2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

cezayir55

son altı maçta elazığda adem alkaşiyi kesmiş bir sağbek murat

Cheregi

Alıntı yapılan: ##kdc## - 25 July 2013, 18:05:10
kuytu köşe ne abi, resmi site daaa  :)
facebooktan dürtüp telefona özel mesaj mı atsın bu adamla görüşüyoruz diye  :kanka:

Ayak tenisi oynadılar haberinin altından transfer haberi öğreniyoruz yahu  :) Daha nasıl kuytu köşe olsun  :)

lato

Neyse bize de hayırlı olsun demek düşer. Keşke basında transfer haberleri çok abartılmasa da her transfer böyle oldu bittiye gelse :evet:

germencisse

Tecrübeli oyuncu kesin olarak anlaşma sağlandıysa eğer faydalı olacaktır.

kavak_55

en iyisi böyle gizli transfer yapmak etraf çakal dolu. murat hayır olsun. bolu o kadar transfer yaptı ilk 2 gene giremeyecek inşallah. bizde duymayalım gizli olsun sağlam olsun.

Cheregi

Yahu anlaşılıncaya kadar gizliliğe tamamda adam kampa katılmış, valla tebrik etmek gerek, dışarıya su sızmıyor, transferler gizli yürütülüyor diye buna derim ben  :)

seyf55

cakir55

Murat iyidir tecrübesiyle iş yapar artık hücuma takviye şart şu Umar ve Attmah'da nasıl bir vize sorunu var anlamadım gelmeyecekse gelmesinler bir an önce hücum için somut adımlar lazım. Geçen sene Abdulkadir ve Dimitrov gibi iki önemli silahımız vardı bana göre onların üstüne takviye yine şarttı ama biz onları gönderdik ve yerine hala adam almadık çok yavaş kaldık transferde.

jean

Ölümüne_Samsunspor

evolution55

bu şekilde olması daha iyi olmuş bence de,haberler duyulunca hep futbolcuya talip artıyor hem de futbolcu kendini daha farklı görüp piyasayı kızıştırmak için fiyat arttırıyor...hayırlı olsun murat akyüz

samuray

ancak bi doğru isabetli transfer hayırlı olsun takımımıza, bi sağbek ihtiyacımız vardı dimitrov a.kadir ayarında oyuncular alınmassa yine küme düşmemeye oynarız bu gidişle

cembaba

Öyle yada böyle bir kadro çıkartabiliyoruz.

Atilla - Soner - Furkan

Murat       Ercan - Cemil     Şaban
Ozan                 ?             Burak

Musa Aydın  - Adnan - Taha    -  Musa Sinan
Canberk         Kemal - Doğan   - Serkan Çalık
Halil İbo                ?               - Burhan Arman 

Haluk - Jaba - Umar - ?

Soru işaretli yerlere birer sağlam oyuncu alabilirsek çok büyük bir sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum.

mehmet yılmaz

Geçen sezonun ilk devre KSK kadrosu gibi oluyoruz.
Bu bir avantaj da olabilir, sıkıntı da..

Cemil, Adnan, A.Burak, Taha ve Murat Akyüz...

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=29&macId=106713

lato

Alıntı yapılan: samsuni - 25 July 2013, 22:36:31
Geçen sezonun ilk devre KSK kadrosu gibi oluyoruz.
Bu bir avantaj da olabilir, sıkıntı da..

Cemil, Adnan, A.Burak, Taha ve Murat Akyüz...

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=29&macId=106713

Ben de bunu düşünüyordum Bolu bizi taklit ediyor derken biz Ksk'nın kadroyu kurduk nerdeyse. Caner Ağca da gelseydi tamamdı :evet: