2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

özkan

devrim çetin bizim klübün basın sözcüsü herhalde..bu ne bilgi sızması bu kadar böyle..

Ayberk

Sadece Samsunspor

Hemen sallamayin adama o yazmamiski. Suanda aciklama yapti bn ole bsey yazmadim die

ChucKeR

Alıntı"Nijeryalı Aminu ve Polonyalı Marcin Robak ile görüşmelerimiz Jaba'dan önce başladığı için öncelikle bu futbolcuları transfer etmeyi planlıyoruz. Yabancı kontenjanı bu futbolcuların gelmesiyle dolacak. Bunun için Türkiye'ye 2003 yılında gelen ve uzun yılar Süper Lig'de forma giyen Jaba'nın Türk vatandaşlığına geçmesi için şartların oluştuğunu düşünüyoruz. Jaba'yı Türk vatandaşı olarak transfer etmek ve oynatabilmek adına Samsun Valiliğine müracaat edeceğiz."

türk vatandaşlığını herhangi bi şehirdeki valilikten alabiliyomuyuz  ???

55.hakan

halk haber yapmış O nun da kaynağı twitter değildir inşallah   :x((

Ekigko geri geliyor!

Samsunspor'un Spor Toto Süper Lig'de formasını giyen forvet oyuncusu Ekigho Ehiosun ile prensipte anlaşıldığı öğrenildi. Nijeryalı oyuncu Perşembe günü Samsun'a gelecek

Samsunspor'un Spor Toto Süper Lig'de forması giydikten sonra Gençlerbirliği'ne transfer olan Nijaryalı Ekigho Ehiosun ile tekrar prensipte anlaştığı öğrenildi. 23 yaşındaki forvet oyuncusu Başkent ekibinde geçtiğimiz sezon beklenen performası sergileyemediği için fazla forma şansı da bulamamıştı. Kırmızı-Beyazlı kulüp bu nedenle Ekigho ile temasa geçti. Türkiye'de ilk olarak Samsunspor'da forma giyen futbolcunun transferinde sona doğru gelindiği öğrenildi. Ekigho'nun, Perşembe günü Samsun'da yapılacak olan çalışmada takıma katılması bekleniyor.

kaynak: http://www.hedefhalk.com/root.vol?title=ekigko-geri-geliyor&exec=page&nid=560470

cembaba

Sakatlık durumu inşallah yoktur Ekigho'nun. Yoksa hepten sıkıntı.

yirmiuc

Osman Jallow'u alaydik iyiydi.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

samuray

jaba türkk vatandaşlığı halledilirse iyi olur yabancı statüsünde ise risk alınmamalı şartlı alınıyor peşin para istemiyor futbol oynyamak istiyorum geçmişte yaptığım hatalaran ders aldım bir  şans istiyorum söylemleri var bu şartlarda alınması kulübümüze bi külfet getirmez olursa yararlanırız olmassada bi külfet getirmez nasıl olsa . ama yabancı kontenjanından alınması büyük risk olur zira ne vereceği belli değil yabancılara kgelince roberts sözleşmesi feshedilmeden veya başka bi kulüple anlaşmadan ekighoyu nasıl alacağız bu bana pek inandırıcı gelmedi ama olursa süüper olur

cembaba

Alıntı yapılan: özkan - 29 July 2013, 18:37:07
devrim çetin bizim klübün basın sözcüsü herhalde..bu ne bilgi sızması bu kadar böyle..

Bilgi sızması diye bir şey olmaz. Bizzat söylerler Özkan. Devrim Çetin ntvspor.net haber müdürü. Arayıp sormuştur. Kaldı ki isim yazmadı bildiği halde. Twitter hesabını çakmalamışlar.

mehmet yılmaz

sivas bugün portekiz takımı belenenses2i 1-0 yenmiş. golü abdülkadir atmış. 4 maçta 4 gol atmış sivas. hepsini de abdülkadir atmış. r.carlos hep 11 çıkarıyormuş onu.

şaka, şaka...

tam tersi. sivas bugün 1-0 yenmiş, gol grosicki. burhan eşeri oynatıyor, apoyu hiç oynatmıyormuş. forumda yazdıklarına bakarsak carlos tutmayacak apoyu. anladığım kadarıyla pek oynatmamış bile. 31 temmuzda erciye maclarıyla birlikte Hollanda kampı bitiyormuş. abdülkadiri almamız lazım. hem iyi futbolcu hem de çok karakterli bir genç.

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36427&page=3

celebi

Devrim çetini ..........m size bir şey olmasın yeter ki

SametYılmaz55

Abdülkadir'i inşallah beğenmez Carlos.en büyük korkum Erman ve Eneramo'nun Sivasspordan ayrılması.alternatif olarak tutabilir diye bir şüphe var içimde.inşallah alıp rakiplerimizin bir adım önüne geçeriz

nomak55

Bu gohu nerde arkadaş alıncak bissürü forvet var ekigo yamı kaldık kaldıysak mıçtık gene boşkalelere saç baş yoldurmaca

olcay