Yeni Yönetimden beklentilerimiz nelerdir ?

Başlatan King1965, 22 July 2012, 20:46:49

« önceki - sonraki »

sersa

Maraton bölümündeki stad giriş kapıları lütfen yapılsın her sene barkod arızalı tek tek girildi dün stada maratona göre en sol kapı.ilgilenilirse teşekkürler.

jurista

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, 1-0 kaybettikleri İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına ilişkin, "Samsun adına talihsiz bir mağlubiyet, İstanbul adına şanslı bir galibiyet" dedi.

Çalıştırdığı takım için kullandığı şu soğuk ifadeler için Hocanın dikkatinin çekilmesi gerekiyor . Takımımız , arkadaşlarımız,Samsunsporumuz ,biz vs gibi bütünleyici bir ifadeden uzak tarafsız bir maç yorumcusu edasıyla röportaj mı verilir ???

ugrass

Yönetim vip biletlerini 1500tl yapmasını biliyoda neden oraya adam koymuyo her maç yer kavgası ediliyo..?? Güvenliğe söylüyosun numara yok boş buldugunuz yere oturun diyo böyle saçmalık olur mu?

Birde bu stad için cok geç ama eger yeni stada geçtiğimizdede bu yönetim olursa tribunlerin isimleri kazada hayatını kaybeden topcularımızın ismiyle adlandırılsın..

mimar55

Bu sene takım kaptanını taraftar seçsin resmi sitede yapılsın bir anket bizde oy verelim belki sacma ama anlayın ruh halimizi

Serkan

Alıntı yapılan: farUqras - 19 August 2013, 01:03:49
Yönetim vip biletlerini 1500tl yapmasını biliyoda neden oraya adam koymuyo her maç yer kavgası ediliyo..?? Güvenliğe söylüyosun numara yok boş buldugunuz yere oturun diyo böyle saçmalık olur mu?

Birde bu stad için cok geç ama eger yeni stada geçtiğimizdede bu yönetim olursa tribunlerin isimleri kazada hayatını kaybeden topcularımızın ismiyle adlandırılsın..

bence sen maratona gel orada sıkıntı olmuyor : )

teksas3455

Alıntı yapılan: mimar55 - 19 August 2013, 01:07:15
Bu sene takım kaptanını taraftar seçsin resmi sitede yapılsın bir anket bizde oy verelim belki sacma ama anlayın ruh halimizi

"Takıma geri alıyorsunuz bari kaptan yapmayın" dediğimiz isimler olabilir. Bence de biz seçelim  ;)

Sadece Samsunspor

Resmi siteden ibb haberindeki gs formali kisinin resmi kaldirilmis. Ayrica fanatikdeki trbunler bostu haberide duzeltilmis. Isteyince yapamayacagimiz sey yok aslinda.

teksas3455

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 19 August 2013, 18:36:25
Resmi siteden ibb haberindeki gs formali kisinin resmi kaldirilmis. Ayrica fanatikdeki trbunler bostu haberide duzeltilmis. Isteyince yapamayacagimiz sey yok aslinda.

Birkaç sene önce, sezon öncesinde şehirde yürüyüş yaparak bu şehri canlandırmış, bu takımı 5 sene sonra süper lige çıkarmıştık.
Bu birlik olamamamış halimiz, bir de tam anlamıyla birlik olsak var ya...

doðan

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 19 August 2013, 18:36:25

arkadaş çok dikkatlisiniz gözünüzdende hiç bir şey kaçmıyo  :kanka: :evet:
sevgili @samsuni Aradı bunun için pazar günü olduğu için ve maç sonrası olduğu için ilgili kişilere ulaşmakta geç kaldık biraz .. fotoğraf yüklenirken gözden kaçmış çinconlu , maksat ailelerinde maça ilgi gösterdiğini gösteren bir kare olması idi .. sizden kaçmadı tabi  :D ;D
ilginiz ve dikkatiniz için teşekkürler... unutmayın biz bir aileyiz..  :ok :kanka:

alperen_55

Eğer hedef s lig ise kesilikle kaliteli bir golcü orta sahaya da ayaginda top tutabilen gole yönelik iyi bir pasör,erman özgür gibi hakan b.erçağ vb gibi iki transferimiz daha olursa s lig hayal değil.

CeLL-O

Yıllardır yapmak istediğimiz fakat nedendir bilinmez, bir türlü yapamadığımız olayı Orduspor kulübü yapmış.

http://www.tribundergi.com/haber/orduspor-dan-vefa-2

Tebrik ederim Orduspor'u.

since1965

Emin Kar küfür edip iki şehiri germeyin diyordu.Dün akşam bize küfür ettiler.Bugün çıkıp bu konuda bir açıklama yapacak mı?Amacınız ne sizin diyebilecek mi mesela ?

King1965

Alıntı yapılan: since1965 - 27 August 2013, 17:52:50
Emin Kar küfür edip iki şehiri germeyin diyordu.Dün akşam bize küfür ettiler.Bugün çıkıp bu konuda bir açıklama yapacak mı?Amacınız ne sizin diyebilecek mi mesela ?

Resmi siteden açıklamalar kaldırılmıştı 1461 trabzon maçı sonrası bir de çıkıp açıklama yapmasını beklememek gerek.

jurista

Samsunspora edilen küfürler karşılıksız kalmamalı , muhakkak suretle yönetim bazında eleştirierek kınanmalıdır.

55JNR55

Biz şehirde travzanlı gezdirmiyoruz (!) bir tane bile formalı atkılı göremezsin yönetim (!) biz görevimizi yaptık sıra sende (!) suat kılıç travzanı batırmak için elinden geleni ardına koymuyor, milletvekilleri ve şehrin dinamikleri herkes arkamızda saldırsanıza !!1!