TFF 1.Lig, 12.Hafta | Eskişehirspor 2-1 SAMSUNSPOR

Başlatan harbisamsunsporlu5517, 03 November 2007, 16:15:41

« önceki - sonraki »

harbisamsunsporlu5517

arkadaslar eses bastırıyor defansımız saglam oynuyor ikiyide kontra atak la atabiliriz

berusa55

atak mı yapamıyoruuuuuuuuuzz bunların spikerleri mi anlatmıyorum anlamadım ya

ahmet55

harbisamsunsporlu5517

macı dınliyorum radyodan esesliler bıraz abartıyorlar amsun ikinci yarının basında atarız ikinci golüde

Lazoli

berusa55

sevgili arkadaslar...devre cok güzel bitti ama zor bir 45dk daha var. anlaslan su ki 2.gölü bi atsak mac kesin bizim. ben hala korkuyorum bu 1- 0dan...allahım alalım su macı harika olacak

buraks

Kadir ÇELEBİ

arkadaslar ilk yarı Eskisehir 0 SamsunSporumuz 1 ilk yarı itibariyle fazla atak bir oyun sergilemesekte cok dikkatli oynuyoruz suana kadar mudahaleler yerinde birazdaha kendi sahamızda kabul ederek oyunu kontra atak olarak yonlendirmek istiyoruz kalemizde 1 2 pozisyon dısında gol pozisyonu gormedik defansımızın yerinde mudahaleleri sayesinde dikkat cekmek istedigim bir husus m.bolukbasının her an hata yapabilir izlenimi vermis olması kotu.. 2nci yarı yine dikkatlı oyun sergilememiz gerek ve gol bulmamız gerek inanıyorum buradan puanlarla donucez...

Lazoli

es es bastiriyo ama ikinci yarida kemal girerse kontradan atabilecegimizi düsünüyorum

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: "berusa55"sevgili arkadaslar...devre cok güzel bitti ama zor bir 45dk daha var. anlaslan su ki 2.gölü bi atsak mac kesin bizim. ben hala korkuyorum bu 1- 0dan...allahım alalım su macı harika olacak

inşallah 2'ci yarı 1 gol daha atarız

berusa55

samsunspor34 kardesim ah bir gol daha atsak dediğim gibi mac bizim ve harika bir sonuc olacak ama dur bakalım

mctlçy

es-es tek kale oynuyor defansımız çok iyi ama nekadr dayanabilrler bilmiorm ayrıca sitemizde canlı yayın yapıor arkadaşımız isterseniz takip edebilrsiniz maçı izleyip her dakikayı yazıor www.forzasirinler.org

Forvetim

ikinci yarı sağlam defans yaparak ama kapanmadan kontralardan bir gol çıkarabiliriz. şimdi eses beraberlik için saldıracak burada fırsat kollayıp değerlendirmeliyiz. 2-0 yaparsak bu iş kopar.

Cagdas Ünver

Yeni geldim macin ikinci yarisini radyodan takip edecegim.Ilk yariyi önde kapatmis olmak sevindirici.Ikinci yarida cok dikkatli oynayip ikinci golü bulursak kazanmamamiz icin bir sebep yok diye düsünüyorum.Rahat olmamiz icin en az iki gollük bir fark sart.Allah yardimcimiz olsun.

tankut

ne kadar taraftarımız var.takımın oyunu nasıl bilgi verirseniz sevinirim maça gitmeyi düşünüyoduk 10 kasım törenleri nedeni ile gidemedik