Yeni Yönetimden beklentilerimiz nelerdir ?

Başlatan King1965, 22 July 2012, 20:46:49

« önceki - sonraki »

King1965

Gaziosmanpaşalı3455

2 hafta önce transfer listemiz hazır diyen yönetimimizin  bir zahmet transferlerin artık!! başlaması zira 7 gün sonra 1 temmuz millet kampa girecek biz hala transfere başlıyacazz

hacettepeli

AllydeenleaR

bu sene sezon açılışı yapılırsa efsanelerin katılacağı bir tören düzenlense çok güzel olur bence.
futbolcular çıktıktan sonra onların alkışlarıyla sahaya çıkacak samsunspor formalı efsaneleri görmek ne güzel olur dünya gözüyle tekrardan. celil, serkan, vural, imdat, ercan, fatih uraz, n'gonge, tabiki ismail uyanık ve diğer efsaneler

özellikle de celille serkanı tribüne çağırmayı özledik  :(

emre__ss

lato

Alt yapı oyuncularıyla ilgili resmi sitede yapılan açıklamaya teşekkür ederim. Şehirde bu kadar düşman varken bizleri ikilemde bırakmayıp yönetimimizin benzeri durumlara da müdahalede bulnmasını ve gerekli açıklamayı yapıp anında soru işaretlerini gidermesi istiyorum.

80lerden

Armagan kus neden hala takimla idmana cikar?
Yaptigi terkiyesizligin karsiligi bu mu?
Yonetimden gereginin yapilmasini arz ederim.

Ertuğrul Sağlam

Ismail uyanik zamanindaki gibi antremanlari takip edebilmek istiyoruz...

SSKLA

Bir gekas'a 4.5 M € veremiyorlarsa yazıklar olsun :) :P

minci

Sevgili yönetimden yaşlı ve emekli bir Samsunspor taraftarı olarak idmanları rahatça oturarak izleyebileceğimiz bir düzeneği yapmasını önemle rica ederim. Malüm uzun süre ayakta kalamıyor ve çok uzağıda göremiyorum. Sevgilerimle.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 06 August 2013, 11:35:07
Ismail uyanik zamanindaki gibi antremanlari takip edebilmek istiyoruz...
Alıntı yapılan: minci - 13 August 2013, 00:58:26
Sevgili yönetimden yaşlı ve emekli bir Samsunspor taraftarı olarak idmanları rahatça oturarak izleyebileceğimiz bir düzeneği yapmasını önemle rica ederim. Malüm uzun süre ayakta kalamıyor ve çok uzağıda göremiyorum. Sevgilerimle.
Gerçekten bu işe bir çözüm bulunsun bugün halimizi siz anlamazsanız yarın gelecek olanlar hiç anlamaz. her akşam idman izlemeye geliyorum adeta izleyebilmek için ızdırap çekiyorum. Birde ne hikmetse tesislerin girişindeki sahada idman yapılmıyor!

samsunsporlu1994

Adana Demirspor Kulübü belli ay aralıklarla kulübün gelir-gider tablosunu resmi sitesinden açıklıyor,taraftarını bilgilendiriyor. Samsunspor Yönetiminden böyle birşey yapılmasını istiyorum. Bir taraftar olarak kulübe kimler yardım ediyor,kulübün gelir ve giderleri neler,bu kulüp hangi ekonomik kaynaklarla yönetiliyor merak ediyorum. Yönetimden böyle bir çalışma yapmalarını rica ediyorum.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: samsunsporlu1994 - 13 August 2013, 21:06:20
Adana Demirspor Kulübü belli ay aralıklarla kulübün gelir-gider tablosunu resmi sitesinden açıklıyor,taraftarını bilgilendiriyor. Samsunspor Yönetiminden böyle birşey yapılmasını istiyorum. Bir taraftar olarak kulübe kimler yardım ediyor,kulübün gelir ve giderleri neler,bu kulüp hangi ekonomik kaynaklarla yönetiliyor merak ediyorum. Yönetimden böyle bir çalışma yapmalarını rica ediyorum.
Bazı gelirleri aciklamak sikinti yaratabilir!

maraton

Ben de sordum yakın idman sahası bakımdan yeni çıkmış hala oturmamış yumuşakmış o yüzden yapılmıyor orası yapılınca oraya tribün de düşünülüyor

Sadece Samsunspor

Resmi siteye bi el atsınlar o kadar taraftar arasından gs formalı adamı koymak nedir cahillik resmen. bakanın kocaman pankartı asılmış resmi siteye konmuş yalakalık diz boyu. çıkılan pankart yine bakanlıkla ilgili. Hadi hepsini geçtim bide tüm türkiye taktı bize bakan arkasında diye. lan bari maçları kazansak penaltılar verilse süperlige çıksak gam yemicem lafları kaldırcam ama biz bu adam döneminde küme düştük geçen senede çıkamadık bu nasıl torpilmiş anlamadım ben. millete göre biz bakanın takımıyz öyle olsa şuan burda ne işimiz var