PTT 1. LİG 1. HAFTA | Samsunspor'umuz - İstanbul BBSK (0-1)

Başlatan berusa55, 05 August 2013, 10:42:05

« önceki - sonraki »

GökhanÇağlar

Takımı beğendim ama geçen seneki şansızlık yakamızı bırakmıyor. Soner, Erdem ve Umar çok iyiydi, Ekigho forvette oynamaya devam ederse daha çok kaçırırız böyle acilen bi forvet alınmalı Ekigho da kanata geçmeli. Puanla başlamak çok iyi olacaktı ama olmadı. Kalpar gereken hamleleri yapamadı yine ama bu takım daha iyi olacak inşallah.

muzaffer4

yirmiuc

Merak edenler için :
http://www.samsunspor.org.tr/haber_detay.asp?id=989

" Türk futbolunun ve Fenerbahçemizin eski futbolcularından ... " diye başlıyordu.
Sonra "Türk futbolunun ve Fenerbahçe'nin ..." olarak değiştirildi.

Desiqner

Alıntı yapılan: yirmiuc - 18 August 2013, 21:18:42
Merak edenler için :

" Türk futbolunun ve Fenerbahçemizin eski futbolcularından ... " diye başlıyordu.

Kardeşim bu kadar erken hükümlü olmayalım.Belkide kopyala-yapıştır yapılmış sonradan farkedilmiştir ? Kul hakkına gireriz Allah korusun...

akif arslan

samuray

Alıntı yapılan: deli 55 - 18 August 2013, 12:37:12
mutlaka orta saha şart takıma.herkes forvet diyor ama top taşıyacak,ara pası atacak,top tutacak adam gerekli.bunlar olmadan ilerideki adam ne yapsın
sade forvet değil tabi hem orta sahaya bi oyuncu hemde açilen bi forvet ihtiyacımız

samuray

belki bu sayfa yeri değil ama bi konuya değinmeden edemiyeceğim ben şu an silivride ikamet etmekteyim silivri spor geçen sezon bal liginden çıktı sadece otogardan belediye tarafından geliri silivrispora 1750 tl günlük ayrıaa kulübün karşısında silivrispora ait bi otopark onun gelirini bilemiyorum ama yaz sezonu 1000 tl den aşağı düşmez kulüp tüm gsm operatörlerinden kampanya başlatmış şu numaraya mesaj çek 5 tl bağışta bulun bunuda her ay yapıyor bi defaya mahsus değil samsunsporda geçen dönemlerde başlatmıştı sonra ne oldu bu tür kampanyalar ben inanıyorumki böyle bi kampanya başlatılsa gerçekten samsunsporlu olanlar her ay 5 tl verir ama malesef sahipsiz takımın sahipsiz taraftarlarıız bu üzücü

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: yirmiuc - 18 August 2013, 21:18:42
Merak edenler için :

Evet geçen sezon basın danışmanımız Y. Ziya Çakır'ın TFF'den yaptığı kopyala yapıştır ve göz tembelliği neticesinde böyle bir ifade girilmişti. FB'nin eski futbolcularından Serkan Acar içindi sanırım. Yaklaşık 1 saat kadar o şekilde kalmıştı sayfada. Sonra bizi arayan arkadaşlarımız oldu ve hemen düzelttirdik. Bence de asla olmaması gereken bir durum, hiç hoş değildi. Artık yönetimde değilim ama benzer bir durum da İBB maçının haberinde olmuş. GS formalı birinin de karede olduğu bir fotoğraf girilmiş. Ayrıntısını bilmiyorum ama bu sefer bir Samsunspor taraftarı olarak yönetici arkadaşı arayan ben oldum, tabii başkaları da olmuştur ve bu durum düzeltildi. Bunlar kabul edilebilecek şeyler değil ancak kasıtlı değil tamamen tembellik ve acelecilikten doğan şeyler. Kendi adıma dergiden sorumluyum ve o konuda çok iddialıyım. Dergide Samsunsporluluk ilkeleri haricinde bir şey görmeniz imkansızdır. Kaldı ki o dergide bir zamanlar FB'nin basket takımı haberini ya da 'hedefim üç büyüklerde oynamak'(!) başlığıyla verilen röportajları da gördük. Geçen sene futbolcularla gittiğimiz bir programda FB tişörtlü bir kız öğrenci de vardı ve fotoğraflar çekiliyordu. Ben gayet kibar bir dille o öğrenciye rica ettin ve eşofmanının fermuarını çekerek kapattı, anlayış gösterdi. Ancak benim o çabama rağmen Haber Gazetesi muhabiri ertesi gün 'FB'li hayranıyla fotoğraf çekindiler' diyerek tişörtlü fotoğrafı yayınladı. Özetle, gidişat içindeki her şeyi kontrol etmek mümkün değil. Ancak ters bir durum oluştuğunda müdahale edilmiyorsa sıkıntı var demektir. 

