Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

erkutdem55

BANDIRMA VAPURU HAFTASONU AÇIK MI?ZİYARET SAATLERİNİ BİLEN BİRİSİ YAZSIN LÜTFEN.

Burak

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 02 September 2013, 13:54:56
BANDIRMA VAPURU HAFTASONU AÇIK MI?ZİYARET SAATLERİNİ BİLEN BİRİSİ YAZSIN LÜTFEN.

Ben ne zaman gitsem açık denk geldim ya şansıma yada sürekli açıktı eğer müze gibiyse pazartesi kapalı olur tahminim

celebi

SSKLA

AlıntıSamsunspor, yaklaşık 10 bin kişilik taraftarı karşısında

http://www.fanatik.com.tr/samsunspor-evinde-guldu-2-0_3_Detail_294_332795.htm

bu nedir allah aşkına 16950 kapasiteli stada toplasan 1500-2000 kişilik boş yer vardı bununda 600 rakip takım stat fulle yakın hala 10 bin kişi. Bir hafta önce boş tribünler bu hafta eh işteler ne oluyor fanatik!

Ellibeş Numara

Web tv'den izlediğim kadarıyla, tribünlerde çok ufak boşluklar olduğunu gördüm. 14.000-15.000 civarı taraftar vardı bence. Stadımız 17.000 küsür kapasiteli diye biliyorum..  Bu fanatiğe sövmek lazım.. Fanatiğe göre heralde bizim takım hiç bilet satmıyor.. :evet:

Ahmeti

02 September 2013, 19:17:40 #38045 Son düzenlenme: 02 September 2013, 19:22:43 Ahmeti
Mümkünse fanatik gazetesi bizim hakkımızda haber yapmasın sapıtıyo
Ama bizdede kabahat var , bir deplasman tiribünü yerini değiştiremedik adamlar maçın özetini izlerken dolu stad'ı boş görüyor.

Musti

Yabancı maçlarda, maçın sonlarına doğru biletli seyirci sayısı stattan anons ediliyor. Bizde de böyle bir uygulama olsa güzel olur.
Olmadı resmi sitede maç yazısında seyirci sayısı yazılmalı diye düşünüyorum. O zaman bu tip haberler çıkmaz ya da doğrusunu yazarlar.

Geçen sezonun seyirci ortalaması da açıklanmadı. Onlar da açıklansa güzel olurdu.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Musti - 02 September 2013, 19:18:39
Yabancı maçlarda, maçın sonlarına doğru biletli seyirci sayısı stattan anons ediliyor. Bizde de böyle bir uygulama olsa güzel olur.
Olmadı resmi sitede maç yazısında seyirci sayısı yazılmalı diye düşünüyorum. O zaman bu tip haberler çıkmaz ya da doğrusunu yazarlar.

Geçen sezonun seyirci ortalaması da açıklanmadı. Onlar da açıklansa güzel olurdu.
Eskiden oyle bir uygulama vardi stadimizda.

sadece55

Bizde Biletli Seyirci sayısını söyleyince yine sıkıntı oluyor :) Biletsiz taraftar çokluğu ortaya çıkıyor :)

Musti

Hala var mı biletsiz seyirci muhabbetleri? Kombineler dağıtılıyor tamam da biletsiz nasıl alınıyor içeri?

King1965

SSKLA

usare

İzinlidir topçular, haftaya maç yok..

King1965

Antrenman yok mu bugün yani @usare  :-\

Burak55

Mesut Özil Arsenal'de. Bakalım neler yapacak :)