2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

55.hakan

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 18 July 2013, 14:50:56
Benim şuan tek isteğim bitirici forvet. Elimizde forvet sadece haluk var galiba. Yandık resmen. Tamam Umar iyi güzel gelsinde 18 yaşında daha. Abdülkadir gibi bi topçu bulmamız lazım hem yaşı orta hemde bitirici
Bence sakatlanmaya kart cezasına karşı iki Abdül kalitesinden adam lazım.

Biri Abdül biri Adem Büyük gibi...

lato

Alıntı yapılan: hakanelgun - 18 July 2013, 15:25:05
Bence sakatlanmaya kart cezasına karşı iki Abdül kalitesinden adam lazım.

Biri Abdül biri Adem Büyük gibi...

İkisi birlikte kulübü sarsar. Şu an ikisi de transferin en göz adamları sayılır. Mersin, Urfa gibi kafaya oynamak isteyip para sıkıntısı çekmeyenler takımlar varken bizim işimiz zor. Adem Büyük imkansız Abdülkadir bir ihtimal diye bakıyorum. Ama başkanın dediği gibi gerekirse Abdülkadir için milyon verilebilir. Geçen sene aldığımız verim ortada. Sakatlık vs yaşamazsa zarara girmeyeceğimizi düşünüyorum.

amisos5506

55.hakan

Alıntı yapılan: lato - 18 July 2013, 16:30:41
İkisi birlikte kulübü sarsar. Şu an ikisi de transferin en göz adamları sayılır. Mersin, Urfa gibi kafaya oynamak isteyip para sıkıntısı çekmeyenler takımlar varken bizim işimiz zor. Adem Büyük imkansız Abdülkadir bir ihtimal diye bakıyorum. Ama başkanın dediği gibi gerekirse Abdülkadir için milyon verilebilir. Geçen sene aldığımız verim ortada. Sakatlık vs yaşamazsa zarara girmeyeceğimizi düşünüyorum.
Hedef şampiyonluk dersen almak zorundasın. Başkan da kaliteli oyuncu olursa paraya kıyarız diye kendi söyledi zaten.

teksas3455

Alıntı yapılan: barnebau55 - 18 July 2013, 18:17:47
139 sayfa dedikodu oldu efsane camotun susmasi sayfaya damga vurdu.

Ve toplasan iki adam aldık  :P

samsun 55

İrfan Başaran Samsunspor'da

Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar "Geçen sezon Denizlispor'da oynayan orta saha oyuncusu İrfan Başaran ile 2 yıllığına anlaştık." dedi.

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, "Takım kampta biz burada transfer çalışmalarına devam ediyoruz" dedi.

Fenerbahçe'den 19 yaşında bir kaleci ile görüştükleri belirten fakat ismini vermeyen Başkan Kar, "Geçen sezon Denizlispor'da oynayan orta saha oyuncusu İrfan Başaran ile 2 yıllığına anlaştık. İrfan Başaran ile imza törenini Bolu'daki kampta yapacağız. Hocamızın ve bizim istediğimiz doğrultuda genç bir kaleci istiyorduk. Fenerbahçe'den 19 yaşındaki bir kaleci ile görüşüyoruz. Karşıyaka'da oynayan kaleci Faik Mintaş'ı geri gönderdik. Onun yerine Milli olmuş ve ilerisi için gelecek vaad eden Fenerbahçeli kaleciyi kadromuza katacağız. Geçen sezon Adanaspor'da oynayan İzzet Yıldırım konusunda Adanaspor Başkanı Bayram Akgül ile bonservisi konusunda görüşmelerimiz sürüyor. İzzet'in bonservisi biraz yüksek onu aşağılara çekmeye çalışıyoruz. Bizim isteğimiz gibi bir rakam olursa da İzzet ile sözleşme imzalayacağız. Yabancı konularda da Nijerya U-20 Milli Takım oyuncusu Umar Aminu ile de kulüpler arasında hiçbir sorun yok. Sadece vize sorunu yaşıyoruz. Bu konuda da Bakanlık nezdinde Samsun Milletvekillerimizi devreye sokarak vize sorunu çözmeye çalışıyoruz. Vize sorunu çözdüğümüz zamanda Umar Aminu'yu kampa katacağız. Ganalı Joseph Attamah ile anlaştık ama kulübüyle de bonservis konusunda biraz problemler yaşıyoruz. Onları da hallettiğimiz takdirde sorunumuz kalmayacak" diye konuştu.

samuray

sayfa 139 olmuş hala kesinleşen transferlere baktığımızda ses getirecek bir oyuncu yok malesef  umar ve attamah dışında kaldıkı onlar da daha kesinleşmiş değil süper lige çıktığımız sezon serdar güller örneği niye hiç gurbetçi bakılmadı anlamış değilim hoş serdarı da petkoviç beğenmeyip göndermişti şimdi paylaşılamıyor ya ne ybahtsız bi takımız biz ya

MeL_55

benim anlamadigim bu kaleci neyin nesi?
furkan köse vardi genc olarak?
atilla da kaleci olarak genc yasta henüz

gercekten cok enteresan bi istek olmus bu kaplardan

Sadece Samsunspor

Kim varki fbde 19 yasinda kaleci ismi.niye.aciklanmamis kac tane fb 19 yasnda kaleci varki ?

Ayberk

ertuğrula da böyle demiştik bir anda o geldi aklıma :)

emre

Stoper

Geçen sene KSK'den gelen kaleci Faik Mintaş'a ne oldu.
20 yaşında geleceğe dönük yatırım gözüyle bakıyorduk.
Furkan Köse'de var.
19 yaşında FB'den kaleci almak ilginç geldi bana.

emre

Faik Mintaş'ın sözleşmesi karşılıklı fesih edildi. İzmir'e geri döndü.

akif arslan