Sioux

Yok, ben üstüme alınmadım.
Sadece anlayan anladı demişsin ama kimse birşey anlamamıştı. şimdi biraz anlaşıldı. tamam :)

yirmiuc

Alıntı yapılan: samsuni - 18 August 2013, 23:43:50
Evet geçen sezon basın danışmanımız Y. Ziya Çakır'ın TFF'den yaptığı kopyala yapıştır ve göz tembelliği neticesinde böyle bir ifade girilmişti. FB'nin eski futbolcularından Serkan Acar içindi sanırım. Yaklaşık 1 saat kadar o şekilde kalmıştı sayfada. Sonra bizi arayan arkadaşlarımız oldu ve hemen düzelttirdik. Bence de asla olmaması gereken bir durum, hiç hoş değildi. Artık yönetimde değilim ama benzer bir durum da İBB maçının haberinde olmuş. GS formalı birinin de karede olduğu bir fotoğraf girilmiş. Ayrıntısını bilmiyorum ama bu sefer bir Samsunspor taraftarı olarak yönetici arkadaşı arayan ben oldum, tabii başkaları da olmuştur ve bu durum düzeltildi. Bunlar kabul edilebilecek şeyler değil ancak kasıtlı değil tamamen tembellik ve acelecilikten doğan şeyler. Kendi adıma dergiden sorumluyum ve o konuda çok iddialıyım. Dergide Samsunsporluluk ilkeleri haricinde bir şey görmeniz imkansızdır. Kaldı ki o dergide bir zamanlar FB'nin basket takımı haberini ya da 'hedefim üç büyüklerde oynamak'(!) başlığıyla verilen röportajları da gördük. Geçen sene futbolcularla gittiğimiz bir programda FB tişörtlü bir kız öğrenci de vardı ve fotoğraflar çekiliyordu. Ben gayet kibar bir dille o öğrenciye rica ettin ve eşofmanının fermuarını çekerek kapattı, anlayış gösterdi. Ancak benim o çabama rağmen Haber Gazetesi muhabiri ertesi gün 'FB'li hayranıyla fotoğraf çekindiler' diyerek tişörtlü fotoğrafı yayınladı. Özetle, gidişat içindeki her şeyi kontrol etmek mümkün değil. Ancak ters bir durum oluştuğunda müdahale edilmiyorsa sıkıntı var demektir. 

Hocam cevap için teşekkürler. Hata veya eksik arıyor değilim ama :
TFF'de Fenerbahçemiz ifadesi kullanılması da ilginç geldiği için google'da araştırdım. Serkan Acar'ın hayatını kaybetmesiyle ilgili tek bir haber var federasyonun sitesinde:
http://www.tff.org.tr/Default.aspx?pageId=200&ftxtId=17806

Eğer kopyala- yapıştır ise muhtemelen fenerbahçenin sitesinden alınmıştır. Bir gazeteci olarak Fenerbahçe'yi de takip etmesi gerekiyor olabilir bir şey diyemem.
Ama her ne olursa olsun böyle bir şey olmamalıydı, olsa bile hiçbir şey olmamış gibi geçiştirilmemeliydi. Bence.

mehmet yılmaz

Bana o zaman söylenen TFF'den faks geçildiğiydi, zaten o andaki kızgınlığım ve bir an önce kaldırılması için uğraşım nedeniyle ayrıntılı bir araştırma yapmadım. Emin değilim ama krtiki G.Antep BB maçı öncesiydi sanırım, ya da bir başka kritik maç. Bana kalsaydı o ifadeyi geçtim hiç taziye yayınlamazdım, bizlik bir durum yoktu. Hiç bir şey olmamış gibi geçiştirmedik, anında düzelttirdik. Eğer yaptırımdan kastın görevden alma vs. ise sadece şunu söyleyeyim, yerine gelecek olanın daha büyük hata yapma ihtimali çok daha fazla. Çünkü bu şehrin iş yapabilme niteliği ortada.
Üstte anlattığım hadise basit bir örnek sadece, o yüzden bu gibi defolarla karşılaşmak maalesef normal. Mühim olan bunu kanıksamak yerine düzelttirmektir. Dergi örneği da ortadadır.

cakir55

İlk hafta kötü bir başlangıç yaptık ama bazı şeyleri unutuyoruz. Geçen sene neredeyse kaleye gidemiyoduk. Ama bu sene takımı çok begendim. Bu takıma zaten ilk on bire canberk, abs, adnan ve forvet yani 4 oyuncu daha girecek takım daha iyi olacak. Tabi ki ilk maçta mağlup olmak, 3 puan geriden başlamak kötü ancak ligin en iyi takımıyla oynadığımızın farkına varmalıyız. İbb kadroyu hiç bozmamış hep süper ligdeki oyuncular. Dediğim gibi o oyuncuların kadroya girmesiyle ve sağlam ileride top tutan, bitirici bir adamla bu takım çok iyi yerlerde olacaktır hiç şüphem yok.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

nomak55

yahu ben ekigo yu aldığımız ilk gün dedim millet facede ii transfer falan yazmış bu adam bize çok saçbaş yoldurur diiim size ona şans verene kadar şu doğan gibi gençleri oynatmakta fayda var. Kendini geliştirirse ii paraya satarız Türk futbolcu piyasası ne alemde görüyoruz altyapı altyapı altyapı
tek kurtuluşumuz çok önem verilmeli profesyoneller gelmeli dicem ama gene havada kalacak biliyorum

HoliganSamSunLu

ekigo kötüydü ama en azından rakip defansı tedirgin edecek biri belkş ekigo oynamasa umar bukadar boş alan bulamazdı

Karabudun

Ekigho bu ligin her türlü üzerinde. Fazlasıyla da işimize yarayacağına inanıyorum. Bu sezon yaptığımız en yerinde transferler Umar ve Ekigho.