Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Özcan İNAN

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 23 July 2013, 11:52:54
>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

Vayy be Kadıköyspor yıllarım geçti çok güzeldi...

lato

Alıntı yapılan: lato - 23 July 2013, 03:17:46
Kombine bilet almak için tesislere gelsek olur mu? Yoksa stat gişesine mi gitmek gerek?

##kdc##

Ayın 29'una kadar yalnızca stad gişelerinden, daha sonrasında ise 56'lar Store ve internet üzerinden de satış yapılacak. diye biliyorum  :)

özkan

Rahatsızlığı nedeniyle Eski Başkanlarımızdan Hakkı TOMAÇ omü tıp fakültesi hastanesine kaldırılmış.Çarşamba günü ameliyat olacakmış kendisi.Allah acil şifalar versin.

feticalik

Murat Alanyurt:
Samsunsporun yeni stadinin insaatini yapan firmayi ziyaret ettim o sirada sakalli bir vatandasin konusmasina sahit oldum haci tipliydi ama ramazanda elinden sigara dusmuyordu yani artistin tekidir derlerya tam oyle bir tip oradakilere sordum kim bu adam diye trabzonlu bir yemek firmasinin sahibi oldugunu soylediler buranin yemek islerini alacakmis dedimki samsundada firmalar var sizi irtibata gecirim teklif alin samsuna yapilacak yatirima katki samsunludan gecsin dedim ordaki calisan biz zaten harfiyat asamasindan bugune kadar hep samsunlu bir yemek firmasindan yemek yedik dedi, eee dedim yemek kotumuydu hayir dedi,fiyatmi pahali , gayet makul hatta bu vatandastan dahada ucuz dedi,peki niye degistiriyorsunuz degince ,az once gordugun sahis erdogan bayraktarin akrabasidir dedi fiyati daha pahali ama oradan alinacakmis dedi iste o an tekrardan anladim bal tutan nasil parmak yalarmis 107 milyon tllik bir is ve 800 gunde bitecek 900 kisi calisacak sabah oglen aksam yemek servisi olacak en az 3 tl para kazansa kisi basina hesap ortada..

samuray

Alıntı yapılan: feticalik - 23 July 2013, 17:56:47
Murat Alanyurt:
Samsunsporun yeni stadinin insaatini yapan firmayi ziyaret ettim o sirada sakalli bir vatandasin konusmasina sahit oldum haci tipliydi ama ramazanda elinden sigara dusmuyordu yani artistin tekidir derlerya tam oyle bir tip oradakilere sordum kim bu adam diye trabzonlu bir yemek firmasinin sahibi oldugunu soylediler buranin yemek islerini alacakmis dedimki samsundada firmalar var sizi irtibata gecirim teklif alin samsuna yapilacak yatirima katki samsunludan gecsin dedim ordaki calisan biz zaten harfiyat asamasindan bugune kadar hep samsunlu bir yemek firmasindan yemek yedik dedi, eee dedim yemek kotumuydu hayir dedi,fiyatmi pahali , gayet makul hatta bu vatandastan dahada ucuz dedi,peki niye degistiriyorsunuz degince ,az once gordugun sahis erdogan bayraktarin akrabasidir dedi fiyati daha pahali ama oradan alinacakmis dedi iste o an tekrardan anladim bal tutan nasil parmak yalarmis 107 milyon tllik bir is ve 800 gunde bitecek 900 kisi calisacak sabah oglen aksam yemek servisi olacak en az 3 tl para kazansa kisi basina hesap ortada..
yen i bi şey değil tipik akp zihniyeti budur yandaş medya yanda
işadamı kayırmaca

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: samuray - 23 July 2013, 21:47:02
    yen i bi şey değil tipik akp zihniyeti budur yandaş medya yanda
işadamı kayırmaca
ve tipik samuray mesaji...

lato

Bunu partiye indekslemeyin çünkü hiçbirinin farkı yok. Bugüne kadar yandaşına yedirmeyen görmedim. Yedirmeyeni zaten indiriyorlar aşağı. Önemli olan o koltuğa oturacak adam kime yediriyor budur. Keşke hepsi dürüst iş yapsa ama ülkemizde malesef böyle yürümüyor işler.

seyf55

Burak

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 23 July 2013, 21:55:49
ve tipik samuray mesaji...

Senin savunman da tipik abi kusura bakma hemen otomatik savunmaya geçiyorsun

sadece55

A yada C desek hemen iki karsit grup savasa baslior vay ülkemin halinee

Sercan

Bu durum haber falan yapilsa belki birseyler degisebilir..

Ertuğrul Sağlam

24 July 2013, 12:31:34 #37437 Son düzenlenme: 24 July 2013, 12:35:29 Ertuðrul Saðlam
Eğer söylenen haber doğru ise bunun savunulacak bir tarafı yok savunan hem nankör hemde şerefsizdir.
Ama böyle bir bilginin doğru veya yanlışlığına bakmadan. (Bu bilgiyi paylaşana demiyorum)  
Kendi fikrince her yanlış gördüğün şeyleri
Bu site siyasi konuların  konuşulduğu bir  site gibi,
Buradaki herkes aynı siyasi görüşe mensup gibi,
Düşünceni yazarken birilerinin kırılabileceğini düşünmeden yazarsan.
Karşıt görüşlü birilerininde elbet yazacağı şeyler olur.
O yüzden burayı siyasi arenaya dönüştürmemek için herkes üzerine düşeni yapması bu tür konulara değinirken iki defa düşünmesi gerekli

Bakın Sercan ne güzel söylemiş ''Bu konu haber yapılsa'' evet doğrusu da bu çünkü bu olay öyle basite alınacak bir durum değil. trabzon'dan gelip buradaki bir işi haksız yoldan almak bir Samsun'lu olarak benim içimi sızlatır.
İlgili kişilerin üzerine düşmesi bizimde desteklememiz gerekli.

Birde anlamadığım şey bu işin böyle olduğunu hırdavatcı Murat Alanyurt öğrenebiliyor ve dillendiriyorda
Samsun'da en az on tane yemek fabrikası ve onların bağlı bulunduğu Lokantacılar odası var onlardan neden ses çıkmadı acaba?

furkan5534

Arkadaşlar Bağcılar parsellerde kendimize ait güzellik ve kuaför salonumuz var.Kendiniz için veya eşiniz tanıdıklarınız için epilasyon cilt bakımı vs düşünen varsa salonumuza bekleriz.Detaylı bilgi için;

www.facebook.com/PalmiyeGuzellikSalonu

http://www.palmiyeguzelliksalonu.com/

feticalik

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 24 July 2013, 12:31:34
Birde anlamadığım şey bu işin böyle olduğunu hırdavatcı Murat Alanyurt öğrenebiliyor ve dillendiriyorda
Samsun'da en az on tane yemek fabrikası ve onların bağlı bulunduğu Lokantacılar odası var onlardan neden ses çıkmadı acaba?

Sence konuşurlar mı ? Konuştururlar mı ? Konuşabilirler mi ?

Şu lobiyi kabullenelim artık.. Elimizden ne geliyor ?