2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

fanatik samsunsporlu

Alıntı yapılan: germencisse - 16 July 2013, 02:33:25
Eğer Tff 2.lig ve 3.ligden oyuncu düşünüyorsak hem maliyeti düşük hem iyi bir çok oyuncu var.

Ortasahanın ortasına İrfan Başaran ayarında bir isim Tarsus İdman Yurdun'dan Ferhat Duman.
Sol bek mevkiine Kırklarelispor'dan Serkan Sözmen,Maltepespor'dan Ramazan Salmanlı
Stoper mevkiine İstanbulspor'dan Müslüm Aydoğan,Fethiyespor Sabri Turgut
Orta saha kanatlara,Sakaryaspordan Gazanfer Aydın ile Bünyamin Demir
Forvet hattına,Hatayspor'dan Fatih Yılmaz,Nazilli bld.'den Mugdat Celik,Cankırıspordan Ali Yakup takımımız için gayetde alternatif olabilecek isimler bunlar ve bunun gibi örnekleri çoğaltabilirim,bu saymış olduğum oyuncuları bir kısmını canlı gözleme fırsatıda buldum.Transfer bu kategorilere yönelmek acizlik değil,akıllılıktır.Lütfen bu liglerdeki oyunculara önyargı ile yaklaşmayalım..

müslüm aydoğanı bandırma aldı

mehmet yılmaz

Özbekistanda iskenderov ve sergeev onplana cikan isimlerdi. Türk statüsünde olmalari buyuk avantaj.  Kalpar izledi ama talihsizlikleri fransa maci olmasıydı.  .

tanju55

Victor Garza denenmek üzere samsunsporla antrenmanlara çıkıyor...

ult55ras

şuan kampda bulunan oyuncuların isimlerini yazabilecek bir babayiğit varmı :)

yirmiuc

Bugun de transfer yok.
Emin Kar, 'transferler Bolu kampina yetisecek' deyince,  kampin baslangicina yetisecek zannetmistim.  :)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

SSKLA

cembaba

SSKLA

altunay

Victor Garza Soccer Highlights 3  Meksika ligi takımlarından Tigres'de top koşturan Victor Garza, Samsunspor'da denenmek için antrenmanlara çıkıyor.

_Jack Daniels_

Victor Garza'yı resimlerde görebilen varmı ? Antrenmanlara katılıyor deniyor ?

Musti

SSKLA

Fred Karl ‏@Theretofore 2 sa

@V_Garza_70 Good luck in Turkey with Samsunspor, Victor. Do good work, dude!

victor Graza rt'lemiş.

Uğur Yıldız

Ozan'ın çok yeterli olacağını düşünmüyorum ama Samsun'lu olması bi avantaj hava yakalayabilirse oyuna sonradan dahil olduğunda faydalı olabilir.

Kais

SSKLA