2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

sadece55

Adilovicin en büyük avantajı takımı ilerde tutabilecek gibi görünüyor.Açıkçası Biz bir türlü gol atarız önemli olan takımı ileride tutmak

beşnumara

sadece55

Adilovic Kadar etkili olabileceğini sanmıyorum.Videolardan gördüğüm kadarıyla adam ters koşuları iyi yapabiliyor.Bu kadar etkili Kanat oyuncuları olan bir takım için iyi bir isim gibi

SSKLA

Ben ne yalan söyleyeyim Adiloğlu'nun Abdülkadir'den daha faydalı olacağını düşünüyorum. :)

sadece55

Abdülkadir boğuşmayı pek sevmiyor bence Abdül Tam bir Santrafor değil.

Akyol

Alıntı yapılan: beşnumara - 29 August 2013, 10:10:21
O işi roberts da yapabilirdi ;D
Bize stoper lazım bırak forveti var mı tanıdığın bildiğin stoper  8)

beşnumara

Alıntı yapılan: Akyol - 29 August 2013, 11:14:58
Bize stoper lazım bırak forveti var mı tanıdığın bildiğin stoper  8)

kalpar gibi konusma agzının ortasina şaplaa yersin ;D
Ercan'ımız var o cocuga şans vermezsen nasıl futbolcu olacak. Beyimiz kalpar yine kasiniyo neyse burdan sövmiicem.

SSKLA

Bu arada çağrı abi haberi nerden almış yav. :) Yani şimdi kesin geldi mi bu adiloviç

atalanta8

Eldin'in kendisine ait olduğunu düşündüğüm bir facebook hesabı var.
arsızlık yapıp hoşgeldin tarzında bir mesaj attım teşekkürler diye geri mesaj atmış.
sanırım  yönetimimiz işi halletti.

berusa55

Alıntı yapılan: atalanta8 - 29 August 2013, 11:41:17
Eldin'in kendisine ait olduğunu düşündüğüm bir facebook hesabı var.
arsızlık yapıp hoşgeldin tarzında bir mesaj attım

https://www.facebook.com/eldin.adilovic

Mert

Abimiz gece hayatını ve manita ayaklarını seviyor anlaşılan.

cembaba

Adam kız arkadaşıyla resmini paylaşmış. Bundan daha doğal ne olabilir? Abartmayın...

55.hakan

Transfer için para aranıyor

Samsunspor Başkanı Emin Kar, forvet transferinde adı geçen Eldin Adiloviç ve bir de yerli oyuncu için çalışmaların sürdüğünü belirtirken, "En kısa zamanda transfere nokta koymak istiyoruz. Bunun için maddi anlamda da arayışlarımız var" dedi

TEK GÜNDEM TRANSFER
Samsunspor Başkanı Emin Kar, gündemin bir numaralı maddesi forvet transferi için çalışmaların sürdüğünü belirtiyor. Abdülkadir Özgen ve Mehmet Yıldız'dan sonuç alamayan Kırmızı- Beyazlılar rotayı Bosna Hersek Ligi ekiplerinden Zeljeznicar Sarajevo'nun forveti Eldin Adiloviç'e çevirmişti. Bu oyuncuyu izleyen Ümit Gürsoy'un da olumlu rapor vermesiyle, yönetim de transferde Adiloviç'e yoğunlaştı.

EN KISA ZAMANDA BİTECEK
Başkan Emin Kar, konuyu değerlendirirken, "Adiloviç ve bir de yerli bir isim gündemimizde. Bu zamana kadar forvet transferini bitirememiz bizi de üzüyor ancak Samsunspor'u düşünüyoruz. Kulübün 1 lirasının bile çöpe gitmemesi için uğraşıyoruz. Transferler için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Bunun için maddi anlamda da arayışlarımız var. En kısa zaman içerisinde bu konuya netlik kazandıracağız" dedi.

http://www.habergazetesi.com.tr/spor/15646/transfer-icin-para-araniyor/

Bizim işimiz zor gerçekten.

cembaba

Adilovic twitter hesabından RT yaptı samsunspor yazılarını @adiloviceldin

Burak

son 3 sezondaki gol ortalaması maç başı 1 gol resmen  ???