Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Uğur Yıldız

Vay gundi 19 numara giymiş.  :)

Ekrem

Odamın duvarına asalet katalım dedik babamla  :)  Çizimi biraz uğraştırdı ama güzel oldu güzel   :)

Ertuğrul Sağlam

GENÇ DEV ADAMLAR' AVRUPA ŞAMPİYONU

Gençlerden tarihi başarı... Letonya'da düzenlenen Genç Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda milli takımımız, güçlü rakibi Hırvatistan'ı 81-74 yenerek Avrupa şampiyonu oldu.

cgr

Bizim eski forvet Rafael Marques yine attı golünü... Çok iyi bir sezon geçiriyor...

Ayberk

ey gidi rafael ankaraspor maçında kaçırdığın penaltıyı hiç unutmicam :(

teksas3455

Abiler, Orduspor ile oynanacak hazırlık maçı Kadir Gecesine denk geliyormuş herhalde.
Bir gece ileri veya geri alınamaz mı acaba? Çok etkiler bu tribünleri kulübe bildiremez miyiz?

Dartagnan

29 July 2013, 01:45:30 #37521 Son düzenlenme: 29 July 2013, 01:49:45 Dartagnan
Alıntı yapılan: Dartagnan - 27 July 2013, 13:46:25
Cemaat bağlantılı olsun veya olmasın.Umrumda değil.Diyorsunuz ya savastan kacan bi halk ülkemize sığınıyor diye haklısınız da.Ama Tufan kardesım de surda haklı ve bende aynı sekilde düşünüyorum.Hatay Reyhanlı daki gerceklesen olay ortada.Kimlerin ölüp kimlerin ölmediği ortada. olayın oldugu sırada ''her gün '' orada olan '' savastan kacan halk '' ın  orada olmaması ortada .Bu bile benim şüphelenmem için bir neden.Ayrıca Hatay halkının endişeleri ortadaydı ta en başından beri.Yasantılarının nasıl değiştiği ve sıkıntılarının arttığı.Hadi biz burdan atıp tutuyoruz ama ordaki insanlar bu durumu yasamalarına rağmen yalan söylüyorlar herhalde ? Biz ne zaman bu şekil insanlar olduk diyerekten dem vuruluyor ama  '' ne zaman bu kadar körü körüne düşüncelerimizin Kölesi haline Geldik'' bunu sorgulamak , sorgulayabilmek en önemlisi.O veya bu nedenden rahatsız olmak , kendini huzursuz hissetmek insanların en doğal hakkı.

Bu nedır ? ben bu mesajı yazarken koyu yazan yerı normal bır sekılde yazmıstım .Bı sekılde degıstırılmıs. Anlam veremedım ama hayırlısı.

Alıntı yapılan: Dartagnan - 27 July 2013, 23:45:53
http://video.teksas.org/video.asp?video=350
Murat Yıldırım'ın golü görülmeye değer.

Burdaki muhabbette kayan yazı değildi. Hadı bende sıkıntı var dıyecegım de bırısı kafa buluyor herhalde .

mehmet yılmaz

Bayramdan sonraymış maç. 10 Temmuz diyorlar.

teksas3455

Alıntı yapılan: samsuni - 29 July 2013, 01:45:35
Bayramdan sonraymış maç. 10 Temmuz diyorlar.

Hocam 10 Ağustos demek istedin sanırsam ama dediğin doğru. Bayramdan sonra oluyor.
Bi arkadaş deyince hiç imsakiyeye bakmadan yazdım buraya. Pardon  :D

mehmet yılmaz

Ağustos evet,
bize her ay temmuz  :P

BigBadMama5552

AlıntıAbiler, Orduspor ile oynanacak hazırlık maçı Kadir Gecesine denk geliyormuş herhalde.
Bir gece ileri veya geri alınamaz mı acaba? Çok etkiler bu tribünleri kulübe bildiremez miyiz?

Kadir Gecesi 3 Ağustos'ta, maç 10 Ağustos'ta diye açıklandı. 10 Ağustos da bayramın 3. günü.

Dartagnan

bu ''gelibolu'' adlı belgesel nasıl bir şeymiş? Yerle bir oldum :(

cembaba

İl dışından kombine almak isteyen olursa, biletix.com'dan alabiliyor. Ayrıca 10 TL farkla, 3 taksit imkanı da mevcut.
Bunun dışında kombine kartınız adresinize teslim ediliyor.

fanatik samsunsporlu

tavşanlı 4-1 yenmiş boluyu.hep böyle bolu

fanatik samsunsporlu

Alıntı yapılan: CemBaba - 29 July 2013, 12:41:12
İl dışından kombine almak isteyen olursa, biletix.com'dan alabiliyor. Ayrıca 10 TL farkla, 3 taksit imkanı da mevcut.
Bunun dışında kombine kartınız adresinize teslim ediliyor.

kardeşim ben aldım kombine 3 taksit.10 tl fark yok