2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

seyf55

:rulet: :rulet: :rulet: :rulet: :rulet: :rulet: :rulet: :rulet: :rulet: :rulet: :rulet: :rulet: :rulet: :rulet:

King1965

ADNAN BUGÜN İMZA ATACAK SAAT 18.00 DDAKI ANTRENMANA KATILACAK

samsunsporlu1994

Alıntı yapılan: Sadece Samsunsporlu - 04 July 2013, 21:49:19
Erkan taşkıranın neden imza atmadığı belli oldu. Erkan 200 bin tl peşinat verilmesini istemiş ve yönetimimiz şuan 125 bin tl peşinat verebileceğini, geri kalan ücretin kamptan sonra ödeneceğini söylemiş.. Yani sorun tamamen duygusal.. :D

Kaynak?

Ölümüne_Samsunspor

celebi

teksas3455

Alıntı yapılan: King1965 - 05 July 2013, 08:56:44
ADNAN BUGÜN İMZA ATACAK SAAT 18.00 DDAKI ANTRENMANA KATILACAK

Söyleyecek söz bulamıyorum. Bu kadar insan karşı çıkmasına rağmen yönetim bu adamı alıyorsa
resmen "Sizi takmıyoruz,kimsiniz ki" demektir bu. "Adnan varsa biz yokuz" diyen, bu sevdaya yıllarını
veren insanların demek ki hiç mi hiç hatırı yokmuş. Çok yazık...

King1965

adnan transferi camiayı ikiye bölmüş durumda bir taraf istemiyor diğer taraf istiyor.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: King1965 - 05 July 2013, 09:16:26
adnan transferi camiayı ikiye bölmüş durumda bir taraf istemiyor diğer taraf istiyor.

İsteyen taraf trabzon lobisi falan mı :kafa:

King1965

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 05 July 2013, 09:19:06
İsteyen taraf trabzon lobisi falan mı :kafa:

yok hacı Samsunsporluyum diyen bir çok kisi istiyor duyuyorum sağda solda.

En başta spor55 programını yapan Atilla Cebeci istiyordu

simdi trabzonlumu bu adam.

He Bana sorarsanız ben de istemiyorum .Ancak konusmak istemiyorum pek ne kadar konusursak koonusalım bugun adnan o ımzayı atacak

Kodalak

kendi fikrimdir;

adnan transfer oldu diye SAMSUNSPOR'uma küsmem, yöneticilerine niye böyle yaptı diye tavır alabilirim ama SAMSUNSPOR'uma küsmem.

adnan öyle demiştir, böyle demiştir. demişse hata etmiştir, ama özürde dilemiştir. hangimiz hata yapmıyoruz ki,

ben adnanın SAMSUNSPOR'luluğundan şüphe duymuyorum.

BENİM İÇİN ÖNCELİK SAMSUNSPORDUR.VE ONUN BAŞARISIDIR.

Duško Milinković

Adnan transferi riskli bir transfer olacak. Kritik maçlarda kötü sonuç alınınca yada maç kötü devam ederse ilk yuhlanan kişi süpriz olmasa gerek. Sezon içinde bir kötü gidişatta futbolcunun da gerginliği artabilir ve bu karşılıklı gerginlik Samsunspora zarar verebilir. İnşallah 1 yıllık imza attırılır ve maç başına para alır. Sezon sonu gönderilmesi gerekirse yapılan sözleşmenin bağlayıcı olmaması gerekir.

babasamsunlu

@ kodalak

e  o zaman senin dediğine göre adnanı istemeyenlerin başka öncelikleri var.
kimsenin takıma küstüğü yok.
insanlar tepkilerini göstermesinler mi?
geçmişte olanları hep unutacaksak eğer trabzonla olan husumeti de unutalım.
nede olsa onlarda hata yapmıştır.
Abimiz olarak kabul edelim.
tribünlere çağıralım elele kolkola..

İnsanlar sadece adnan transfer oldu diye tepkili değiller.
geçen seneki 1461 maçı ve sonrasında yaşananlar ve gelinen süreçte yapılmaya çalışılanlara tepkililer.
Adnan olayı bardakğın taşma olayı.
Başkanın kendi söylemleriyle sürekli ters düşmesi var.
Süper lige çıktığımız zaman devam edeceğimiz 7-8 futbolcudan birimidir adananın futbolu ?
veya Ahmet burak solakel süper ligde oynatacağın bir futbolcu mu ?
Musa Aydın ?
taha Yalçıner ?
Hangisi...

Sabrın taşma noktasıdır Adnan transferi ;)

teksas3455

2006 yılında Şirinler bir yazı hazırlamıştı:

O forma kutsaldır herkese nasip olmaz
Nuri, Mete, Muzaffer
Ruhunuzla oynayın yeter
Ya da formayı çıkartın çıplak oynayın

Sanırsam "Herkese nasip olmaz" kısmı biraz fazla oldu.
Samsunspor'a zamanında kazık atmış isen, giderken bu camiayı aşağılamış isen
her türlü gigiyormuşsun o formayı.

Bundan sonra 20 Ocak'ta "O forma kutsaldır" edebiyatı yapamayız artık.
"Hayallerinin takımı Trabzonspor" olan bile giydikten sonra...

Kodalak

peki bu gerginlik kime zarar verecek, onu düşünmeyelim mi? bu sorunun cevabı çok basit hepimiz biliyoruz, sadece SAMSUNSPOR'a zarar verir.

biz kötü olandan en iyi olanını yapmak ve kabullenmek durumundayız. he kabul ederiz, etmeyiz o ayrı, en doğal sonucu tepikisinide veririz ama bu SAMSUNSPOR'a zarar verme noktasına gelirse ben durup beklerim ve 3 defa düşünürüm.

ne olacaksa bugün olacak belki imza atacak,belki atamayacak.attığı anda ne yapcaz ,maçlarda adnana söverekmi başlıcaz,takımı demoralize mi edeceğiz,sonra başarısız olunca hooooppp topu yönetimdekilere atalım,futbolculara kızalım,stadı yakıp,yıkalım.

bu bize yakışmaz,dereyi görmeden paçaları sıvamayalım belkide adnan hayatının futbolunu oynayacak bu sene ve bize çok faydalı olacak.

bence biraz daha sabır...  ;)

FaTiH_HaN

Adnan son 1-2 sezonda 10 gol 20 asistlik bir performans sergileyip cogu takimin transfer listesine girseydi Samsunspora gelir miydi? Hayir. Bu performansi ile Huseyin Hocanin yada Samsunsporun takima dahil etmek isteyecegi nitelikte yasta performansta bir oyuncu mudur? Hayir. Bu demek oluyorki adnan bir dayatma ile Samsunspora getiriliyor. Adnanin gelisine sevinen kesimin cogu site camiinin altinda ts maci izliyor, lafim meclisten disari Adnanin gelisine sevinen Samsunsporlulari ayri tutarak soyluyorum.