Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: berusa55 - 17 July 2013, 19:16:09
samsunspor.biz'in twitter'da biraz önce başlattığı #YasarDoguKirmiziBeyazOlsun etiketine destek...

Turnuvadan Sonra Değişeceği Yönünde Söylentiler Vardı Suat Kılıç Twitterdan Birine Öyle yazmış Filan Diyorlar. Ama Gecen ki Tepkiden Sonra Salona Gelen Tüm Eşyalar Kırmızı Beyaz Olarak Gelmiş  ::)

King1965

ıcınde oynayacak takımımız olmadıktan sonra  :( :(

lato

Ertuğrul Sağlam

FANATİK İMAM

Vezirköprü'nün Alandağ Köyü imamı fanatik Samsunspor taraftarı Mehmet Şahin, Yaz Kur-an Kursu'na katılan öğrencilere Samsunspor forması dağıttı. İmam Şahin, öğrencileri hem Kur-an sevgisini aşılamak, okumaya teşvik etmek, ilgiyi artırmak hem de Samsunspor'u tanıtmak için bu uygulamayı yaptığını söyledi

ÖĞRENCİLERE SAMSUNSPOR FORMASI
Samsun'un Vezirköprü İlçesi Alandağ Köyü Camii İmamı Mehmet Şahin'den örnek davranış. Fanatik Samsunspor taraftarı olan imam Mehmet Şahin, bir süre önce başlayan 'Yaz Kur-an Kursu'na katılımı artırmak için ilginç bir yol çizdi. Şahin, kursa katılan 35 öğrenciye Samsunspor forması hediye etti. Kırmızı-Beyazlı formaların arkasında öğrencilerin ön tarafından ise camiinin adı yazılı. Öğrenciler, imam Mehmet Şahin'in bu davranışından dolayı çok mutlu oldu. 

ÖRNEK DAVRANIŞTA BULUNDU
Samsunspor taraftarı olan imam Mehmet Şahin, yıllardır görev yaptığı Alandağ Köyü'nün 15 haneden oluştuğunu belirterek, "Yaz Kur-an Kursu bir süre önce başladı. Kursumuza katılan öğrencilerin sayısının artması en büyük isteğimiz. Bu nedenle bütün öğrencilerimize Samsunspor forması hediye ettim. Öğrencilerimiz bu duruma çok sevindi. Hem Kur-an sevgisini aşılamak, okumaya teşvik etmek, ilgiyi artırmak hem de Samsunspor'u tanıtmak için bu uygulamayı yaptım" dedi.

İmam Şahin'in hediye ettiği formaları giyen öğrenciler ilk derslerini böyle yaptı.

lato

ismail

Alıntı yapılan: lato - 18 July 2013, 12:59:23
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=473809322717799&set=a.152088924889842.32602.152021331563268&type=1&theater

Doğan'la Erdem'in üzerindeki tişörtten store'da varmıdır?

çok iyi gerçekten, yolda sokakta giyilebilcek böyle ürünler lazım taraftara :)

Serkan

cgr

Bursaspor'a çok üzüldüm :( Adamlar ne güzel Şampiyonlar Ligi'ne gidecekti...

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: cgr - 18 July 2013, 15:05:43
Bursaspor'a çok üzüldüm :( Adamlar ne güzel Şampiyonlar Ligi'ne gidecekti...

casta cezalar aynen devam dediği anda, fb bjk men edilecek, 2-3 maç oynamış olsalar bile ;)

mehmet yılmaz

Alıntı

FANATİK İMAM

Vezirköprü'nün Alandağ Köyü imamı fanatik Samsunspor taraftarı Mehmet Şahin, Yaz Kur-an Kursu'na katılan öğrencilere Samsunspor forması dağıttı. İmam Şahin, öğrencileri hem Kur-an sevgisini aşılamak, okumaya teşvik etmek, ilgiyi artırmak hem de Samsunspor'u tanıtmak için bu uygulamayı yaptığını söyledi

ÖĞRENCİLERE SAMSUNSPOR FORMASI

Samsun'un Vezirköprü İlçesi Alandağ Köyü Camii İmamı Mehmet Şahin'den örnek davranış. Fanatik Samsunspor taraftarı olan imam Mehmet Şahin, bir süre önce başlayan 'Yaz Kur-an Kursu'na katılımı artırmak için ilginç bir yol çizdi. Şahin, kursa katılan 35 öğrenciye Samsunspor forması hediye etti. Kırmızı-Beyazlı formaların arkasında öğrencilerin ön tarafından ise camiinin adı yazılı. Öğrenciler, imam Mehmet Şahin'in bu davranışından dolayı çok mutlu oldu. 

ÖRNEK DAVRANIŞTA BULUNDU 

Samsunspor taraftarı olan imam Mehmet Şahin, yıllardır görev yaptığı Alandağ Köyü'nün 15 haneden oluştuğunu belirterek, "Yaz Kur-an Kursu bir süre önce başladı. Kursumuza katılan öğrencilerin sayısının artması en büyük isteğimiz. Bu nedenle bütün öğrencilerimize Samsunspor forması hediye ettim. Öğrencilerimiz bu duruma çok sevindi. Hem Kur-an sevgisini aşılamak, okumaya teşvik etmek, ilgiyi artırmak hem de Samsunspor'u tanıtmak için bu uygulamayı yaptım" dedi.

http://habergazetesi.com.tr/spor/14070/fanatik-imam-/

Helal olsun hocama..
>l< >l< >l<

atalanta8

Helal olsun hocamıza
diğer hocalarımızdan da aynı gayreti bekliyoruz

heryerdesamsunlu

ben şu fb nin ceza almamasını sırf şu şikeci travzan şampiyon olmasın diye istiyorum.daha önce cas yürütmeyi durdurma kararı veremez diyorlardı adamlar yaptı.bence cezada çıkmayacak. 

heryerdesamsunlu

bu inbeler bir 30 sene ve sonsuza dek şampiyonluk göremiyecekler.inşaALLAH.(PTT 1.LİG de belki görürler.)

55.hakan

ts şikeye karışmasına rağmen üste çıkmaya çalışıyorlar. İyice iğrendim bunlardan bu süreçte. Ben de sırf o yüzden ceza almasın diyorum fb. Yoksa bunlar ne yapar eder o şampiyonluğu alır.

King1965

RENKDAŞLARA HAMSİ KARŞISINDA BAŞARILAR DİLERİZ.