2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

5trawberry

@babasamsunlu
Bir Samsunsporluluk duruşu kalmıştı. O da gitti, Allah rahmet eylesin demişti.
Gerçekten öyle.
Bursaspor takımı 15 yaşında gelecek vaadeden adama açıklamalarından dolayı yol veriyorsa, Adnan kimdir de, sen getirip gülücüklerle imza attırıyorsun.
Biz bitmişiz. kimse edebiyat yapmasın.
Tesiste, o imzayı attığına her iki tarafı da pişman edecek tepki verilmeli.
Zoruna giden olursa, bıraksın gitsin.

FaTiH_HaN

Kiziyordum, yadirgiyordum durusu olmayan bir Samsunspor sampiyonluga oynacaksa kendi alt yapisiyla kume dusmemeye oynasin daha iyi diyenlere, sampiyonlugu on siraya koyuyordum ama tslinin biri cikip hayallerinin takimi ts olan adami kaptan yaptiniz la ezikler dedikten sonra neye yaradi , cok hakliymis o yadirgadigim insanlar. Piyasada hoca kalmadi bulunmaz hint kumasi huseyin hocayi aldik, piyasada orta saha kalmadi buyuk Samsunsporlu! menemen kafa adnani aldik.

teksas3455

Bir de 61 numara giyse de hepten aşağılasa bu kulübü.

Ellibeş Numara

Adamlar harbiden üzülüyorlar ya, adnanın karşıyaka'dan gitmesine.. Acaba geri göndersek mi?  :D ;D

Ekrem

Hani  onur Hani gurur  :( Kimin emriyle geldi acaba yoksa akla mantığa sığmıyor bu olay birde kaptan olsun her maç söveriz kaptana artk  Olmadı be Büyük kaptan

yirmiuc

Ne emrinden bahsediyorsunuz ya. Emir olsa oyle mi aciklama yapar Emin Kar?

Suat Kilic'in gonderdigi paralarla borclari odeyince 'biz odedik, azalttik.'

Ama yalan vaadlerle insanlari kandirip sacma sapan transfer yapinca da 'yukardan emir geldi'

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Atakumlu

Tebrikler taraftarı sallamayarak bildiginizi okudunuz ...

özkan

meydan civarından idmana gelecek olan varsa götürebilirim.6da idman

jean

Basin cogu roprtajlari abartartiyor kendide uzerine ekliyor adnan samsunda yillardir oynadi oyle birsey dememistir bence imparator celil bile gitti adnan kaldi dustugumuz sene ustelik o ropartajida yalanlamisti memleketim samsun diyerek

Ertuğrul Sağlam

Sezonun ilk antremanında takımın moralini bozacak şeylerden kaçınmak gerekli. Bir Adnan için yazık etmeyin Samsunspor'a.

lato

Ben hala süper lige çıkaracak flaş transferleri bekliyorum..

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 05 July 2013, 17:41:26
Sezonun ilk antremanında takımın moralini bozacak şeylerden kaçınmak gerekli. Bir Adnan için yazık etmeyin Samsunspor'a.

ONU TARAFTARA SÖYLEMİCEN...

ugurozkan

bir adnan için koca taraftarı yok saydılar.

söyleyecek fazla söz yok. utanç verici. bir de kendimize en çok yakın bulduğumuz yönetimden.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 05 July 2013, 17:44:08
ONU TARAFTARA SÖYLEMİCEN...
Kime söyleyelim? yakıp yıkalım'mı? sezonun ilk antremanın da takımı küfür ve kavga ile mi karşılayalım? Veya yapılacak bir eylemden sonra Adnan geri'mi gidecek? 

lato

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 05 July 2013, 18:02:04
Kime söyleyelim? yakıp yıkalım'mı? sezonun ilk antremanın da takımı küfür ve kavga ile mi karşılayalım? Veya yapılacak bir eylemden sonra Adnan geri'mi gidecek? 

Hocam Adnan'a kin beslemeyen biri olarak bende onaylamıyorum transferi. Camianın yarısı tepki gösterirken şeyimde değil edasıyla imza attırılabliyorsa tepki gösterene niye yaptın ettin deme hakkı doğmaz. Ben tepki göstermem yuhlamam da ama daha gelmeden isyan eden onca adamı hiçe sayabiliyorsan bu imza atılırken herşeyi göze almışsın demektir.