2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

King1965

King1965

cgr

Alıntı yapılan: King1965 - 28 July 2013, 14:44:56
tşkler oyuncumuzu tanımıyorum yaa  :D

Hiç yakıştıramadım sana :) nası basın olacaksın böyle :)

mehmet yılmaz

Haber gazetesindeki aydın toscali haberi dogruymus. Gorusuluyormus. Robak konusunu bilmiyorum.

maraton

Yalnız tipimi s.kim yazıyorum yok abi öyle deme kız olsam ilk sana veririm demiyorsunuz da bir de mesajı beğeniyorsunuz site ölmüş !! Serpico duydun mu ?

domin55

bbu bu sene çç çıı çıkarız ii inşallah :holey:

Özcan İNAN

Facebook'ta sayfalarda gezinen yazı:

DUYUM | Samsunsporumuz Ekingho, Marcin Robak, Umar Aminu, Serdar Deliktaş, Aydın Tosyalı, bi aksilik olmazsa perşembe günü imzalar atılıyor.

samsun 55

DUYUM | Samsunsporumuz Ekigho, Marcin Robak, Umar Aminu, Serdar Deliktaş, Aydın Tosyalı, bi aksilik olmazsa perşembe günü imzalar atılıyor.

facede böyle bir haber var

Serkan

FaTiH_HaN

Serdar Deliktaş şu g.antep belediyedeki forvet miydi ? Ligin başlama tarihi yaklaştıkça astronomik rakam çeken topçular fiyatları düşürdü galiba malum urfa ankara bolu transferleri tamamladılar istedikleri parayı verecek takım kalmadı. Bu hafta içinde transferde atağa geçeriz bence.

55.hakan

Alıntı yapılan: samsun 55 - 28 July 2013, 23:33:45
DUYUM | Samsunsporumuz Ekigho, Marcin Robak, Umar Aminu, Serdar Deliktaş, Aydın Tosyalı, bi aksilik olmazsa perşembe günü imzalar atılıyor.

facede böyle bir haber var
Ekigho ve Serdar yönetim tarafından doğrulanmadıkça inanmamak lazım. Bu ikisi tam bir dedikodu şu anda.İnşallah doğru çıkar o ayrı.

55.hakan

Dedikodunun kaynağını buldum. Bu kişi ara ara bu gibi haberler veriyor. Yönetimden tanıdığı olabilir.  :evet:

https://twitter.com/marcopashaaa/status/361547216491511810

cgr

Alıntı yapılan: 55.hakan - 29 July 2013, 00:25:16
Dedikodunun kaynağını buldum. Bu kişi ara ara bu gibi haberler veriyor. Yönetimden tanıdığı olabilir.  :evet:

https://twitter.com/marcopashaaa/status/361547216491511810

Kendisi kuafördür. Genellikle futbolcular traşa oraya gider. Adnan'ın da yakın arkadaşıdır.