Yeni Yönetimden beklentilerimiz nelerdir ?

Başlatan King1965, 22 July 2012, 20:46:49

« önceki - sonraki »

teksas3455

Zaten şu anda bizde resmi siteden Trabzon veya Trabzonsporu kınayabilecek bir irade yok.
1461 trabzon maçı sonrası yaşanan bildiri krizinden sonra böyle birşey beklemek hata olur

sadece55

O değilde Hocam Adnan öyle yada böyle bu takımın artık kaptanı kaldır şu malum takımlı resmini.Midemiz bulanıyor Şu berbat armayı görünce

yirmiuc

Baskan'dan aciklama yok, Baskan yrd.'dan bir aciklama yok, resmi sitede bir aciklama yok.

Samsunspor , ts'yi kinadi denmez buna, Samsunspor kulubu, Ts'yi kinamaya calisti denir.
:)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

south_london

orda apaçi taraftarları bize küfretti eeeee koskaca Samsunspor bunu kaale alıp cevapmı verecek? Ts taraftarı ne zamandan beri Samsunspor yönetiminin seviyesindeki onlara karşı açıklama yapılsın. Bu adamları bu kadar takmayın sallamayın. Zamanı geldiğinde zaten Trabzonda yine karşılaşacaz. Biz kendi işimize bakalım.

doðan

Alıntı yapılan: yirmiuc - 27 August 2013, 22:39:31
Mevcut yönetim Suat Kılıç'ın a dediğine b diyebilecek , tepki gösterebilecek bir yönetim değil.
Yönetimi tek bir kelime bile eleştiremeyip , Suat Kılıç'ı yerden yere vurmaya gerek yok.

Sayin hocam
Sizin gibi cefakar kisieride yonetim de gormek isteriz .. kimsenin a dedigine biz b diyemiyoruz . Sizler dersiniz .. benim arkadaş lrim ve abilrimin o kadar yüreği yok çünkü. . Sehrin butun dinamik leri geregini yaptigi icin ..bizim macamiz yemiyo....yanienazidan  benim yemiyo ben sizin kadar buyuk samsunsporlu degilim cunku ..
Size sersenisim sonrasi pesinen hicbir yazdiginiza cevap yazmayacagimi bildirir ozurlerimi sunarim
Ayrica kisisel gorustur ...
Samsunspor kulubu kufur eden tarafari muhatap almamalidir ... buyuk samsunspor  taraftri gereken cevabi  layigi ile verecektir..

jurista

Doğan Bey , Yönetime karşı bir sorumluluk hissiyle en azından içimizden gelen bizi temsil eden samsunsporluluğuna sonsuz inancımız olan arkadaşımızın oradaki varlığıyla birçok defa eleştirilecek hususlar olsa bile eleştirmedim.Kıt kaynaklarla , başkalarının itelemesiyle ve lanet olsun ki tokmağı elinde tutanların destekleriyle birşeyler yapıldığının farkındayız.Körü körüne suçlamanın haksızlıktan başka bir şey olmadığını biliyoruz.

Hepimiz isyan ettiğimiz bu lobi karşısında daha fazla ezilmenin verdiği bir ıstırabın acısını çekiyoruz.Bunu anlayın artık

Ya ama ne olur allah aşkına her eleştiriden sonra delikanlıysanız siz gelin ,cefakarsanız siz alın gibi söylemlerde bulunmayın ...

Kimse kimseye düşman değil burada , insanları birbirine düşman göstermek de hiç etik değil .Hepimiz samsunsporumuzn başarısı daha güzel temsil ve idare edilmesi daha güzel yarınlara ulaşması için çaba sarfediyoruz. Bir zamanlar beni bile aforoz etme safhasına gelen ,tehditvari anlayışa külliyen karşı geliyorum . Kimse kimsenin sahibi değildir.

Hepimizin ortak paydası Samsunspor , bizi buraya bağlayan kişinin maneviyatı ve onun özeline saygı göstermek,hassaiyetlerine önem vermek  hepimizin boynunun borcu.

Bizi temsil eden,ve bu maneviyetı ve hissiyatı en iyi bilen arkadaşımıza güveniyorum , gereken yerlerde gereken açıklamaları da sapına kadar yapacağından hiç şüphem yok ...

Bu açıklamaları gider olarak değil birlik ve bereberliğin sağlanması adına nacizhane bir yorum olarak değerlendirmenizi de önemle rica ediyorum ...

teksas3455

Alıntı yapılan: jurista - 31 August 2013, 11:37:57

Hepimiz isyan ettiğimiz bu lobi karşısında daha fazla ezilmenin verdiği bir ıstırabın acısını çekiyoruz.Bunu anlayın artık

Ya ama ne olur allah aşkına her eleştiriden sonra delikanlıysanız siz gelin ,cefakarsanız siz alın gibi söylemlerde bulunmayın ...

