2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

samsunsporlu1994

Sana göre iyi değildir bana göre iyidir orası göreceli. Ancak bana göre bu ligde forvetim diye gezenlerin çoğundan daha kaliteli bir oyuncu.

minci

Alıntı yapılan: samsunsporlu1994 - 30 July 2013, 17:39:11
Sana göre iyi değildir bana göre iyidir orası göreceli. Ancak bana göre bu ligde forvetim diye gezenlerin çoğundan daha kaliteli bir oyuncu.
Kalitesine diyecek bir şey yok ancak meslek ahlakı sıfır. Gsden Urfaya? İdmanlara bile çıkacağını sanmıyorum.

emre

Urfa çıkacak gibiydi ama Sercan'la sıkıntıya soktular. Bi' de Urfa gecelerinin tadına baksın bakalım..

lato

Urfa'da aşırı özgüven var galiba. Geçen hazırlık maçında bir kaç olay tartışma olmuş. Maçı yarıda bırakmış Urfa. Bu kafayla lige başlarsalar bence çıkamazlar.

Serkan

baha55

mimar55

Ptt süper lige göre sert ve mücadele isteyen bir lig sercana bir iki kez sert girdinler sezonu kapatır. Zaten narin topculardan sakatlıklarla mücadele eder bence. Haluk daha mücadelici sercan teknik ama bence sivastan abdülü geri aldık mı sercanı siler süpürür bu ligte

amisos5506

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/angelos-charisteas/profil/spieler_1519.html

yeni gekas neden olmasın.gekas gibi 33 yaşında.en son el nasr arap takımında oynamış.403 maç 104 gol.300.000 Euro değerinde.robaktan daha faydalı olmaz mı?erdem abi duy bu sesi.

fanatik samsunsporlu

Gökhan kaba  emin Başkan'ın  sportif direktör olduğu dönemde  araya adam  konularak 600 milyara alınan berbat ötesi bir futbolcuydu inşallah geri dönmez

germencisse

Serdar Deliktas suan kamptayım Samsunspor'a transferim soz konusu degil demis..

FaTiH_HaN

Görünen o ki siyasilerin verdikleri söz havada kaldı. Eminim ki bir çok topçuyla anlaştık ama verilen sözler tutulmamış olacak ki imza attıramıyoruz. Çok sıkıntı değil densinki bu sene eldeki kadro ile mücadele edicez kimse verdiği sözü tutmadı para yok transfer yok vallahi daha rahat olucak kafamız, ne olucak dört elle sarılıcaz yine, başka şansımız mı var ama bu gergin bekleyiş içini bayıyor insanın.

Aslankaya

gökhan kaba'nın bonservisi elinde diye biliyorum... geçen sene fena bir sezon geçirmedi.. haluk'dan iyi. beğenmeyen olabilir ama kulübün ekonomisi ortada..

Gökhan Kaba sesleri

Samsunspor'un 2006-2007 sezonunda formasıyı giyen forvet oyuncusu Gökhan Kaba tekrar gündeme alındı. Tecrübeli futbolcunun menejeri ile Kırmızı-Beyazlı kulübün yetkilileri arasında görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Gökhan, son olarak PTT 1. Lig ekibi Şanlıurfaspor'dan forması giymiş ve rakip filelere 6 gol bırakmıştı. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın da 30 yaşındaki forveti kadroda görmek istediği öğrenildi.

http://hedefhalk.com/root.vol?title=gokhan-kaba-sesleri&exec=page&nid=560727

Ayberk

iyi de ısrarla gökhan kaba ve robak isteniyorsa, haluk mu gidecek? aynı tip 3 forveti ne yapacağız? madem bu tip forvet istiyor kalpar, 2 tane neyine yetmiyor da 3. yü istiyor? bu sorduklarımı anlamak güç. ya gökhan kaba haberi balon, ya da kalpar bu işten hiç anlamıyor.

twitter

ben gökhan'ın da yarayacağını düşünüyorum ya takıma  ;D

Shane_Falco

Alıntı yapılan: amisos5506 - 30 July 2013, 21:53:15
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/angelos-charisteas/profil/spieler_1519.html

yeni gekas neden olmasın.gekas gibi 33 yaşında.en son el nasr arap takımında oynamış.403 maç 104 gol.300.000 Euro değerinde.robaktan daha faydalı olmaz mı?erdem abi duy bu sesi.

Gekas'ın sol ayağı bile olamaz...