2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

samuray

SSKLA

Alıntı yapılan: ##kdc## - 17 July 2013, 18:24:56
Burhan Arman dediğin adam tam benzetemedim ama büyük ihtimalle enes köktaş;
Erdi dikmen dediğin adam da Burhan Arman  :)
geri kalanı doğru  :kanka:

Erdi Dikmen kampa götürülmedi  :)

Evet o enes.

cakir55

Bize şimdi siyahi bir forvet oyuncusu, abdülkadir, orta sahaya bir takviye kesinlikle lazım.Hatta duruma göre bir forvet arkası lazım Erman Özgür bosta tam bizim adamımız ışte alalım.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Shane_Falco

Maalesef Abdülkadir işi gerçekten zor. Sivas bıraksa bile Urfa şuan Abdülkadir'e 1 milyon gibi bir rakam veriyor. Bizim o fiyatı verebilecek durumumuz yok...

SSKLA

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 18 July 2013, 13:24:13
Maalesef Abdülkadir işi gerçekten zor. Sivas bıraksa bile Urfa şuan Abdülkadir'e 1 milyon gibi bir rakam veriyor. Bizim o fiyatı verebilecek durumumuz yok...

Emin Kar : Biz oyunculara milyonlar veremeyiz ancak bazı oyuncular için bu kuralımızı bozabiliriz örneğin Abdülkadir için Carlos'un vereceği kararı bekliyoruz.

tarzında bir açıklaması vardı.

ismail

abdulkadirden verim alacağımız kesin. sivas bırakırsa mecbur paraya kıyılcak bencede. biraz altında bir ücretle oyuncu alınıp riske atmazlar forveti

Jnr.Serkan

Sivas Semih'i alırsa Abdül bize gelebilir.Başka türlü imkansız . 6+4 kuralıyla klübende mecburen 7 tane türk bulundurmak zorundasın.Abdül oynatmasalar bile kadrodan göndermezler bir şekilde klübede tutarlar.Geçen yıl Sivasta pedriel görevi görür : )

Ayberk

Sadece Samsunspor

Alıntıİrfan Başaran Samsunspor'da

SAMSUNSPOR, Orduspor'dan İrfan Başaran ile 2 yıllığına anlaştı.

Samsunspor, Orduspor'dan İrfan Başaran ile 2 yıllığına anlaştı. İrfan, yarın Bolu'ya giderek kırmızı beyazlıların kamp çalışmalarına katılacak.

UMAR'DA VİZE SORUNU

Transferin camiaya hayırlı olması temennisinde bulunan Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, "İrfan kadromuzda görmek istediğimiz bir oyuncuydu. Kendisiyle her konuda anlaştık ve 2 yıllığına renklerimize bağladık. İrfan'ın takımımıza çok şeyler katacağına yürekten inanıyorum ve kendisine başarılar diliyorum" dedi. Yabancı konusunda da bilgi veren Başkan Emin Kar, Nijerya U20 Milli Takımı'nın orta saha oyuncusu Umar Aminu'nun vize sorunu yaşadığını, bu sorun ortadan kalkmasının ardından bu oyuncunun Samsun'a gelerek resmi sözleşmeye imza atacağını belirtti.

HAZIRLIKLAR SON SÜRAT

Bu arada kırmızı beyazlılar, Bolu'daki kamp çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Teknik direktör Hüseyin Kalpar nezaretinde çalışan kırmızı beyazlılar, günü çift idman yaparak geçirdi. Futbolcuların Son derece hırslı ve istekli çalışmaları, yeni sezon öncesinde umut verdi. - Samsun

http://spor.haberler.com/irfan-basaran-samsunspor-da-4845777-haberi/

55.hakan

Sadece Samsunspor

Benim şuan tek isteğim bitirici forvet. Elimizde forvet sadece haluk var galiba. Yandık resmen. Tamam Umar iyi güzel gelsinde 18 yaşında daha. Abdülkadir gibi bi topçu bulmamız lazım hem yaşı orta hemde bitirici

GökhanÇağlar

Bizim Dilaver ne oldu iş yapar bu sene, Abdülkadir'i ne yapıp edip almalıyız tabi Carlos bırakırsa.

mehmet yılmaz

Umar'in 18 yasinda oldugunu sanmiyorum. Afrikali oyuncularin yaslari kucultulur cogu olduğundan daha yaslidir. Umardan cok umitliyim konsolosluktan halledilmeye calisiliyormus vize sorunu. Irfan da hayirli olsun. Inceci bir oyuncumuz oldu. Form tutarsa faydali olur.

amisos5506