:ok

cembaba

teksas kardeşim şu resmini değişitir misin. O armanın bu sitede yeri yok.

teksas3455

31 August 2013, 12:53:58 #488 Son düzenlenme: 31 August 2013, 13:29:38 teksas3455
Alıntı yapılan: CemBaba - 31 August 2013, 12:39:35
teksas kardeşim şu resmini değişitir misin. O armanın bu sitede yeri yok.

Önce renklisine dayanamadı kimse sonra siyah beyazına. Aslında odaklanılması gereken forma ve arma
değil içindeki yüksek karakter abidesi insandı. Neyse tartışmaya girmeyelim bu konuda daha dün o şahsın
anasını sülalesini dümdüz gidenler çooooktan kabullenmiş. Sayfanın başlığı "Yeni yönetimden beklentileriniz" ya
aslında "Taraftardan beklentileriniz" diye bir sayfa açmak lazım. Bunları dile getirmek lazım. Gerçi İBB maçında
daha net görüldü pek taraftarımız kalmamış daha çok "seyirci" olmuşuz. Velhasıl ben zaten foruma eskisi gibi yazmıyorum.
7-8 senedir kombine alıyordum geçen sene başlayan ve Adnan ile zirveye ulaşan malum lobiye ezilme sürecinden
sonra artık maçlara da gitmiyorum. TV den bile izleyemiyorum yarım yamalak baktım ilk iki maça.

Neyse geçen seneye kadar malum karakterli şahsa küfür ettikleri halde şimdi onu kral ilan eden abiler
bana çok fazla laf geçirmeden ben susayım. İsmail Uyanık koysam sıkıntı olmaz demi malum bu camiayı
savunanlarrdan çok bu camiayı ayaklar altına alanlar daha çok seviliyor şehrimizde

Bu arada kimse ile bir derdim yok yani kişiliğinize ve Samsunsporluluğunuza laf etmedim asla da
etme yetkisini kendimde bulmuyorum. Herkese sevgiler saygılar  ;)

cembaba

Kendin tabii ki böyle bir tepki verebilirsin ama o armayı bu sayfalarda kullanmamak bizim adımıza hem de senin için daha iyi olur.

teksas3455

Alıntı yapılan: CemBaba - 31 August 2013, 14:15:11
Kendin tabii ki böyle bir tepki verebilirsin ama o armayı bu sayfalarda kullanmamak bizim adımıza hem de senin için daha iyi olur.

Tamam hocam kusur varsa affola

doðan

Alıntı yapılan: jurista - 31 August 2013, 11:37:57
Doğan Bey , Yönetime karşı bir sorumluluk hissiyle en azından içimizden gelen bizi temsil eden samsunsporluluğuna sonsuz inancımız olan arkadaşımızın oradaki varlığıyla birçok defa eleştirilecek hususlar olsa bile eleştirmedim.Kıt kaynaklarla , başkalarının itelemesiyle ve lanet olsun ki tokmağı elinde tutanların destekleriyle birşeyler yapıldığının farkındayız.Körü körüne suçlamanın haksızlıktan başka bir şey olmadığını biliyoruz.

Kimse kimseye düşman değil burada , insanları birbirine düşman göstermek de hiç etik değil .Hepimiz samsunsporumuzn başarısı daha güzel temsil ve idare edilmesi daha güzel yarınlara ulaşması için çaba sarfediyoruz. Bir zamanlar beni bile aforoz etme safhasına gelen ,tehditvari anlayışa külliyen karşı geliyorum . Kimse kimsenin sahibi değildir.

Hepimizin ortak paydası Samsunspor , bizi buraya bağlayan kişinin maneviyatı ve onun özeline saygı göstermek,hassaiyetlerine önem vermek  hepimizin boynunun borcu.

Bizi temsil eden,ve bu maneviyetı ve hissiyatı en iyi bilen arkadaşımıza güveniyorum , gereken yerlerde gereken açıklamaları da sapına kadar yapacağından hiç şüphem yok ...

Bu açıklamaları gider olarak değil birlik ve bereberliğin sağlanması adına nacizhane bir yorum olarak değerlendirmenizi de önemle rica ediyorum ...

