2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

holigan5565

SSKLA

holigan5565

SSKLA

ChucKeR

bakanın ne işi var imza töreninde arkadaş milletin gözüne sokar gibi

55.hakan

Ekigho ile ilgili resmi bir açıklama gelse artık kulüpten.

Ayberk

teksas3455

Alıntı yapılan: Ayberk - 08 August 2013, 18:12:07
o değil de ne amaçla olursa olsun o renkleri avatarında bulundurman bence hoş değil.

Hocam bu tartışmaya girmek istemiyorum da o renkleri üzerinde taşımız bir insanı da
Samsunspor formasıyla görmek benim hoşuma gitmiyor. Hem de bu kulübü aşağılayan bir insan,
Hem de kaptan olarak, hem de 55 numaralı forma ile...
Herşey olacağına varır boşverelim gitsin...

ChucKeR

Alıntı yapılan: teksas3455 - 08 August 2013, 18:48:41
Hocam bu tartışmaya girmek istemiyorum da o renkleri üzerinde taşımız bir insanı da
Samsunspor formasıyla görmek benim hoşuma gitmiyor. Hem de bu kulübü aşağılayan bir insan...

siyah beyaz yapsan resmi de öyle kullansan daha bi hoş olabilir. sadece fikir benimkisi

teksas3455

Alıntı yapılan: ChucKeR - 08 August 2013, 18:51:55
siyah beyaz yapsan resmi de öyle kullansan daha bi hoş olabilir. sadece fikir benimkisi

Bu kadar olay olacağını tahmin etmemiştim. Tamam Hocam değiştireyim siyah beyaz olsun
Amacım tartışma çıkartmak değil geçmişi unutturmamaktı  :evet:

Ayberk

Alıntı yapılan: teksas3455 - 08 August 2013, 18:48:41
Samsunspor formasıyla görmek benim hoşuma gitmiyor. Hem de bu kulübü aşağılayan bir insan,
Hem de kaptan olarak, hem de 55 numaralı forma ile...

ben fikrimi beyan ettim. bu mesajında yazdığın hassasiyetleri ben de taşıyorum, buradaki bir çok kişi de taşıyor zaten. zaten olay adnan meselesi de değil, bu muhabbet adnanla başlamadı, dönüp dolaşıp kapının açıldığı yer aynı ;) değiştirmezsen de kendin bilirsin, dediğim gibi fikrimi beyan ettim kimse katılmak zorunda değil

ugrass

Bakan Bey sivasspor macında yanlıs anlaşılırım dedi şimdi imza töreninde baş köşede :) nasıl bi ikilemdir??

MeL_55

GurbetciFanatik

Samsunspor: Gençlerbirliği'nden eski oyuncusu Ekigho ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaştı.

:holey: :deli: :holey: :deli: :holey: :deli: :holey: :deli: :holey: :deli: :holey: :deli:

http://www.transfermerkez.com/search/label/TRANSFER

55.hakan

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 08 August 2013, 19:50:02
Samsunspor: Gençlerbirliği'nden eski oyuncusu Ekigho ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaştı.

:holey: :deli: :holey: :deli: :holey: :deli: :holey: :deli: :holey: :deli: :holey: :deli:

http://www.transfermerkez.com/search/label/TRANSFER O haber dün verildi siteden resmi haberi bekliyoruz kulüpten.