2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Kais

aynen çokl büyük bir sessizlik var taraftar tedırgın hedef superlıg dendı ama dıger takımlar topcularını alırken bızde tık yok

samsunsporlu1994

Hedef Süper Lig hedefi sanki erken söylenmiş bir söz gibi geliyor. Transferde bu kadar sessiz kalmamıza anlam veremiyorum. Kongreden önce bu yönetimin seçileceği belliydi, 10 aydır futbolcu izletiyoruz dendi, 20 tane futbolcu portföyü var elimizde dendi ama 1. Kamp dönemi başlayacak hala Cemilden başka imza atan yok. İskelet kadroyu koruyup 6-7 tane nokta transferle bu takım çok rahat hedefe oynardı ama malesef iskelet kadro denen bişey kalmadı. Hepsini rakiplerimize kaptırdık. Abdulkadir konusuna gelince bizde çok iyi bir sezon geçirdi. Sivasspor'un da forvet sıkıntısı varken satarlar mı çok büyük bir soru işareti.

ugurozkan

Alıntı yapılan: King1965 - 28 June 2013, 14:42:57
Sondakika Abdülkadir Özgen Sivassporda kalacağını söyledi..

Sivasspor.Tk ‏@SivassporTk 2 sa

@abdulkadirozgen Hayırlı Cumalar. Seneye Sivasspor'da mı devam edeceksiniz?

Abdulkadir Özgen ‏@abdulkadirozgen 29 dk

@SivassporTk evt Sivasspor kampinda olacam insallah hayrlisi bakalim

a.kadir'in zaten kampa katılması kadar normal bir şey yok. yeni hoca oyuncuyu görmeden kiraya yollamayacak ya.
iyimser tahminim abdül'ün süper lig için yeterli görülmeyip yollanacağı yönünde. ama kime nasip olur bilmem.

MeL_55

cuma oldu hala besimin sözlesmesi fesh edilecekte hüseyin kalpar imzaliyacakta.. transfer yapilacakta..
bu senede gec kaldik bence.
surda 3 gün sonra takim toplanacak ama ortada oyuncu yok. elimizdekileride tutmadik..

bana sorarsaniz besimi takimda birakirim bu saaten sonra.. genclerle birlikte bu sene belki playoff ama seneye kesin süperlige cikariz. aralarina "abilik" yapabilecek 3-4 oyuncu ile bu genclerimiz müthis top oynar (örn. adana demirspora karsi)
bu üc oyuncuda mesela cemil, hakan bayraktar, dimitrov ve forvette iyi bir oyuncu olabilirdi.

kalparin istedigi oyunculara  para verecegimize gelecegimize yatirim yapalim daha iyi olur ama hic düsünmüyorum kalparin bizim genclere sans verecegini. malum adam u20deki oyunculari izlemeye gitmis. sen otur bizim altyapiya bak istersen. samsunsporun markasidir altyapi.

samsunum

facede erkan taşkıranla büyük ölçüde anlaşıldığı yazıyor inş doğrudur

samuray

öyle anlaşılıyorki bu sezonuda stres içerisinde geçireceğiz malesef :(

Ollivanders

cakir55

ult55ras

zaten bu siyasetin kulübümüze işlemesine ayar oluyodum. hiç değilse hakettiğimiz yere çıkarız diyorduk. bu sene oda olmuyacak galiba. kimse daha erken demesin. atı alan üsküdarı geçti.

cgr

Bucaspor, Süper Lig'e çıktığı sene bizi burada 3-0 yenmişti yanlış hatırlamıyorsam. O maçta sol açık oynayan biri vardı 21 numaralı. Hasta kalmıştım hatta locada bizimkilere de söylemiştim 21 numara çok iy, diye.

Sonradan araştırdım, Erkan Taşkıran olduğunu öğrendim. Süper Lig'te iyi performans sergilemişti. Bence Karabükspor'a gitmesi büyük hataydı...

Kesinlikle kadromuzda görmek istediğim bir oyuncu olur. Hem duran toplarda ki yeteneği, hemde oyun zekası çok iyi... Gerektiğinde Sol Kanat'ta , gerek 10 numara tarzı oynayabilen bir futbolcu...

Ayberk

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/djamshid-iskandarov/profil/spieler_260857.html

özbekistan u20'den iskenderov'u baya övüyorlar. yalan olmasın ben canlı izlemedim ama gerek tribündergide gerek internette epey adından söz ediliyor. 20 yaşında bir özbek ne kadar pahalı olabilir ki? bundan sonra daha dikkatli izlemek lazım :evet:

cakir55

Alıntı yapılan: Ayberk - 29 June 2013, 00:28:56
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/djamshid-iskandarov/profil/spieler_260857.html

özbekistan u20'den iskenderov'u baya övüyorlar. yalan olmasın ben canlı izlemedim ama gerek tribündergide gerek internette epey adından söz ediliyor. 20 yaşında bir özbek ne kadar pahalı olabilir ki? bundan sonra daha dikkatli izlemek lazım :evet:
gelsin zaten türk statüsünde oynuyor.

Kaya

Futbolda sabır zor iştir ancak az daha sabredelim güzel transferler olacak inşallah...

Birde siyahi oyuncu olmadan bir üst lige çıkılmıyormuş  :D Maliyeti düşük şöyle iki tane zenci aldık mı tamamdır.  :holey:

ali ihsan

Alıntı yapılan: Kaya - 29 June 2013, 02:23:05
Futbolda sabır zor iştir ancak az daha sabredelim güzel transferler olacak inşallah...

Birde siyahi oyuncu olmadan bir üst lige çıkılmıyormuş  :D Maliyeti düşük şöyle iki tane zenci aldık mı tamamdır.  :holey:

Şöyle genç zıpkın gibi iki kara kızan iyi gider  :evet: 

cembaba