2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

cakir55

Hele şükür geldi Umar. Ekigho, Abdülkadir ve Aydın'ı bekliyoruz şimdi ayrıca İrfan gönderilmiş o bölgeye bir transfer daha yapılır muhtemelen.

Cheregi

Twitter da Abdülkadir Mersin'le anlaştı, perşembe imzalıyor(du)...
Twitter da Abdülkadir Urfa'yla anlaştı...
Twitter da Abdülkadir Buca'yla büyük ölçüde anlaştı...

Adam hala Sivas'ta deneniyor karar verilmedi. Olur ya da olmaz bilmem ama durum bu, gerisi yalan. Sivas'ta kalmazsa Biz mi alırız, Mersin mi alır, tersine mi gider bilmiyorum ama Mersin'e ne kadar yakınsa bize de o kadar yakın.

cakir55

Benim bildiğim Abdülkadir sivastan ayrılırsa bize gelir mersine falan gitmez. Abdülkadir karakterli adamdir eğer 1.ligde bir takımda oynayacaksa o da biz oluruz.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ChucKeR

Alıntı yapılan: cakir55 - 02 August 2013, 22:25:52
Hele şükür geldi Umar. Ekigho, Abdülkadir ve Aydın'ı bekliyoruz şimdi ayrıca İrfan gönderilmiş o bölgeye bir transfer daha yapılır muhtemelen.

aydın hangi aydın acaba çakır kardeş.  :kanka:

twitter

King1965

Alıntı yapılan: King1965 - 02 August 2013, 20:27:38
Recep Hun , Pazartesi beli olacak herşey dedi bugün sordum. Pazartesiyi bekleyin dedi.

demekkı dogru demıs bana bugun :D

cakir55

Alıntı yapılan: ChucKeR - 02 August 2013, 22:39:17
aydın hangi aydın acaba çakır kardeş.  :kanka:
aydın toscali ile ilgileniyorduk ya ondan bahsediyorum

55.hakan

Ekigho gelse çok transfer aramam açıkçası. Ekigho şart bu takıma zor ama gelsin da.

Ertuğrul Sağlam

GökhanÇağlar

55.hakan

lato

Alıntı yapılan: cakir55 - 02 August 2013, 22:34:30
Benim bildiğim Abdülkadir sivastan ayrılırsa bize gelir mersine falan gitmez. Abdülkadir karakterli adamdir eğer 1.ligde bir takımda oynayacaksa o da biz oluruz.

Karakter olarak düşünürsen ve parayı düşünmeyecekse Buca'ya da gidebilir. Bizden önce ordaydı ve Buca'da çok da sevilen bir isim. İnşallah bizi tercih eder ama sonuç olaak profesyonel futbolcu başka takıma da gitse kızmam kendi adıma.

germencisse

Genel olarak Marcin Robak'a onyargi ile yaklasanlar var inanın form tutarsa çok iyi verim alırız.Kumaşı oldukça kaliteli bir oyuncu.

Stoper

Şu haberin doğru olduğuna inanmak istiyorum..

TRANSFER TAARRUZU

Transfer taarruzuna kalkan Samsunspor, Nijeryalı Umar'ı bekilyor.

Polonyalı Robak, Ganalı Attamah, Mersin İdmanyurdu'ndan Aydın Toscalı, Gençlerbirliği'nden Ekigho Ehiosun, Sivasspor'dan Abdulkadir Özgen ve Antalyaspor'dan Zeki Yıldırım ile görüşmeler sürerken Kırmızı-Beyazlı ekip, bu isimlerden en az 4'ünü kadrosuna katmayı hedefliyor

LİSTE ÇOK KABARIK

Samsunspor'un son dönemde transfer listesinde oldukça önemli oyuncular yer alıyor. Kırmızı-Beyazlı yönetim bu oyuncuların tamamıyla görüşme yaptı, bazıları ile anlaştı, diğerleriylede sıkı pazarlık içerisine girdi. Nijeryalı Umar,. Polonyalı Robak, Ganalı Attamah, Mersin İdmanyurdu'ndan Aydın Toscalı, Gençlerbirliği'nden Ekigho Ehiosun, Sivasspor'dan Abdulkadir Özgen ve Antalyaspor'dan Zeki Yıldırım şu anda Kırmızı-Beyazlılar'ın listesinde yer alan banko isimler. Samsunspor bu isimlerden en az 4'ünü kadrosuna katmayı hedefliyor.

SIKI PAZARLIK

Alternatifli listede görüşmeler son aşamaya gelirken hangilerinin takımda katılacağı ise merak konusu. Nijeryalı Umar ile 3 yıllık ön protokol imzalanırken vize sorunu çözülen bu futbolcu her an Samsun'a gelebilir. Polonyalı Robak ve Mersin İdmanyurdu'ndan Aydın Toscalı ile pazarlıklar devam ediyor. Sivassporlu Abdulkadir Özgen ve Gençlerbirliği'nden Ekigho ve Antalyasporlu Zeki için kulüplerinden haber bekleniyor. Ganalı  Attmah'ın kulübüyle bonservisi konusunda sıkı pazarlık yapılıyor. Transfer görüşmelerinde yoğun mesai harcayan yönetim her an sonuç alabilir.

http://www.habergazetesi.com.tr/spor/14674/transfer-taarruzu-/

Kaya

Şuan transfer listemizde adı geçen isimlerin hepsi bizi hedefe ulaştırabilecek oyuncular.

Robak,Umar,Ekigho,Abdülkadir dörtlüsünden 3'ü olursa müthiş olur.Orta alana da takviye yapıldığı zaman iyi bir takımımız olacaktır.