce bence tarihi bir şey olduğunu düşünmüştüm nitekim öyleymiş  aramadan bunlar çıkıyorsa Samsun'dan arasak neler çıkacak :)

amisos5506

GALİP ÖZTÜRK'TEN REKOR BAĞIŞ

Metro Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ten Samsunspor'a rekor bağış. Samsunlu işadamı Galip Öztürk, Erkut Tutu'nun başkan olduğu dönemde ekonomik sıkıntıların aşılması için kulübe vermiş olduğu 1 milyon 382 bin liralık borcun üstünü çizdiğini ve Samsunspor'a bağışladığını açıkladı
1 MİLYON 382 BİN LİRADAN VAZGEÇTİ
Her zaman Samsunspor'a maddi manevi destekte bulunan Metro Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Kırmızı-Beyazlı renklere ne kadar çok gönülden bağlı olduğunu bir kez daha gösterdi. Samsunlu işadamı Öztürk, aşığı olduğu Samsunspor'a karşı kendisini her daim sorumlu hissettiğini bunun gereği olarakta ekonomik sıkıntıların aşılması için kulübe vermiş olduğu 1 milyon 382 bin liralık borcu bağışladığını ifade etti.  Öztürk, bu kararı almasındaki nedenin Samsunspor'u Süper Lig'de görme arzusu olduğunu ifade ederek işadamlarına da çağrıda bulundu.

SAMSUNSPOR VE SAMSUN AŞIĞIYIM
Samsunlu İşadamı Galip Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Bir Samsun aşığı ve Samsunspor sevdalısı hemşeriniz olarak, doğduğum şehre ve onun sembolü haline gelmiş kulübümüze karşı kendimi her daim sorumlu hissettim. Bu sorumluluğumun bir gereği olarak Sayın Erkut Tutu'nun başkan olduğu dönemde ekonomik sıkıntıların aşılması için kulübe vermiş olduğum 1 milyon 382 bin liralık borcun üstünü çiziyor ve bu parayı kulübümüze bağışlıyorum."

KULÜBÜMÜZÜN YERİ SÜPER LİG'DİR
"Bu kararı vermemin nedeni ise takımımızı yine Süper Lig'de görebilmek arzumuzdur. Kısıtlı imkanlarla hareket eden ve büyük Samsunspor taraftarının tribün desteğini arkasına alan Samsunsporumuzun hak ettiği yer elbette 1. Lig değil, Süper Lig'dir. Bugün kentimizin spor alanında sesini daha gür çıkarmasının yolu futboldaki başarılarımızdan geçmektedir. Bu vesile ile tüm Samsun halkına ve özellikle de Samsunlu işadamlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum."

İŞADAMLARINA ÇAĞRIDA BULUNDU 
"Anadolu şehirlerine şöyle bir baktığımızda ekonomisi büyüyen bütün kentlerimizin Süper Lig'de takımlarının bulunduğunu görüyoruz. Gaziantep, Bursa, Eskişehir, Trabzon bu kentlerin başında gelmektedir. Zira nüfus yoğunluğunun artması, beraberinde ekonomik büyümeyi getirirken, buna paralel olarak o şehrin futbol takımı da ön plana çıkıyor. Samsunumuzun hem nüfusu, hem ekonomik gücü bugün pek çok Anadolu kentinden büyüktür. Samsunspor'un başarılarla dolu şanlı geçmişi ise ortadadır."

KARŞILIK BEKLEMEDEN DESTEK
"Hal böyle olunca, bugünkü sportif başarılarımız nüfus ve ekonomik büyüklüğümüzle ne yazık ki doğru orantılı değildir.  Samsunlu işadamlarımızın yatırım yaparken bu gerçekleri göz önünde bulundurması, işlerini geliştirip büyütürken, Samsunspor'u unutmaması gerekir. Çünkü Samsunspor başarılı olursa, şehrin adı daha çok gündemde kalır, bu da şehrin ekonomik yapısına doğrudan etki yapar."

UMUYORUM ÖRNEK TEŞKİL EDER 
"Yaptığım bu bağış umuyor ve diliyorum ki, başta işadamlarımız olmak üzere tüm hemşehrilerimize bir örnek oluşturur ve imkanı olan herkes kulübümüze destek verir. Bu duygu ve düşüncelerle, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir karşılık beklemeden, sade bir taraftar mantığıyla kulübümü desteklemeye devam edeceğimin altını çiziyor, takımımıza ve onun yöneticilerine başarılar temenni ediyorum."

Burak55

İzmir'de Samsunspor Taraftarlar Derneği açılıyormuş, bir bilgisi olan var mı ? Kimseye ulaşamadım bu konuyla ilgili.

lato

Alıntı yapılan: Burak55 - 04 September 2013, 12:27:12
İzmir'de Samsunspor Taraftarlar Derneği açılıyormuş, bir bilgisi olan var mı ? Kimseye ulaşamadım bu konuyla ilgili.

Böyle bir dernek yok muydu zaten?

Burak55

Serkan