2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

cakir55

mehmet yılmaz

U20 Dünya Kupasında Nijerya milli takımında 7 numaralı formayı giyen ve takımın en çok öne çıkan 3 isminden biri olan Aminu Umar büyük ihtimalle Samsunspor'umuzun formasını giyecekmiş. Sanırım gerçek ismi Emin Ömer ancak İngilizce o şekilde yazıyorlar. Mahmud'u Mammadouey yazmaları gibi...

Hakkında çok bir şey demeye gerek yok sadece şu yazıyı okuyun yeter ;)

http://www.yarisaha.com/ucan-kartallarin-speedy-gonzalezi-aminu-umar/

İnşallah gerçekleşir. 

Kaya

Harika bir atlet Umar.Ptt ligi için çok iyi transfer.Ajagun ile ilgili ise nijeryalı menejerlerin ne koparırsak kardır mantığının Umarın bizde olmasıyla biraz olsun yumuşayacağını düşünüyorum.Az zaman geçsin Umar imzalasın Ajagun da takım arkadaşıyla olmak isteyecektir.

cakir55

cembaba

İnşallah alabiliriz bu isimleri. Bizi çok rahatlatır. Bu ligden zencisiz çıkılmıyor ;D

altunay

nigeria u zo deki 7 numara ile aylık 13 bin dolara anlasılmıs 10 numara ise pesin 200 bin dolar istiyormus pürüz çözülürse imzalar atılcak

emre

Adnan ile anlaşıldı, Mehmet Nas ismi geçiyor... Bırakın Agaju falan Abdulkadir de gelse, Drogba'yı da getiseler sevinemiyorum bu saatten sonra.

_Jack Daniels_

Umar ve Ajagun gelirler ve sağlam bir golcü alırsak seneye ligdeyiz demektir. :)

Aslankaya

AlıntıAbdullah operasyonu

Samsunspor, 1461 Trabzon'da forma giyen savunma oyuncusu Abdullah Karmil'in peşinde. Başkan Emin Kar'ın, oyuncuyu kadroya katmak için büyük çaba sarf ettiği öğrenildi.

Kırmızı-Beyazlı ekipte savunmaya yapılması düşünülen takviyenin 1461 Trabzon'dan Abdullah Karmil olduğu öğrenildi. 25 yaşındaki oyuncuyu kadroya katmak için Samsunspor Başkanı Emin Kar'ın büyük çaba sarf ettiği öğrenildi. Abdullah, geçtiğimiz sezon sergilediği iyi performans sonrası devre arasında Trabzonspor'a gitmişti. Yetenekli oyuncunun durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

http://www.hedefhalk.com/root.vol?title=abdullah-operasyonu&exec=page&nid=553686

teksas3455

Amma Trabzon sevdalısı bir takım olduk. Yavaştan yığıyoruz Trabzonluları takıma  :hnk:

Ayberk

80lerden

Ercanın önünü mü kesecek? İtoşa oyuncu mu yetiştirecegiz ercanin önünü keserek?

Gaziosmanpaşalı3455

Alıntı yapılan: AllydeenleaR - 06 July 2013, 22:23:08
bu akşam idmanı izlemek için tesislere gittim. denenmek için bir zenci vardı. sanırım adı ahmed traore ymiş. ne kadar doğru bilmiyorum ordakilerden duydum.
bir de 60 yaşlarında bir abi vardı, pazartesi günü erkan taşkıran, caner ağca, mehmet nas ve hayrettin yerlikayanın geleceğini söyledi. tabiki doğruluğu muamma..
erkan taşdemir ankarasporla anlaşmıştır.yine bir transferi elimize yüzümüze bulaştırdık teşekkurler yönetim!!!!

Mert

O değil de ankaraspor ile şanlıurfaspor sağlam geliyor.Rakiplerimiz iyi transferler yapıyor biz de adnan güngör gibi nokta atışlarına devam edelim.