Sevgili Jurista (F....)
Birlik ve beraberlik adına bir şeyler yapmak veya yapabilmek adına her zaman var oldum.. kimsenin kimseyi afaroz etmeye çalışmasınada hiçbir zaman katılmadım hatta bütünlük olsun ve kimse kimseye kırılmasın diye mücadele ettim , seni çok yakından tanımıyorum ama birebir çevremden gıyabında biliyorum mücadeleni vefanı , cektiğin cefayı azı çoğu yaşadıkarını .. yorumu sen değilde bir başkası yazsaydı cevap da yazmayacaktım...
Serzenişim şudurki ...
Kimseye gelin siz alın , kolaysa siz yapın gibi cümle kurmadım .. sizide görmek isteriz dir cümlem ... sizde yaşanılanları görün diye dir .
her daim muhalif olmak da bir seçenektir, bu site buna çok güzel örnektir , akıllı muhalefet iktidarı yüceltir , Bu site sen ve arkadaşların ( arada benide Kabul edersen) zamanın da yaptığımız ve hala yapacağımız işlerle anıldık , buna istinadende eleştirdik , ama hep yapıcı olmaya çalıştık. Sözüm o dur ki , şu anda dahi olmaya çalışıyoruz ve aramızdaki bir arkadaşımızın yönetimde olmasına son derece sevinebiliyoruz . Beni üzen unsursa bir lobinin uşağı olmak ve a ya b diyememek gibi cümlelerle eleştirilmek ve buna münhasır eleştiren kişi yada kişilerin SAMSUNSPOR klübünün üyesi dahi olmuyor olması ( şahsını kast etmiyorum ), hiç bir taşın altında elinin olmaması ve bu gibi unsurlar ... her kişi doğru bildiğini söylemekten kaçınmasın lütfen , her zaman her doğruyu gördüğümüzüde iddia etmiyorum , dediğim gibi akıllı muhalefet iktidarı yüceltir ...( şimdi yukarıda bahsettiğim kulube üye dahi olmama yada hiç bir taşın altına el koymama olayı herkesi kapsamıyor kimse alınganlk yapmasın söz sadece hak edenedir.

**Not :3.kişiler  Amaç polemik yaratmak değildir. İki site sakinin durum değerlendirmesidir .

saygılar sevgiler

ali ihsan

Dışarıdan davulun sesi hoş gelirmiş demiş atalarımız...

jurista

Alıntı yapılan: doğan - 02 September 2013, 11:19:51
Sevgili Jurista (F....)

Birlik ve beraberlik adına bir şeyler yapmak veya yapabilmek adına her zaman var oldum.. kimsenin kimseyi afaroz etmeye çalışmasınada hiçbir zaman katılmadım hatta bütünlük olsun ve kimse kimseye kırılmasın diye mücadele ettim , seni çok yakından tanımıyorum ama birebir çevremden gıyabında biliyorum mücadeleni vefanı , cektiğin cefayı azı çoğu yaşadıkarını .. yorumu sen değilde bir başkası yazsaydı cevap da yazmayacaktım...
Serzenişim şudurki ...
Kimseye gelin siz alın , kolaysa siz yapın gibi cümle kurmadım .. sizide görmek isteriz dir cümlem ... sizde yaşanılanları görün diye dir .
her daim muhalif olmak da bir seçenektir, bu site buna çok güzel örnektir , akıllı muhalefet iktidarı yüceltir , Bu site sen ve arkadaşların ( arada benide Kabul edersen) zamanın da yaptığımız ve hala yapacağımız işlerle anıldık , buna istinadende eleştirdik , ama hep yapıcı olmaya çalıştık. Sözüm o dur ki , şu anda dahi olmaya çalışıyoruz ve aramızdaki bir arkadaşımızın yönetimde olmasına son derece sevinebiliyoruz . Beni üzen unsursa bir lobinin uşağı olmak ve a ya b diyememek gibi cümlelerle eleştirilmek ve buna münhasır eleştiren kişi yada kişilerin SAMSUNSPOR klübünün üyesi dahi olmuyor olması ( şahsını kast etmiyorum ), hiç bir taşın altında elinin olmaması ve bu gibi unsurlar ... her kişi doğru bildiğini söylemekten kaçınmasın lütfen , her zaman her doğruyu gördüğümüzüde iddia etmiyorum , dediğim gibi akıllı muhalefet iktidarı yüceltir ...( şimdi yukarıda bahsettiğim kulube üye dahi olmama yada hiç bir taşın altına el koymama olayı herkesi kapsamıyor kimse alınganlk yapmasın söz sadece hak edenedir.

**Not :3.kişiler  Amaç polemik yaratmak değildir. İki site sakinin durum değerlendirmesidir .

saygılar sevgiler

Sn Doğan Bey ,

Öncelikle son derece seviyeli,ılımlı ve itidal dolu güzel yazınız için teşekkür ederim. Hepiimiz Samsunsporunmuzun bir neferiyiz , bazen ayrı düşünceler çıksa da her bir kafadan , aslında hepimizin tek isteği bu armanın ,bu renklerin samsunsporumuzun başarısıdır.

