2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

King1965

Şimdi geriye hangi forvetler kaldı bilgiisi olan varmı ? boştaki forvetler

55.hakan

Doktoru 1 ay demiş bence uzun bir süre değil almamız mantıklı geldi bana.Hem fiyatı düşmüştür hem de Sivas kiralar artık.O hazır olana kadar ikinci bir forvet de şart tabi.İki forvet de fit duruma gelince gazlarız iyice.

emre__ss

Doktoruna muhalefet edecek halimiz yok ama 1 ay hiç mantıklı gelmiyor bence en az 2 ay geçer sonra da anca düz koşulara başlar

SSKLA

Alıntı yapılan: emre__ss - 15 August 2013, 12:24:13
Doktoruna muhalefet edecek halimiz yok ama 1 ay hiç mantıklı gelmiyor bence en az 2 ay geçer sonra da anca düz koşulara başlar

Sonuçta doktor adamın ekmeği ile oynamak istemiyor yani ama menuskus yeniden nüksenden bir rahatsızlık eğer erkenden yüklenirsen.

55.hakan

Alıntı yapılan: emre__ss - 15 August 2013, 12:24:13
Zaten bu adamı ilk yarı 10 takımla aynı anda almaya çalışacağız bence fiyat makul duruma geldiyse riske girilebilir.

emre__ss

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 15 August 2013, 12:25:33
Sonuçta doktor adamın ekmeği ile oynamak istemiyor yani ama menuskus yeniden nüksenden bir rahatsızlık eğer erkenden yüklenirsen.

Tabi her şeyi düşünmek lazım doktorlar da bu sayede piyasa yapıyor.Ameliyatı yaptım 1 ayda ayağa kaldırdım demek de isteyebilir.

cakir55

Mehmet yıldız hayırlı olsun o zaman, öyle ameliyat falan filan ugrasmaya gerek yok.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cheregi

Dış menisküs yırtığında 4 hafta normal bir süre sanırım. İç menisküs yırtığı hem daha az görülüyor hem de tedavisi daha uzun sürüyormuş.

AlıntıBEŞİKTAŞ Kaptanı İbrahim Toraman, forma için büyük bir riski göze alıyor... Tecrübeli oyuncu, dizindeki dış menisküs yırtığı nedeniyle acılar çektiğini ifade ederken, "Kesinlikle ameliyat olmam gerekiyor. Bu tedavi ile düzelecek bir durum değil. Evet acı çekiyorum ama ağrı kesiciler, masajlar ve koruyucu tedbirlerle bu acımı sineye çekip sahaya çıkıyorum. Acılarım dayanılmaz hale gelene kadar oynayacağım. Eğer şimdi ameliyat olursam bu en az 4 hafta sahada olamam demek. Bu 'FEDA' sezonunda takıma bir ay veda etmek Beşiktaş kaptanına yakışmaz.

http://skorer.milliyet.com.tr/toraman-tedavi-ile-iyilesemem/besiktas/detay/1659188/default.htm

Ertuğrul Sağlam

Meniskus ameliyatini bende oldum, yarim yamalak egzersiz yapmama ramen bir ay sonra halisahada oynamaya basladim, dusunun bu adam kendine iyi bakan profesyonel futbolcu eger alnirsa en gec altinci haftaya yetisir.
Abdlkadir icin risk almaya deger...

samsunsporlu1994

Sakatlıgı olan bir futbolcuyu almak çok mantıklı gelmiyor. Abdülkadirin antremanlara başlaması 2 ay sürer,form tutması falan derken ilk devre biter. Kiralıkta olsa Abdülkadiri almamalıyız. Bu transferden vazgeçip başka forvet oyuncusuyla anlaşmalıyız.

ugrass

fanatik samsunsporlu

SSKLA

Ayberk

abdülkadiri 1 yıllık kiralasak her türlü 15-20 maç çıkarır tekrar sakatlık yaşamadığı sürece, ki bu da hiç yoktan iyidir. ayrıca Gökhan Ünal boşta yanlış bilmiyorsam düşünülebilir belki

fanatik samsunsporlu

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 15 August 2013, 13:46:36
neyin ağlaması adamlar süper ligte biz ptt 1. ligte

yanlış anlamışsın vermek istemedilkerinden bahsetmiştim :evet: