andan güngör gelirse BANA MüSADE?

Başlatan kaptan 55, 25 June 2013, 09:36:10

« önceki - sonraki »

Karabudun

Fırtına öncesi sessizliği yaşıyoruz resmen. 1461 maçında yaşananlara tepki göstermemekle eleştirilen yönetim Adnan' ı transfer etme fikriyle epey tepki topladı. Tüm eleştirilere rağmen Adnan transfer edildi. Üstelik kaptanlık da Adnan' a verildi. Manzara o ki taraftarın fikri iyiden iyiye göz ardı edildi. Şayet ortada bir sessizlik varsa tek sebebi Emin Kar' dır. Az biraz da sitedeki eskilerin ağırlığıdır. Kendi adıma; kimsenin Samsunsporluluk anlayışını sorgulamak haddime değil. Lakin ortada büyük bir yanlış var, gidişat iyi değil ve yaşadığımız tüm bu olumsuzlukların sebebi bu sefer sahadaki oyuncular ya da kenardaki hoca değil. Bizzat yönetimdir! Yönetim taraftarın fikrini, hislerini umursamamaktadır ki bu tavır Emin Kar' ın başkanlık yaptığı yönetime yakışmayacak bir tavırdır. ALLAH şahit, bu yaşananlardan sonra ben bu yönetimden razı değilim.

5trawberry

Adamlar makaraya almış.

Alıntı
'Ben Trabzonluyum. Hayallerimdeki takıma geliyorum. Bu takıma gelirken de neler yapabileceğimi biliyorum.'' demişti - Adnan Güngör bize geldiğinde...
Şimdi sözde samsunspor taraftarları bizim eski adnan güngörümü ne alıyormuş. Kaptan olacakmış.

Tecrübeli futbolcu Adnan Güngör ise 6 yıl aradan sonra 10 yıl aralıksız formasını giydiği Samsunspor'a dönmekten büyük mutluluk duyduğunu kaydetti. Samsunspor'da kendimi gösterip Trabzonspora gitmek tek hedefim dedi.

Elin yavşolarına rezil olduk. Kupamı istiyorum diye dağda anıran Ts'liden beter olduk yeminle.

Tufan

sindiremiyorum ipler bizde olmadığı için geliyor bunlar başımıza.
huzursuz ve kötü bir sezon geçireceğimiz aşikar.

lato

Az önce kapıda komşularla oturuyorduk. Benim Samsunsporlu olduğumu biliyorlar. Biri yöneticiye takıldı apartmana toplu olarak kombine dağıtılsın gibisinden. Bir tanesi trabzonsporluymuş. Kongre üyesi felan. Süper lige çıktığında 7 8 maçına geldim er maç trabzona sövüyorlar bir daha da gitmedim felan dedi. Ordan bir girdi bu muhabbete eski başkan Adna Ölmez aslen trabzonlu şimdiki başkan da aslen trabzonluymuş. Suat Kılı. siyasiler derken adam tek tek saydı. Ne diye küfür ediyorlar gibisinden. Babam da eskiden gelme bir durum dedi Samsunspor'un küme düşmesi vs. Şimdi bu adam anlatıyor savunmak istesen ne diyeceksin? Sustum kafam önde muhbbeti dinliyorum. Kimse Adnan'a yüklenmesin bu saatten sonra şehirde trabzonlular hakimiyet kurmuş ne kadar bir tarafımızı yırtsak da boş. Siyasetçisinden işadamına hemen hepsi trabzonlu biz hala kendimizi kandırıyoruz. Bugün Adnan'a kızıyoruz sanki şu an altyapıda aynı tip adamlar yok. Enes Köktaş, Mehmet Yılmaz vs. bir çok oyuncu aslen trabzon kökenli. Bazıları trabzonsporlu. Yarın aynı olaylar yine yaşanacak önüne kimse geçemez. Çünkü şehirde söz sahibi değilsin. Tek dileğim gerçekten Samsunspor'un peşinde ömrün veren abilerim kardeşlerim bir gün büyük işadamları siyesetçi olsunlar ki nefes alalım. Yoksa ne yönetime ne de Adnan'a laf söylemek boş. Kendi beceremediğimiz birlik beraberliği elin adamı beceriyorsa senin şehrinde lobi kurabiiyorsa otur kendi derdine yan. Şu saatten sonra trabzonla cartla curtla işim olmaz. Önce kendi işimize bakalım lobiyi yıkamadıktan sonra bugün olmazsa yarın aynı şeyleri yine yaşarız. Üzülüp dövünmek yerine ne yapılabilir ciddi ciddi buna kafa yormalıyız. Şehrin yarısı trabzonlu, Diğer yarısının çoğunluğu da trabzon kökenli kime ne anlatıyoruz ki

