2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

Aldığı yüksek ücretin karşılığını performansıyla veremeyecek bir isimdi.Sevindim

55.hakan

Teker teker gider başka takımlara elimizdekiler.Bolu bitti Buca başladı uyuzluğa.

teksas3455

Berat Eyüpoğlu kim? Fenerbahçe formalı ama 1 saat önce Nuri Asan Tesislerindeydim demiş...

https://twitter.com/berateyupoglu

cezayir55

Alıntı yapılan: teksas3455 - 07 August 2013, 15:34:56
Berat Eyüpoğlu kim? Fenerbahçe formalı ama 1 saat önce Nuri Asan Tesislerindeydim demiş...

https://twitter.com/berateyupoglu
alt yapıdan eski oyuncumuz

emre

samsunsporlu1994

Ligin başlamasına kısa bir süre kaldı. Bana göre 1 stoper, 1 orta saha, 2 forvet takviyeleri gerekli. Stoper mevkiinde Ercan, Cemil ve Fatih lig maratonunda yeterli olmayabilir. 1 tecrübeli stoper ile anlaşılması gerekiyor. Orta Sahaya ise Hakan Bayraktar tarzında bir oyuncu şart. Forvet için ise 2 tane nokta transfer yapmamız gerekiyor. Ligde çoğu takım transferlerini tamamladı. Samsunspor olarak biz de çok geç kalmadan bu 4 transferi yapmamız gerekiyor.

Ellibeş Numara

umarı bu kadar beklettiklerine göre ekigho ile beraber imzayı basacaklar heralde..  :D

AhmetDenizci

Culio'nun sözleşmesi feshedilmiş, bonservisi elinde. Büyük ihtimalle maliyeti fazla olur ancak ortasahaya da ilaç olur.

King1965

biz bir futbolcuya pesin para vermekten yana değiliz '' der di emin başkan.

bu futbolcu peşin para almadan oynamaz.
Alıntı yapılan: AhmetDenizci - 07 August 2013, 18:22:25
Culio'nun sözleşmesi feshedilmiş, bonservisi elinde. Büyük ihtimalle maliyeti fazla olur ancak ortasahaya da ilaç olur.

lato

Culio bu lige yatmaya gelir. İki maç oynar şov yapar sonra yatış. Ayrıca ona vereceğimiz parayla transfer sezonumuzu komple kapatırız herhalde :)

qunqor55

sadece55

Culio zaten Deportivo ile anlaştı. Bize Abdülkadir Ekigho ve bir de iki yönlü bir orta saha tamamdır..

samsun 55

Emin Kar: Abdülkadir ve Ekigho Transferi Büyük Oranda Bitti.
Forvet Arkasına 10 Numara Transferi Yapacağız.

teksas3455

Alıntı yapılan: samsun 55 - 07 August 2013, 21:28:27
Emin Kar: Abdülkadir ve Ekigho Transferi Büyük Oranda Bitti.
Forvet Arkasına 10 Numara Transferi Yapacağız.

Evet ben de dinledim video da Ekigho ve Abdülkadir transferinde sona yaklaştık dedi başkan.

55.hakan

Ekigho için bugün bitebilir dedi.Şu saatlerde güzel haberi bekliyoruz o zaman.