2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

germencisse

İyi bir jaba ptt 1.ligin tozunu atar.Ancak iyi bir kamp dönemi geçirmesi gerekir kendisinin..

SivasLee

Carlos, Abdülkadir'i beğenmiş ve Sivasspor'da kalması yönünde karar vermiş.

cakir55

Ulan carlosun da beğeneceği tutmuş kimi alacaz şimdi oraya sadece jaba yetmez oraya adam kapalı bir kutu suan.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

55.hakan

Alıntı yapılan: samsunew - 21 July 2013, 03:02:45
eğer umar kesin gelecekse inşallah gelir ben UMAR + EKIGHO diyorum ileri uçta çokta iyi ikili olurlar ekigho şu haliyle tam bir ptt 1.lig topçusu ve bizdede çok güzel işler yapar BUCASPOR ciddi anlamda ekigho'nun peşinde bundan 1,5 ay önce sayın emin KAR başkanım ilhan cavcav'la görüşmüştü ama maalesef hala gençlerbirliğinden gelen bir tek futbolcu yok oysa ki bu görüşmenin futbolcu alışverişi olacağı yönünde fikirler vardı.
Ekigho Ptt liginde tam aradığımız adam Cavcav görüşmesi sonucu hangi adamlar istendi bilmiyorum ama Abdülkadir olmayacağına göre sağını solunu bildiğimiz bir adam Ekigho yu almak veya kirlamak mantıklı.

Kais

ben istemiyorum o salağı kaçırdığı boş kaleler gol olsaydı ligdeydik herhalde beğenmiyorum

_SoN_

İleri uca iyi adamlar almamız şart,zaman daralıyor,senke agbetu tarzı adam lazım bize bu sene.

cakir55

Alıntı yapılan: Kais - 21 July 2013, 14:26:07
ben istemiyorum o salağı kaçırdığı boş kaleler gol olsaydı ligdeydik herhalde beğenmiyorum
Ekigho ve gekas dışında iyi oynayan yoktu bizim takımda gekasin attığı gollere bak hepsini ekigho getirmistir iyi adamdı ama saç başta yoldurdu

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

isa55

evet, kayseri ve Eskişehir maçlarında kaçırdı.
Ancak ekigho olmasaydı son haftalara da kurtulma maçları oynamaya gerek kalmayacaktı+gekas

Mert

Ekigho gelirse iyi olur.Bu ligde rahatlıkla oynayabilecek bir oyuncu.Gerçekten emin başkan bir ara ilhan cavcavla görüşmüştü birkaç futbolcu için o görüşmenin içeriği neydi acaba?

samsunsporlu1994

Samsunspor olarak transferde yine geç kaldık. Şu ana kadar Adnan Güngör, Taha Yalçıner, Ahmet Burak Solakel, Aminu Umar ve son olarak İrfan Başaran ile anlaşma sağlandı.  Şu ana kadar yapılan transferlerle Süper Lig çok zor diye düşünüyorum. Şampiyonluk hedefleyen rakiplerimizden Mersin İdman Yurdu, Efe Halil Özarslan, Ali Tandoğan, Murat Kalkan, Emrah Bozkurt, Kenan Şahin, Veli Acar gibi oyuncuları transfer etti ve buna ek olarak Murat Ceylan, Nduka, Ben Yahia, Raheem Lawal, Mitroviç gibi kaliteli oyuncularını kadrosunda tutmayı başardı. Bir diğer Süper Lig hedefi olan rakiplerimizden İBB Eser Altın, Veysel Aksu, Hüseyin Tok, Orhan Taşdelen, Alaattin Tosun, Mehmet Batdal gibi isimleri kadrosuna kattı ve Can Arat, Geraldes, Rızvan Şahin, Mahmut Tekdemir, Zeki Korkmaz, Doka, Edin Visca, Tom, Zenke gibi oyuncularını kadrosunda tutmayı başardı. Ankaraspor Osman Özköylüyü takımın başına getirerek ve yaptığı transferlerle Süper Ligi zorlayacak ekiplerden biri olacaktır. Adana Demirsporda ligin iddalı takımlarından. Yani kısacası biz bu takımların gerisinde kaldık. Bu takımların hepsi transferlerini bitirmek üzere. Biz hala transfer yapmakla uğraşıyoruz. Geçen senelere oranla kaliteli takımlar var. İşimiz çok zor. Şu an ki mevcut kadronun yeterli olduğunu düşünmüyorum. Mutlaka gerekli takviyeler en kısa zamanda yapılmalı. Ligin başlamasına kısa bir süre kaldı. Transferleri bir an önce bitirip lige hazır bir şekilde girmeliyiz. Son olarak Jaba kesinlikle kaliteli bir oyuncu ancak son yıllardaki performansı ve fazla kiloları düşündürücü. Hüseyin Kalpar hocamız Jaba hakkında nasıl bir rapor verecektir bilmiyorum ama iyi bir Jaba PTT 1.LİG'de iş yapar.

samsunew

süper lig kaleleriyle ptt 1. lig kaleleri farklı emin ol bu sefer kaleyi iyi tutturur EKIGHO zaten geçen sene gençlerbirliğinde kadroya dahi giremedi yani adam futbola aç iyi oynayıp yeniden prim yapması lazım allah korusun eğer bucaspor alırsa ekigho'yu ne demek istediğimi anlarsınız ...

samsunew

samsunew

bu sene maalesef ptt 1.lig takımları inanılmaz bir şekilde kadrolarını çok güçlendirdiler şu anki tabloya bakılırsa
7-8 takım kafaya oynayacak allah yar ve yardımcımız olsun ...

MeL_55

ya arkadaslar mesaj yazarken toplu halde 1 tane yazin
her düsündügünüzü tek tek mesaj olarak yazmayin burasi facebook degil.
düsüncelerinizi toplayip toplu olarak yazin lütfen

ismail

nasıl oynayacak hiçbirimiz bilmesekte atamah gelecekse defansif anlamda zirveye oynayacak takımlardan çok bi eksiğimiz kalmaz..Ekigo ve abdulkadir tarzı iki topçu benimde gönlümden geçiyor. Umar da beklediğimiz gibi iyi bir performans sergilerse fena bi takım olmayız. ortasaha sağlam bir takviye kalıyor geriye. Musa sinan ne alemde, canberk açıkta mı oynar bunlarda önemli tabi