2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

55.hakan

Alıntı yapılan: Cheregi - 21 July 2013, 00:35:08
Kelhar daki sorun ne var mı bilen? Taş gibi adam, bize 30-35 bin TL gibi bir fiyata gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Herkes çok beğeniyor ama oynadığı takımlara bakıyorum, (bizim dışımızda) Kelhar'ın oynadığı futbolun yarısını oynayan oyuncuların gitmeyeceği takımlar. Şimdide Azerbaycan da Kabala takımında oynuyormuş. Neyin laneti var bu adamın üstünde?  :o

Attamah ta sorun çıkarsa stoper için düşünülebilir ve çokta iyi olur bence.
Stoper ve sağ,sol bek de oynayabiliyor. Kelhar'ı alalım bence yönetime duyurulur.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/dejan-kelhar/profil/spieler_40118.html

55.hakan

İçimden bir ses Jaba gelirse Gekas gibi patlama yapıp taraftarın sevgilisi olacak diyor.

Bunlar en son Azerbaycan Bakü deki golleri

Silvino Joao de Carvalho Jaba 'nın Azerbaycan'daki golleri

berusa55

Jaba eğer sağlam bir antreman süreci geçirir ve form tutarsa bize tecrübesiyle kesinlikle fayda sağlar gibime geliyor. Zaten ne kadar istekli olup olmadığını futbolcunun kendisi de belli eder. Yerli statüsünde olması ayrıca önemli bir avantaj...

Cheregi

Alıntı yapılan: hakanelgun - 21 July 2013, 01:23:55
İçimden bir ses Jaba gelirse Gekas gibi patlama yapıp taraftarın sevgilisi olacak diyor.

Bunlar en son Azerbaycan Bakü deki golleri

Ben bu adama muhalefet şerhimi koyuyorum. Bakü de Antalya dan önce oynamış, en az 2-3 sene önceki görüntüler, attığı gollerdeki defansı da burda zor bulur. Şu an o halinden bile çok uzak ve bitik durumda.

Kaybedeceğimiz birşey yok gözüyle bakmayalım, sonuçta Jaba var diye ona güvenip bir forvet eksik alınacak.

Ertuğrul Sağlam

Canberk-Mehmet Yilmaz-Serkan Calik-İrfan Basaran-Jaba-Caner Agca. Boy ortalamasi 1,5 mt .:.:.

maviay55

AlıntıSamsunspor: Ankaraspor, Antalyaspor formalarıyla ligimizde oynayan Brezilyalı golcü Jaba denenmek üzere kampa katıldı, Jaba'nın transferi hakkında son kararı teknik heyet verecek.

kaynak: http://www.transfermerkez.com/search/label/TRANSFER

samsunew

jaba eski formundan çok uzak jaba gelirse yönetim ya abdulkadirden yada bir forvetten vazgeçer ya tutarsalarla işimiz olmaz denenmişi varken maceraya gerek yok ver abdulkadire 800 bin 'i yaslan arkana 12 gol garanti benden söylemesi ...

lato

Bucaspor da bizim gibi bu sene kan kaybeden bir takım. Daha yeni bir kaç taransfer yaptılar ve geçen seneki kadronun iyi adamlarını tutamadılar. Jaba az çok iş yapacak durumda olsa deneyip onlar göndermezdi diye düşünüyorum. Ankara Urfa gibi takımlar gönderse ihityaç görmediler derim ama Buca gönderdiyse bu adam bitiktir anlamına gelir benim görüşüm.

55.hakan

Jaba gelirse başka forvet alınmayacak diye bir şey yok. Olmamalı da. Sadece yerli olduğu için yabancı hakkın devam eder aynı zamanda Abdülkadir le birlikte iş yapar diye de düşünüyorum. Maliyeti de düşükse alınmalı bence.

samsunew

eğer umar kesin gelecekse inşallah gelir ben UMAR + EKIGHO diyorum ileri uçta çokta iyi ikili olurlar ekigho şu haliyle tam bir ptt 1.lig topçusu ve bizdede çok güzel işler yapar BUCASPOR ciddi anlamda ekigho'nun peşinde bundan 1,5 ay önce sayın emin KAR başkanım ilhan cavcav'la görüşmüştü ama maalesef hala gençlerbirliğinden gelen bir tek futbolcu yok oysa ki bu görüşmenin futbolcu alışverişi olacağı yönünde fikirler vardı.

samsunew

abdulkadir + umar + ekigho  bu üçü alınırsa çok güzel işler yaparız allah'ın izniyle ...

cakir55

Attamah ve Umar'ın bir an önce açıklanması lazım, orta sahada oyun kurucu gibi takımı yönlendirecek adam yok tam aradığımız adam Erman Özgür işte keşke gelse.

cezayir55

ekigho bizim işimize çok yarayabilir samsunu tanıyor uym sorunuda yaşamaz

ult55ras

bi bizim takıma bakıyorum, bi diğer takımlara bakıyorum, ibb, ordu, mersin, ankaraspor, ads vs. bu transferlerle işimiz çok zor bu sene :S

Shane_Falco

Alıntı yapılan: ult55ras - 21 July 2013, 03:53:01
bi bizim takıma bakıyorum, bi diğer takımlara bakıyorum, ibb, ordu, mersin, ankaraspor, ads vs. bu transferlerle işimiz çok zor bu sene :S

Ordu'nun bizden bir fazlası yok. Hatta bizden kötü durumdalar. Diğerleri kadro olarak bizden daha iyi olabilirler ama önemli olan takım olabilmek...