2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Robak yerine Mbilla olmaz mı. Sözleşmeyi fesh etti diye biliyorum ben. Gerçi konya istiyormuş.

cakir55

mbilla yıllık 450 bin euro istiyomuş çok büyük paralar bizim için.

germencisse

Manisaspor oyuncularımızdan 1995 doğumlu serhat keskinsoy ile anlaştı..

cakir55

Samsunspor Kulüp Başkanı Emin Kar, U20 Dünya Kupası'nda Nijerya'da oynayan Umar Aminu ile her konuda anlaştıklarını söyledi.

Hayırlı olsun  :)

tanju55

Taraftar caner altını istiyormuş...Roberts ve Haluktan iyidir...

serkancengiz

Marcin robak ın  2 videosunuda  izledim birtane sağlam golü yok hem bedeva inşaallah olmaz

yirmiuc

Taraftar Caner Altin'i mi istiyormus? :)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

55.hakan

Alıntı yapılan: tanju55 - 15 July 2013, 20:13:32
Taraftar caner altını istiyormuş...Roberts ve Haluktan iyidir...
Kimmiş o taraftarlar merak ettim ben de taraftarım istemiyorum mesela.

cembaba

Youtube çıktı mertlik bozuldu. Önceden böyle videolar yoktu. Herkes sahada futbolcu izlerdi  :-X

Bir de youtube diyince aklıma Bance'ın videosu geliyor.  :-X

emre

Td'den biri :

Samsunspor Ümraniyespordan Bahadır Taşdelen ile görüşüyo. Bahadır arkadaşımdır. Samsun Ümraniye ile para konusunda anlaşırsa imzayı atacak. forvet arkası mevkinde oynuyo bahadır ayaklarına çok hakim. bence transfer olacak gibi.

Video'da 2.golü atan kişi..

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ob2GA0j1imQ#at=161

Kaynak: http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=96947&start=810#ixzz2Z8gGu7Mf

_Jack Daniels_

Tam aradığımız tipte oyuncu Bahadır. Tabi PTT 1.ligde nasıl bir performans sergiler büyük soru işareti.  :evet:

mehmet yılmaz

2.Lige terfi maçlarını seyretmişlerdi.
Alibeyköy'den Oktay'ı, Dardanel'den Kemal'i bulmamız gibi 1-2 oyuncu çıkabilir alt liglerden.
Zaten o tarz birkaç adam da almak lazım.
Gerçi bomba bekleyen bazı facebookçular tatmin olmaz ama...

55.hakan

Samsunspor'da Transfer

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulüp başkanı Emin Kar, "U20 Nijerya Milli Takımında oynayan Umar Aminu ile her konuda anlaştık" dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulüp başkanı Emin Kar, yaptığı açıklamada, iç ve dış transferde biraz geç kaldıklarını söyledi.

Ekonomik sıkıntılar nedeniyle transfer yapmakta zorlandıklarını belirten Kar, "En büyük sıkıntımız 3 yabancı futbolcu almak. U20 Nijerya Milli Takımında oynayan Umar Aminu ile her konuda anlaştık. Ayrıca Gana U20 Milli Takımında oynayan Joseph Attamah ile de görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Ayrıca Polonya'nın Piast Gliwice'de forma giyen forvet oyuncusu Marcin Robak görüşmemiz sürüyor. Bu oyuncu ile anlaşarak yabancı oyuncu kontenjanını dolduracağız" diye konuştu.
Fiyatı uygun ve iyi oyuncular almaya çalıştıklarını ifade eden Kar şunları kaydetti:
"Bir oyuncuya 1 milyon lira verecek durumumuz yok. Ama bir kaç kaliteli oyuncuyu takıma katmak için belki bu kuralımızı bozabiliriz. İyi takım yapmaya çalışıyoruz. Özellikle 3 yabancıya sözleşme imzalatırırsak takımımızda çok büyük sıkıntı gözükmüyor. Süper Lig'de oynayan bazı oyuncularının da teknik direktörlerinin son kararını vermesini bekliyoruz. Özelikle Sivasspor'da oynayan Abdulkadir Özgen için teknik direktör Roberto Carlos'un bu oyuncu hakkında son kararını vermesini bekliyoruz. Abdulkadir çok iyi oyuncu onu yeniden Samsunspor'a kazandırmayı planlıyoruz."
kaynak:AA

Bu Robak ı izledim tam tek vuruş adamı.Fazla bir şey beklememek lazım.1.lig için bile üst sıraları zorlayan bir takım için yetersiz futbolcu.

Ollivanders

Bu tarz bahadır gibi futbolcular hep heyecan vermiştir bana. Umarım gerçekleşir transferi.

samuray

roback iş yapar bence keşke alınsa da orta sahamızda ona pozisyon hazırlayacak o pasları atacak bi oyuncumuz yok henüz ??