Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cembaba

İnternetten mi aldın? İnternet için söyledim kardeşim.

fanatik samsunsporlu

sadece55

Cem İnternetten almak ile storedan almak arasında bir fark varmı? Bir de son süre ne zamana kadar

fındık

Alıntı yapılan: Erdinc - 29 July 2013, 14:29:26
Cem İnternetten almak ile storedan almak arasında bir fark varmı? Bir de son süre ne zamana kadar

Son süre 30 eylül 2013 saat 22.00 'a kadar biletix sisteminde gözüken.

ErkÇay55

Garanti bonus kart 50 tl ve üstünü telefona gelen mesajla 3 taksit yapıyor.Komisyon ücreti 3.5 tl.

Stoper

Twitter sahte ve aktif olmayan hesapları kapatıyor

Sosyal paylaşım sitesi Twitter sahte olan, pek fazla aktif kullanılmayan ve "yumurta" olarak adlandırılan hesapları kapatmaya başladı.

Verilen karar sonrası Türkiye'deki birçok kullanıcı da durumdan olumsuz olarak etkilenirken Twitter CEO'su Dick Costolo ise hükümet kararı sonrası hesapların kapatıldığı iddialarını reddetti. Gezi olayları ile bir anda önemli hale gelen Twitter'da binlerce sahte hesap açılmıştı.

Birçok kullanıcı bu hesaplar hakkında şikayetlerini Twitter yönetimine iletirken birçok hesap da kapatılmaya başlandı. Türkiye'nin dışında da birçok ülkede benzer uygulamalar gerçekleşirken Twitter hesapların askıya alınmasında ya da kapanmasında birçok sebebin olduğunu ifade etti. Kopyala yapıştır paylaşımlar yapanlar ve takipçi sayısının yüzde 5'i kadar spam alan kişilerin hesapları kapatılırken karşıt görüşlü grupların bu yöntemi sık sık kullandıkları ifade edilmekte.

Türk kullanıcılara yönelik açıklamalarda bulunan Twitter CEO'su Dick Costolo ise hükümetle anlaşma yapıldığı yönündeki iddiaları reddederek, "Böyle bir anlaşma yok" şeklinde açıklamada bulundu. Diğer yandan kapatılan sahte hesaplar sonrası birçok ünlü ismin kullanıcı sayılarında büyük bir düşüş yaşandığı da dikkat çekti.

Kaynak: A Haber

binikalamadım

YIL 1855

SAMSUNDAKİ KONSOLOSLUKLAR

AVUSTURYA
İRAN
YUNANİSTAN
İSVEÇ
FİNLANDİYA
BELÇİKA
MACARİSTAN
NORVEÇ
İTALYA
ALMANYA
İNGİLTERE
FRANSA
RUSYA
AMERİKA

konsolosluk sayısı bakımından ülkedeki 3. büyük il ... 1.İstanbul 19 konsolosluk , 2.İzmir 16 konsolosluk

nereden nereye...

mehmet yılmaz

Hocam bu konsolosluklarin o donemdeki tütün ticareti ve gayrimuslimlerle de bir ilgisi vardi sanirim.

feticalik

Kais

store gittiğimizde direk kombineyi veriyomu yoksa klupten mi alıyoruz kombine kartı

Serkan

Store dan bilet çıktını alıp kulübe gidiyorsun kimlik fotokopin ile kulüp bastırıyor

Kais

maraton

Kulüp değil yine Biletix tende teslim alabilirsiniz

Serkan

abi o zaman onuda yine biletix'den düzelttirmen lazım

AhmetDenizci

"Köprüden Geçti Gelin" türküsü hakkında şöyle bir bilgi buldum acaba doğruluğu nedir bilen birisi var mı acaba ? Benim bildiğim Neşet Ertaş'a ait dolayısıyla Kırşehir türküsü olduğu idi. Şaşırdım açıkcası bu yorumu okuyunca.

Alıntısamsun bafra yöresine ait bir türküdür, her türkünün olduğu gibi bu türkünün de bir hikayesi vardır.
türkünün hikayesi şöyle;
samsun bafra kızılırmak üzerinde olan eski tahta köprüde olmuştur. gelin alayı eski şartlara göre atlarla gelin almaya giderler. eski tahta köprüden geçerken, atın uçan bir kartaldan ürkmesiyle diğer atlarında ürkmesine sebep olur ve eski tahta köprü yıkılarak gelin alayı olduğu gibi ırmakta boğularak can verirler. yerine yeni çetinkaya köprüsü yapılır. gelinin anısına bafra'da bir gelenek olmuştur her gelin muhakkak evlenirken köprüden geçer, köprüde arabalar durur inilir ve ırmağa taş atılır.
günümüzde halen, bafra'da bu bahsi geçen köprüden geçerek evlenirler.

https://eksisozluk.com/entry/22214298