ugurozkan

perdenin arkasında birileri kıs kıs gülüyor. amaçlarına ulaştılar. bu yapılan resmen hıyanet.
futbol sadece futbol değil, bu işin içinde duygular, tutkular da var. adnan dünyanın futbolunu oynasa ne olur? bu kadar taraftar kendini aldatılmış gibi hissediyor, değer mi?

kaptanlık da beyefendiye verildikten sonra artık kimseyi tenzih edecek halim yok. "düşmanını parçalamak için ya dostunu ya da geçmişini kullanmalısın" derler. ikisini de kullandılar. allah bugünden sonra bizi dostlarımızdan korusun.

mimar55

Değer mi sadece bu soruyu cevaplayın bana lütfen yönetimdeki abilerim bilgisi olan abilerim arkadaşlarım

ali ihsan

Alıntı yapılan: mimar55 - 10 July 2013, 01:35:48
Değer mi sadece bu soruyu cevaplayın bana lütfen yönetimdeki abilerim bilgisi olan abilerim arkadaşlarım

Değmezdi elbette.Taraftara rağmen başarılı olmak pek mümkün değil bence

feticalik

Onur ve Gurur. 1989'dan sonra bitti mi

Ollivanders

Spl ye ciktigimiz sene en onemli guc olan taraftari sogutmak gercekten kotu ve uzucu. Adnanin bu takima verdigi emegin 100 katini verdik , verecegiz de Ama adnana degisilmek cok koyuyor oyle boyle degil. Adnani transfer etmek yerine samsunspor taraftarini kaybetmeseydiniz keske.

Sadece Samsunspor

Eğer bu adnan için birileri baskı yaptıysa zorla takıma aldırttıysa emin başkanın bence istifa etmesi ve bir duruş sergilemesi gerekirdi. bu kadar taraftarı bir adnan için karşısına aldıysa bu işte başka şeyler var demektir. dikkatle izliyorum adnanla ilgili bir tane lafı yok başkanın. elimiz kolumuz kaptanımız olacak diyor. gerçekten duyduklarıma inanamıyoruım

hakan55

Sonuna Kadar 55

Alıntı yapılan: Ayberk - 06 July 2013, 22:15:05
sezon acilisina cimilli ibo gelsin,devre arasi horon,61de sov,macsonu kolbasti yapalim. madem bi is yapiyoruz,tam olsun ;)

süper yorum...

5trawberry

onlara ne gerek var, içimizde yaşıyorlar ya yayla yavşaklarını getirelim yeter.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 5trawberry - 09 July 2013, 22:38:06
Adamlar makaraya almış.

Alıntı'Ben Trabzonluyum. Hayallerimdeki takıma geliyorum. Bu takıma gelirken de neler yapabileceğimi biliyorum.'' demişti - Adnan Güngör bize geldiğinde...
Şimdi sözde samsunspor taraftarları bizim eski adnan güngörümü ne alıyormuş. Kaptan olacakmış.

Tecrübeli futbolcu Adnan Güngör ise 6 yıl aradan sonra 10 yıl aralıksız formasını giydiği Samsunspor'a dönmekten büyük mutluluk duyduğunu kaydetti. Samsunspor'da kendimi gösterip Trabzonspora gitmek tek hedefim dedi.

Elin yavşolarına rezil olduk. Kupamı istiyorum diye dağda anıran Ts'liden beter olduk yeminle.

Aykut Demir de imza töreninde, 'hedefim Galatasaray'a transfer olmaktı, o yüzden Trabzon'a imza attım' demiş... ;)
Futbol ortamında amaç makara yapmaksa dünya kadar malzeme çıkar zaten.

ismail

hayallerimin takımı demiş mi dememiş mi çok önemi yok bu adam kaptanken trabzona yağ çekip gitti mi gitti. ama dayanamayıp yinede yazdım googleya: http://euro.zaman.com.tr/euro/newsDetail_getNewsById.action?newsId=7877