2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

sadece55

Abdullah geldiği kulubu bir yana birakirsak gerçekten kaliteli bir stoper ben cemilin yaninda gayet etkilu olacagini düşünüyorum

Karabudun

cgr

Alıntı yapılan: Erdinc - 08 July 2013, 13:19:38
Abdullah geldiği kulubu bir yana birakirsak gerçekten kaliteli bir stoper ben cemilin yaninda gayet etkilu olacagini düşünüyorum

Bende hedefi Şampiyonluk(!) olan takımımızda Cemil'in nasıl oynayacağını cidden çok merak ediyorum.

Gerçekten çok iyi mücadele edip savaşıyor, fakat çok adam kaçırıyor. Özellikle yan toplarda.

Aynı zamanda ilk müdahalelerinde başarılı. Eğer ilk müdahalede başarılı olamazsa adam alıp gidiyor. Kısaca her an bomba yapabilecek potansiyelde. Hadi Hayırlısı bakalım...

SSKLA

Biz en iyisi yeni bir duruş alalım kendimize şu sıralar en çok ihtiyaç duyduğumuz şey bu...

Ellibeş Numara

Semih Şentürk haberi sırf gazete trajını biraz daha arttırmak amaçlı yapılan bir haberdir bence.. Yani yalan haber, gerçi sitelerinde öyle bir haber görmedim.. Semihle bildiğim kadarıyla kasımpaşa bir ara ilgilendi, bu aralar ç.rize ilgileniyor.. Rize parayı basar, semihi bir şekilde alır.. Semih bize falan gelmez.. Birazda yalan haber, arena yapsın.. Hep haber gazetesi yapacak hali yok ya.. :D ;D

FaTiH_HaN

Semih bankasyaya gelmez, cok kaliteli oldugundan degil. Super lig takimlarinin hemen hemen hepsi ilgileniyordur zaten bjk ye gitsin 2. Ugur boral vakasi yasamayalim.

doðan

Arkadaşlar
zaman zaman okumaya çalışıyorum sitemizi , fakat harbiden hızınıza yetişemiyorum  ;) ;) ;)

Abdullah KARMİL transferi inşallah olur çünkü bizim için gerçekten iyi transfer , malum takımdan geliyor olması ise sıkıntı şimdi adamı alabilmek için hülle mi yapalım ... geçen sene devre arası istedi başkan onu bende kampta izledim ve 1461 in en beğendiğim oyuncularından biriydi ..ve malum takım kendi bünyesine kattı onu ...
Adnan transfrerinde yazdıklarınızın herbirine harfiyen katııyorum ...benim yorumumu beğenmeyenlerin çok fazla olacağınada eminim...
Adnan bölgesel olarak bakıldığınıda ptt 1. lig için söylüyorum en iyi 3 adamından biri , geçen sene devre arasında da gelmesi söz konusu oldu bende muhaliflardendim ( tabiki malum nedenlerden ) fakat şayet gelseydi belkide ligin son haftasına gelmeden rahatlamış olacaktık ... karşıyaka nın ligde tutunmasını sağlayanların başını çekti . Ha diyeceksiniz ki tek care miydi yooo Urfadan Kıvanç vardı mesela ama  alamadık adamı Urfa valisi salmadı , bu senede yanılmıyorsam ORDU ya imza attı kıvanç .. diger yandan mutlak suretle yapıcı olan bazı özel nedenlerde var katkı sağlayacak ... benim görüşüm budur ..
Nijerya u 20 den  UMAR galiba görüşülen biri ... adamı izleyen varsa banada bilgi geçin lütfen iş yoğunluğundan izleyemedim ...
Solak el ve taha , ligde iyi sayılan ve yerlerinde  umut vaat eden iki oyuncu ...
Sonrasında unutmayalımki transfer biraz da Maddiyatla alakalı ...
Şu anda borsa havalarda ...abi .. bunlar neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum .. urfa , Ankara , Bolu abuk sabuk paralar ödüyorlar topçulara 3 lük topçu 5 liğim diye geziyor ...
biraz daha sabır edelim lütfen ... 5 likler 3 lük kıvamına gelsin değilmi ..

Unutmadan bu kadar özgür yazabilme nedenimi biliyorsunuz ...  :evet: :kanka: 8)
haa unutmadan kaynaklarım sağlam  ;D :D :D

Sadece Samsunspor

Mehmet batdal ve Nijeryalı umar gelmeli. en azından onları kaçırmamalıyız. onlarıda kaçırırsak vay halimize. haluk türkeriye en fazla 3 maç dayanırım

manas_55

Aminu Umar ile anlaşmışsak eğer Zenke ile de anlaşalım. Hem onlara abilik yapmış olur hem de ikisi iyi anlaşır. Umar sağ açık Zenke de forvet.  :--*

Ayberk

zenkenin artık her hangi bir takımda faydalı olabileceğine şahsen ben inanmıyorum. 1 atımlık kurşunu vardı onu da süper lige çıktığımız sezon attı ve bitti, bu kadar. ;)

manas_55

Her futbolcu her takımda üstün bir performans sergileyecek diye bir kaide yok o adamın neler yaptığını hepimiz biliyoruz. Zayıfladı ve fizik yaptı. Gelirse çok iyi iş yapar.  :ok

Ertuğrul Sağlam

Yiğit Gökoğlan ve Mehmet Battal süper olur.
Abdullah Karmil  :kafa:

Ölümüne_Samsunspor

Duško Milinković

Benim merak ettiğim trabzondan kiralık gelen oyuncu bizim tribünler 61. dakikada malum şehre küfür edince nasıl oynayacak. Bu genelde her maç olduğu için verim alınabilecek mi? 2. Abdülaziz vakası olmayacak mı bu? Bütün değerler ayaklar altında yani.

manas_55

Abdullah Karmil iyi oyuncu fakat koyu trabzonlu. Hırçın bir futbolcu ve taraftarla diyaloga girerse tribünlere el kol hareketi bile yapacak karaktere sahip. 1461 ile Trabzonda oynadığımız maçı hatırlayın. Bize karşı çok agresif oynamıştı. Yanlış transfer başka kaliteli stoper mi yok da bunu alıyor yönetim anlamış değilim.  :(