Çok şiddetli ve amacını aşan saygı ve sevgiden uzak tamamen yıpratma amaçlı eleştirileri külliyen kabul etmiyor doğru bulmuyorum bunu bir kenara koyarsak , iyi niyetli eleştiri sehiplerini küstürmemek ,mafyavari bir üslup ve alayayvari bir tarzla bu sitenin amacına ters hareket edersek birlik ve beraberlikten söz etmenin mümkün olmayacağını düşünüyorum.(sizi tenzih ediyorum asla sizin tarzınız değil bu )

Bununla beraber keşke hep bu şekilde sizinle yaptığımız gibi konuşabilsek birbirimizi anlamaya çalışsak ,bilmediğimiz ayrıntılarıdan haberdar etsek hiç sorun kalmayacak .

Mesela uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş denilince ve ortaya yazılınca üstelik benim yazımın altına denk gelince düşmanmıyız ayrı takımların taraftarımıyız nasıl bir yaklaşım bu diye düşünmeden edemiyorum . Ayrıca kimin ne kadar uzakta olduğunun belirlenmesinin mümkün olmayacağını da yadsımamak gerekir.Özellikle üstüne basa basa ,başkalarının itelemesiyle malesef ve lanet olsun ki tokmağı elinde bulunduranların desteğiyle bir şeyler yapıldığının farkındayız dendiğinde davulun sesinin hoş gelmediğini de anlamış olmak gerekir diye düşünüyor , yazıma gösterdiğiniz hassasiyete ve nezaketinize teşekkür ediyorum .

Selam ve Saygılarımla

ali ihsan

Alıntı yapılan: jurista - 02 September 2013, 15:57:46
Mesela uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş denilince ve ortaya yazılınca üstelik benim yazımın altına denk gelince düşmanmıyız ayrı takımların taraftarımıyız nasıl bir yaklaşım bu diye düşünmeden edemiyorum . Ayrıca kimin ne kadar uzakta olduğunun belirlenmesinin mümkün olmayacağını da yadsımamak gerekir.Özellikle üstüne basa basa ,başkalarının itelemesiyle malesef ve lanet olsun ki tokmağı elinde bulunduranların desteğiyle bir şeyler yapıldığının farkındayız dendiğinde davulun sesinin hoş gelmediğini de anlamış olmak gerekir diye düşünüyor , yazıma gösterdiğiniz hassasiyete ve nezaketinize teşekkür ediyorum .

Selam ve Saygılarımla

Bu kısım galiba beni ilgilendiriyor.Öncelikle yazdığım deyim ile sizi veya bireysel olarak herhangi birisini kastetmedim.Öyle olsa direkt isim verirdim zaten.Bu nedenle o deyimin ve şimdi yazacaklarımın da muhatabı siz değilsiniz bunu belirteyim öncelikle.
Kastım şudur ki ; Sitede son zamanlarda elimize fırsat geçse de şu yönetime bir güzel sallasak havasında olanlar var.Bunlara göre bu yönetim Trabzonspor'lu,hain,kukla vs. diye uzayıp gidiyor.Kimse kapısının önünü süpürmüyor ama komşusuna caka satıyor.Hiç kimse eleştirilmez değildir .Doğruyu bulma adına eleştiri mutlaka olmalıdır.Ama iyi niyetli olmak şartıyla.Birilerine sarmak için birileri yüzüne Samsunspor maskesi takmamalıdır.İçerde olanların yaşadığı sıkıntıları empati yaparak anlayabilmek zor olmasa gerek.Bu şehirde çoğunluğun önceliği Samsunspor olmadığı müddetçe Ali gitsin,Veli gelsin hiç bir şey fark etmez.Bu sebeple yönetimsel manada sıkıntıları anlamak ve çözmek için kişilere değil şehrin yapısına odaklanmak ve elimizi taşın altına sokmak şarttır.
Kısa sürede olsa içeride bulundum ve bu nedenle yönetimdeki arkadaşlarımın yaşadığı durumu iyi biliyorum.Ekonomik olarak özgür olamadığınız müddetçe  bazı durumlarda yutkunmaktan başka çareniz kalmayabiliyor.
Zaten daha iyisi olmadığı hatta hiç kimse olmadığı için bu yönetim geldi,daha iyisini yapacak olanlar gelince de gideceklerdir.

Yapacağımız eleştirilerde önceliğimiz Samsunspor sevgimiz olmalı diye düşünüyorum.Siyasi tercihlerimiz veya kişisel ilişkilerimiz önceliğimiz olursa yanlış yaparız diyorum...