2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Ölümüne_Samsunspor

bence irfan iş yapmaz garza çok iyi çok hızlı çok teknik

Kodalak

cgr

Alıntı yapılan: MeL_55 - 17 July 2013, 01:08:44
Victor Garza.

Garza kampa falan katılmadı benim bildiğim kadarıyla. Altyapı dan biri olması lazım.

Cheregi

Alıntı yapılan: cgr - 17 July 2013, 12:07:53
Garza kampa falan katılmadı benim bildiğim kadarıyla. Altyapı dan biri olması lazım.

Doğru mudur, menejerlerin piyasa yapma çabası mıdır bilmediğimiz dış kaynaklı bir haberde ilgilendiğimiz ve telefonda görüşüldüğü söylenen bir oyuncunun burdan yola çıkılarak aradan 10 dk geçmeden idmanlara çıkıyor diye twitleri haberleri çıktı. Bu nasıl bir dedikodu furyasıdır yahu. İlkokuldaki kulaktan kulaktan kulağada bile bu kadar hızlı ve değişerek yayılmıyordu.
Yalnızca böyle bir dedikodu var diye çıkan haberi ekledik ama maşallah dedikodunun evrim geçirmesi dakikaları bulmuyor...  :rulet:

Ertuğrul Sağlam

17 July 2013, 12:59:04 #1985 Son düzenlenme: 17 July 2013, 13:02:57 Ertuðrul Saðlam
Alıntı yapılan: cgr - 17 July 2013, 12:07:53

Buradaki çalışmalarda altyapıdan takıma dahil edilen gençlerden Burhan Arman ve Erdi Dikmen vardi eğer kampa götürüldülerse onlardan biri olabilir.

cakir55

King1965

Samsunspor, Nijerya U-20 Milli Takımı oyuncusu Umar Aminu ile 3 yıllık ön protokol imzaladı.

Devrim Çetin

samsunluhakan

Alıntı yapılan: King1965 - 17 July 2013, 14:41:56
Samsunspor, Nijerya U-20 Milli Takımı oyuncusu Umar Aminu ile 3 yıllık ön protokol imzaladı.

Devrim Çetin

son günlerde dugdugum en güzel haber

Cheregi

Kalpar'ı beğeniriz beğenmeyiz ayrı konu ama bu sene Kalpar'ın kampından geçmiş Musa Aydın, Musa Sinan ve Canberk'ten üst düzey performans bekliyorum. Özellikle Musa Sinan ve Canberk Kalpar'ın sevdiği tip oyuncular... Tutarsa Umar, Musa Sinan, Canberk, hatta Musa Aydın'la çok hızlı atağa kalkan bir takım bizi bekliyor olabilir. Hızlı ve bitirici bir forvet ve orta sahaya oyunu kuran bir inceci sistemi tamamlar... Bazı bölgelerin güçlenmesi ve alternatifli kadro adına elbette transferler gerekiyor ama hocanın sistemini ve kadromuzu göz önünde bulundurduğumuzda kendi adıma iyi sinyaller alıyorum diyebilirim.

Transfer (Abdül  :ok)

Transfer (Ajagun  :-[)       Umar

Musa Sinan    transfer    Canberk
                           (nanda)

ABS     Attamah     Ercan      Musa Aydın  
                                         (transfer)
                     Soner

Oyun içinde duruma göre 4-5-1, durumu göre de 4-3-3 (4-3-2-1) oynayabiliriz.

Kais

kusura bakma gerçekten ABS ve nanda yı anlayamadım  :-\

Cheregi

Alıntı yapılan: Kais - 17 July 2013, 15:34:42
kusura bakma gerçekten ABS ve nanda yı anlayamadım  :-\

ABS: Ahmet Burak Solakel
nanda: adnan (tersten  :D) Hocanın oynatacağını düşündüğüm için yazdım  ;)

Kais

Kais

bir kaç transferle hakketen iyi takım olacak gibi kadroya baktığın zaman anlıyosun inşallah yerli yerinde iyi oyuncular alırız bir kaç mevki için de sezon sonu mutlu sona ulaşırız