2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Özcan İNAN

Ekigho Abdul Umar Baksanıza şu 3lüye :) Bakalım inşallah olur da transfer hevesimiz kursağımızda kalmaz...

AllydeenleaR

gençlerbirliği ekighonun yanında lekic i de gönderiyormuş, ben ce o da iyi bir forvet, ama biraz maliyetli olabilir.

ugrass

İleri uc iyi olabilir ama onlara top göndercek adam yok.

ismail

ekighoya eskiden kalma borç mu var niye gelmedi bu adam hala  ;)

Kaya

Hüseyin Kalpar'ın; oyun kurucu,üretici orta saha,adam eksilten orta saha v.s adını ne koyarsanız koyun bu tarz bir oyun yapısıyla oynamayacağına eminim.Bu yüzden öyle adam eksilten,ara pas atan ve gerektiğinde kaleye gidecek bir oyuncu beklemiyorum.İleri ucumuz Ekigho Abdül Umar olursa (ki olma ihtimali var) kesinlikle rakibin beklerine doğru atılan uzun toplar ve bu topların geri dönüşünden elde edilecek pozisyonları kovalayan bir takımımız olacaktır. Orta sahası teknik olmayan,basan koşan bir takım bekliyor bizi bence.

Ayberk

Alıntı yapılan: Kaya - 06 August 2013, 19:39:32
   Hüseyin Kalpar'ın; oyun kurucu,üretici orta saha,adam eksilten orta saha v.s adını ne koyarsanız koyun bu tarz bir oyun yapısıyla oynamayacağına eminim.Bu yüzden öyle adam eksilten,ara pas atan ve gerektiğinde kaleye gidecek bir oyuncu beklemiyorum.İleri ucumuz Ekigho Abdül Umar olursa (ki olma ihtimali var) kesinlikle rakibin beklerine doğru atılan uzun toplar ve bu topların geri dönüşünden elde edilecek pozisyonları kovalayan bir takımımız olacaktır. Orta sahası teknik olmayan,basan koşan bir takım bekliyor bizi bence.

aynen öyle abi. "inceci" tabir ettiğimiz adamlar Kalpar'a göre değil. ona koşan basan tekniği vasatın altında adamlar lazım. baktığın zaman bu lig için çok da saçma bir oyun tarzı değil. teknik oyuncuyu Kütahya Dumlupınar'da topraktan bozma sahaya çıkardığında ne kadar faydalanacaksın?

55.hakan

Dartagnan

Ertuğrul Sağlam

Aksam antremaninda Umar'i goremedim insallah ters bir durum soz konusu degildir.

GurbetciFanatik

_Jack Daniels_

cembaba

İmza fotosundan mı bahsettin Hakan Abi? Eğer o yüzden dediysen sıkıntı yok. İçiniz rahat olsun :) Hesap açmak için bugün bankadaydı.

55.hakan

Alıntı yapılan: CemBaba - 06 August 2013, 20:50:48
İmza fotosundan mı bahsettin Hakan Abi? Eğer o yüzden dediysen sıkıntı yok. İçiniz rahat olsun :) Hesap açmak için bugün bankadaydı.
Evet imza fotosu.Ama tahminen Ekigho ile birlikte imzalatacaklar gibi bir his var içimde.İnşallah doğru çıkar.  :)

amisos5506

mehmet yılmaz

Umar sabah idmana cikmis butun öğleden sonrası oruclu iken saglik kontrolunde noterde gecmis aksam sahaya cıktı ama hocadan izin aldi. Yarin imzaliyor islemler tamam ;)