2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Demek ki, nasıl TS'ye gelen futbolcuların asıl amacı GS'ye gitmekse, KSK'yi de bize gelmek için basamak olarak kullanıyorlar  8) :P
İrfan hariç hepsi KSK kökenli, o da sakat diyorlar. bir bakarsınız yatcaz kalkcaz Caner Ağca hop burdaymış :) ( Bir duyumum falan yok, öylesine yazdım.)

amisos5506

Mehmet abi ekigho ehiosun boşa çıkmış ve dejan lekiç ekigho umar ortalasın dejan lekiç çaksın abi.hem gençler bize oyuncu verecekti.ya .büyük başkan yapsın bi güzellik.bu taraftar sadece birazcık kıvılcım istiyor.biz gerisini getiririz.abi sen söyle ya bir teklif et.dejan lekic de çok sağlam golcü.ancak böyle çıkarız.abi .umar ekigho lekic.defansa da özbek ya da Azeri bir futbolcu.daha ne olsun abi.

amisos5506

içimde bir his güzel günler göreceğiz güneşli günler diyor.ben emin kar başkanımıza sonuna kadar güveniyorum.hangimiz samsunspor için ayağını kaybedip tekerlekli sandalyeye mahkum oldu.bir deplasman yolculuğunda?

55.hakan

Samsunspor Sağ Bek Sorununu Çözdü
Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tranfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Takımda eksik gördükleri mevkilere nokta tranferler yaptıklarını belirten Kar, "Sanıca Boru Elazığspor'dan Murat Akyüz ile 2 yılık anlaşmaya vardık. Akyüz takımızın kampına katıldı. Pazartesi günü kamp bitiminde Samsun'da resmi sözleşme imzalayacağız" dedi.

Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın raporu doğrultusunda bir sağ bek, bir santrafor ve bir de stoper almayı hedeflediklerini ifade eden Kar, "Murat Akyüz ile sağ bek sorunumuzu çözeceğimize inanıyorum. Santrofor ile stoper almak için çalışmalarımız sürüyor. Ancak bizim transfer politikamız çok açıktır. Biz futbolcuya garanti para vermekten yana değiliz. Ben kendi futbolculuğumdan beridir, futbola aklım erdiği sürece böyle biliyorum ve böyle anlaşmak istiyoruz futbolcuyla. Gelenler de razı ama bazı futbolcular geliyor, 'ben bütün paramı garanti para istiyorum' diyor. Zaten kulübün içinde bulunduğu zor durum geçmiş dönemlerden futbolcularla anlaşılan garanti paralı sözleşmelerden kaynaklanıyor"  diye konuştu.

kaynak: http://www.futbolburada.com/p/samsunspor-sag-bek-sorununu-cozdu?awesm=ftbr.ad_t2Q

55.hakan

Şöyle de bir dedikodu var.

Samsunspor Gaziantep BB Spor'lu forvet oyuncusu Serdar Deliktaş'la görüşüyor taraflar anlaşırsa transfer gerçekleşir.

kaynak: https://twitter.com/marcopashaaa/status/360483403075825664

amisos5506

bilal abi yazdıysa doğrudur.kimsenin haberi olmaz onun olur.bence iyi de olur.

cakir55

Belediye, adana, bolu vs güzel kadrolar var bizim hücum olarak çok vasat kadromuz var hücuma en az 3 oyuncu şart. 2 kanat 1 forvet.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

amisos5506

ekigho ve lekic gençlerde gönderilecekler listesine çıkm ış.bizim başkan bir güzellik yapsada bunları alsa.boluyada adanayada urfayada çakarız.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: amisos5506 - 25 July 2013, 23:30:55
Mehmet abi ekigho ehiosun boşa çıkmış ve dejan lekiç ekigho umar ortalasın dejan lekiç çaksın abi.hem gençler bize oyuncu verecekti.ya .büyük başkan yapsın bi güzellik.bu taraftar sadece birazcık kıvılcım istiyor.biz gerisini getiririz.abi sen söyle ya bir teklif et.dejan lekic de çok sağlam golcü.ancak böyle çıkarız.abi .umar ekigho lekic.defansa da özbek ya da Azeri bir futbolcu.daha ne olsun abi.

Valla, artık ben de senin gibi bilgisayar başında bekleyen bir taraftarım. Herhangi bir yetkim yok bu konuda. :(

Cheregi

Alıntı yapılan: cakir55 - 25 July 2013, 23:49:31
Belediye, adana, bolu vs güzel kadrolar var bizim hücum olarak çok vasat kadromuz var hücuma en az 3 oyuncu şart. 2 kanat 1 forvet.

Katılıyorum ama bunun yanında birde acaba diyorum, Kalpar'ın elinde Musa Aydın, Serkan Çalık gibi oyuncular kamp geçirdikten sonra eski formuna yakın performans gösterir mi? Malum Serkan Çalık bize geldiğinde uzun bir sakatlıktan çıkmış ve form durumu pek iyi değildi. Elbette ona güvenip koca sene geçirilmez ama alınacak oyuncuların yanında form tutarsa, bu isimlerinde bu lig için ekstra oyuncular olduğunu düşünüyorum.

Hücum hattına yapılacak transferlerin yanında bu isimlerin götereceği performans orta sıralarla üst arasındaki yerimizi belirleyecek kanaatimce...

mehmet yılmaz

Umut, gerçekten bilmiyorum bir şey. Fazla bilgi iyi değildir bazen.

55.hakan

Alıntı yapılan: amisos5506 - 25 July 2013, 23:52:24
ekigho ve lekic gençlerde gönderilecekler listesine çıkm ış.bizim başkan bir güzellik yapsada bunları alsa.boluyada adanayada urfayada çakarız.
Ekigho'nun gelmesini isterim ptt 1 de iş yapar gol kralı olur hatta.Boş kaleye kaçırdı ama ciddi sayıda da golü asisti var.

Bu arada kardeşine Samsunspor forması vermiş.

http://naijanewsmag.com/blog/2013/06/pictures-ekigho-ehiosun-meets-with-friends

amisos5506

büyük başkan dedi dimi arkadaşlar bir kaç futbolcu için kesenin ağzını açarız dedi.1 milyona çıkarız dedi.ekigho ya 750.000 lekic e de ver 1.250.000 bak ozaman şehir nasıl ayağa kalkıyor.biraz risk almadan başarı gelir mi?hele bu sene süper ligden düşen takımlarda kaliteli bazı yabancı futbolcular takımlarında kalmışken farkı yaratacak alacağın yabancılarda olacak.

amisos5506

cakir55

Serdar Deliktaş hareketli bir oyuncu her sezon belli bir ortalaması var ama ben forvet bölgesine yabancı bir oyuncuyu tercih ederim.