2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

pitbul055

Madem taraftarın tepki gösterdiği isimleri inadına getiriyor başkan,ozaman Abdülkadir'de gelmesin diye tepki verelimde belki alırlar ozaman. :x((

Jnr.Serkan

Bankasyanin kaşarlarini 1 yil boyu izleyip sonunda takimimiza katan emin kari tebrik ediyorum.bu transferler tamamen emin kar in kendisiyle celisiyor.herkrsin tepkisi buna aslinda.

babasamsunlu

@kodalak.

sen hala performanstan bahsediyorsun  diyecek bir şey yok..
Samsunspora zarar verme konusunu dayatmacılara söylemelisin bence.
Samsunspor taraftarına değil

teksas3455

Alıntı yapılan: Kodalak - 05 July 2013, 09:55:33
peki bu gerginlik kime zarar verecek, onu düşünmeyelim mi? bu sorunun cevabı çok basit hepimiz biliyoruz, sadece SAMSUNSPOR'a zarar verir

Hocam kendin diyorsun "Gerginlik" diye. Madem gerginlik yaratacak getirmesinler o zaman?
Hayır çok yetenekli olsa amenna resmen döküntü, kapı dışarı kaldı adam kurtuluşu Samsunspor'da görüyor.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: barnebau55 - 05 July 2013, 10:10:50
Peki akan kardeşim gecen sene yonetımdeydın ben dobı varsa kombıne almıcam dedım durus sergıledım o zman neden bu kadar tepkı gostermedın ?

nerden biliyon tepki göstermediğini güzel abim

Kodalak

Alıntı yapılan: teksas3455 - 05 July 2013, 10:07:40
Hocam kendin diyorsun "Gerginlik" diye. Madem gerginlik yaratacak getirmesinler o zaman?
Hayır çok yetenekli olsa amenna resmen döküntü, kapı dışarı kaldı adam kurtuluşu Samsunspor'da görüyor.

cümlemin devamında yazmıştım.

bir şey söyleyeyim çokda uzatmak istemiyorum.

Hepimiz çok iyi bir SAMSUNSPOR'luyuzki bu kadar ince düşünüyoruz, düşüncelerimiz farklı ama ortak kaygımız , biricik sevgilimiz SAMSUNSPOR.

bu yüzden diyorum fazla gerilmeden , birbirimizi üzmeden önümüze bakalım,sakin olalım.

HAYIRLI CUMALAR...

celebi

Alıntı yapılan: barnebau55 - 05 July 2013, 10:10:50
Peki akan kardeşim gecen sene yonetımdeydın ben dobı varsa kombıne almıcam dedım durus sergıledım o zman neden bu kadar tepkı gostermedın ?

onu git emin başkana sor. akana değil bence.

Sadece Samsunspor

Kodalak

yabancı transferinde bir isim dolaşıyor,entepli bir futbolcuymuş nasıl bir fitbolcu :)

başka yabancı söylentisi varmı?

babasamsunlu

Alıntı yapılan: barnebau55 - 05 July 2013, 10:18:30
@babasamsunlu

Eğer yukardakı soruma oyle cvp attıysan ben bırsey demıyorum sana daha

Zaten bu elin trabzonluları ıcın bu taraftarı küstürme cabalarını anlamış değilim bu taraftarı bulamazsın,bu taraftarın kıymetını bılın

yazdığından bir kelime bişey anlamadım.
bir soru sordun cevabını verdim.

DİYELİM Kİ BEN HİÇ BİR ŞEY SÖYLEMEDİM BU DOBİ KONUSUNDA..
SENCE NEDEN SUSTUM?
DOBİ BANA PARAMI VERDİ SUS DİYE?
DERGİDEN Mİ NEMALANIYORDUM ACABA?
YOKSA SAMSUNSPOR ÜZEİRNDEN BANA BİR KAYNAK MI YARATILDIDA SUSUYORDUM ?

Ben Sasmsunsporumun peşinmde koşmaktan 2 kere işsiz kaldım.
9 aydır evime ekmek parası götüremiyorum.
Bir kere Samsunspor yüzünden demedim.
Kendi yüzümden dedim .
Beceremedim ikisini bir arada yürütmeyi.
Samsunsporun suçu ne dedim.

Şimdi sen bana gelmiş diyorsun ki ben kombine almayarak tepki gösterdim.
Bir kere çıkıp dobi istifa diye bağırdın mı tribünde.
Veya o tirbünler bir kere dobi istifa diyebildilermi de sen bana bu konuda hesap soruyorsun.
Herkes Emin abiye saygısından sustu.
Aslında susmayanlarda yok değildi ama tek kalınca onlarda sustu.

Neyse...

yirmiuc

İse yaramayacagi asikar adamlarla 2 yillik sozlesme yapmak..
Adnanla da 5 senelik imzalayin bari sizden sonrakiler de gonderemesin.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

emre

11.30'da imza atacakmış sanırım tesislerde. Lütfen şu adama kimse başlık açmasın forumda..

Ollivanders

Aynen kimse baslik acmasin . Adnan Samsunsporumun futbolcusu degildir. Kabullenilemez bir sey.

seyf55

Ne futbolcuymuş bu Adnan arkadaş Neymar ı alsak bu kadar konuşulmazdı 33 yaşında trumzonla bağı olan bir adam neden alınacak diye kulübe dayatılır anlamış değilim, bizim birbirimize girdiğimiz düştüğümüz zamanlara bakın hep bir trumzonlu çıkar işin içinden, gerçek Samsunspor taraftarı trumzonu ve trumzonluyu sevmiyor arkadaş haklı nedenlere dayalı olarak, trumzon kökenli olup gerçekten Samsunspor aşkı sevgisi olanları tenzih ediyorum buda bindebir olsa da olabilir olsa da bu taraftar samimi olup olmadıklarını anlayamıyor çünkü adamlar bu şehirde yaşayıp bu şehri hiçe saymaktadır yani demem o ki Samsunspor da trumzonla gönül bağı olmuş adamları kulübe değil Samsun a sokmayacaksın

altunay

Facebookda abdulkadir imzaya çok yakin soylentileri var