2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

germencisse

Oyuncularımızdan Darrely Roberts bugun Samsuna inis yaptı.Yaklasık 1 saat once tesislere giris yapan Roberts kısa bir sure sonra piazza avm'ye gecti.Eger kulupte kendisi arasında herhangi bir gorusme gectiyse sizlere aktarmaya calısacagım..

lato

http://www.habergazetesi.com.tr/spor/14638/robak-ta-son-dakika-krizi/

Böyle bir haber var fiyat artırdıysa bırakın kalsın ortada p..ç gibi. Ne kadar kariyeri var da ayak yapıyor bu Robak

Aslankaya

son dakika fiyat yükseltti,sakat çıktı,yan battı,ayağı kaydı vs.. ligin başlamasına 2 hafta kaldı kadroyu kuramadık.. emin kar'a maddi destek sözü verip de yerine getirmeyenler,bu kulubü aciz duruma düşürenler cidden artık sıkıldık,bıktık.

Cheregi

http://amkspor.com/2013/08/01/phillips-bombasi.html

Sony Anderson u da alırsak tamamdır, Samsung, Phillips, Sony...  :)

Haberi geçtiği için ekledim ama twitter da da NY Redbulls ile anlaştığı söyleniyor.

teksas3455

Sorun kimde bilmem ama suç bizde tepkimizi dile getiremediğimiz için  :-X

mehmet yılmaz

Aslı astarı olmayan bir haber bence. Menajer ya da temsilcinin biri kulüple ilgisi olduğu birine bir oyuncudan bahsetmiştir, sonra da basına Samsunspor oyuncumuzla ilgileniyor demiştir.

Benim kafamdaki üçlü Umar-Abdülkadir-Ekigho...
Maceraya gerek yok.
İnşallah böyle olur.

sadece55

Jnr.Serkan

Ekigho twitter'da öyle birşey olmadığını iddia ediyor.Gelmeyide düşünmüyorum diyor.Zor gibi

55.hakan

Bu sessizlik hayra alamet değil. Ya bomba bir transfer olacak ya da üst üste kazma oyuncular gelecek gibi bir his var içimde.

seyf55

ugrass

Alıntı yapılan: 55.hakan - 01 August 2013, 19:38:25
Bu sessizlik hayra alamet değil. Ya bomba bir transfer olacak ya da üst üste kazma oyuncular gelecek gibi bir his var içimde.

Başkada bir secenek yok zaten  :evet:

sadece55

Saka maka iyi transferler yapamazsak bu sene yine dusme potasinda olacağımızı düşünüyorum malesef

Sol Açık

Alıntı yapılan: samsuni - 01 August 2013, 18:53:37
Benim kafamdaki üçlü Umar-Abdülkadir-Ekigho...
Maceraya gerek yok.
İnşallah böyle olur.

Kesinlikle katılıyorum. Şu anki (ve Abdülkadir ile kısmen Dimitrov'u çıkartınca geçen sezon da) temel sorunumuz gol, yoksa takımımızın yeterli olduğunu düşünüyorum. Bu üçlü herşeye ilaç olur.

Gaziosmanpaşalı3455

bir gün daha sessiz gecti;şu taraftarın yureğini şampiyonluk söylemleriyle ayağa kaldıran yönetimi mübarek ramazan günü allaha havale ediyorum.merak ediyorum fuat köktaşın ve diğerlerinin söz verdiği 10 milyon ne oldu şampiyonluğa oynayacak kadro ne oldu.ama kabahti ben samsun halkında buluyorum. secim zamanı geliyor kardeşim.tepkileri ortaya koysak verilen sözleri adam gibi protesto ederek sesimizi duyursak böyle olmazdı eminim; birlik beraberlik malesef sıfır .oy korkusu yaratamıyoruz demekki adamlara yoksa zannetmiyorum verilen sözler bu şekilde insanlarla dalga gecer gibi ortada kalmazdı !!!!!!!!

samuray

Alıntı yapılan: seyf55 - 01 August 2013, 19:55:00
şu umar ne oldu hala ses soluk yok
perşembe ye gelecekti ama hangi perşembe perşembeler bitmez ya harbiden yılan hikayesine döndü 15 gündür 20 gündür bu vize sorunu çözülemezmi bana vize konusu gibi gelmiyor umar transferi yönetimin elini kolunu bağlayan maddi sıkıntı verilen sözlerin tutulmayışı gib nedenlerden olabilir