Biz Samsunsporluyuz, Anti Bizans

Başlatan Tribün_ali, 01 November 2007, 17:20:43

« önceki - sonraki »

Tribün_ali

Arkadaşlar haftada en az 3ve 4 gün tesislerin oradan mutalaka geciyorum ve ya benim gibi sizlerde araba ve ya gezerken orada samsunspor miniklerinin sahası var gündüzleri idman yapiyorlar akşamları ise kiraya veriyorlar halı sahayı arkadaşalar bir tane samsunsporlu formalı birini göremiyorum ya hepsi ist yalakası formasını giymiş ve ya Trabzon formalı ş....ler mac yapiyorlar

Bu adamlar bu şekilde samsunspor tesislerinde idmanda izler orada yetişen samsunsporlu minikler hepsi bizans sempatizmi olur carlos linkol ve ya başka birinin formasını gördümü arkadaşına gösteririr ama orda samsunsporlu formalıbiri gördümü celil serkan aykut caner ve ya başka biri bu sefer bunları örnek alırlar ileride onlar gibi olmayı ister ve hedelar

Bunun için yönetimden rıcamız gibi bizan ş....lerini almasınlar halısahaya zehirlemesinler miniklerimizi lütfen rıcam bu bunuda ilgili yerler iletmemiz gerekir işte aramızda temsilci secersek daha iyi olur oradan alacagınız para ne dir ki cok cirkin bir görüntü gösteriyor BURASI SAMSUN İSTANBUL DEGİL ANTİ İST  

ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SAMSUNSPOR SAMSUNDA DOGDUK SAMSUNSPORLUYUZ O KADAR GERİSİ YALAN

bafradan55

Çok haklısın Ali, yeni nesil güce tapıyor, güçlüye özeniyor onları benliğine kavuşturmak hepimizin ödevidir.
Ama hepsinden önce EN BÜYÜK DÜŞMAN TRABZON gerisi yok ben Bafra'da alıştım ama Samsun'da trabzonspor forması gördüğümde aklımdan çok kötü şeyler geçiyor Allah günah yazmasın.

Cagdas Ünver

gecende samsundan bir kizla tanistim .Sordu gercekten samsunsporlumusun diye , evet sen degilmisin dedim.Verdigi cevap : Bir ara tutuyordum ama artik popülder degiller dedi ! Sinir oldum. Samsunsporu sevmeyen samsunuda sevmiyor demektir dedim ! Samsun böyleleri yüzünden kaybediyor zaten...

ozkan17

alı abı bugun gercekden ıkı guzel konu acmıssın bravo..halısaha olayında bence olmaz bole bısey adamlara ne dıcekler fb  gs bjk formsyla almıyozmu..bnbce olmaz ama keske ole bısey olsa..samsunlu olan samsunda olan samsunsporludur ulağnnnn acız kopekler ıstanbulu destekler..

harbisamsunsporlu5517

kardesim haklısın bende sinir oluyorum gs bjk fb ts i tutan ve forması gıyen samsunlulara ben küçük kardeşimi samsunspor sevdalısı yaptım ve samsunspor forması giydirdim ama gelen arkadaşlarım olsun komşular olsun neden üç büyükleri tutturmadın dıye sorunca çıldırıyorum bence küçük kardeşlerimize samsunsporu sevdirmemiz lazım yoksa bu istanbul yalaklığı bitmez

Tribün_ali

Ben tam bir istanbul düşmanıyım oturdugum mahallede hiç bir yerde ist takım yazısı ya da Trabzon yazısı bulamassınız kendi yegenlerimi samsunsporlu yaptıgım gibi mahalledeki ark ve ufaklıklarıda fanatik samsunsporlu yaptım ama görüyorum ki ne acı ki bu konu bu kadar ilgisiz kalmış ama aramızdan temsilci secelim bu sorun kalkar bir de hali sahanın samsunspor tesisleri içinde olsamsı samsunspor miniklerine ait olması cok kötü bir şey lütfen ilgililer duysun ya da bir toplanıp güzel bir operasyon yapmak düşer bize

Lazoli

bafradan55 kardesimle bu yaz görüstügümüzde kale arkasinda ramizda bi konusma gecti dediki: ula sen oralarda dogdun büyüdün gelipte bu takimi tutuyosun. sana helal olsun. dedimki: emre naparsin bu memleketin takimi memleketin davasi. heralde tutacaz. kendimi met etmek icin söylemiyorum. sadece samsunda kalan ve deger bilmeyen namertlerin durumunu daha acik ortaya sermek icin söylüyorum.

adamlan konusuyosun diyoki "memleketin ile tuttugun takim farkli olabilir tabiki bunda ne var". mataliteye bak sen? e tamam ozaman bene ****** cekiyorum istanbula ben barcelonayi tutuyorum bundan sonra veya manchester  tutayim. madem memleketin ile tuttugun takim farkli olabilir ozaman tuttugun takim farkli bi ülkenin takimida olabilir öyle degilmi?

öyle dedigin zaman cok bilmis o istanbul yalakasi diyoki yooo o baska okadar olmaz.

allah islah etsin

bafradan55

hiç sorma şefim kafasız bunların alayı.
İyi o zaman git Türk milli takımını da tutma daha parlak bi ülkenin milli takımını tut. Sonra sokakta başka ülkenin marşıyla dolaş hiçbi farkı yok yani.

timofte

Alıntı yapılan: "Tribün_ali"ama görüyorum ki ne acı ki bu konu bu kadar ilgisiz kalmış

Tribün ali kardeş, bu konu eminim buradaki birçok kişinin ortak üzüntüsüdür. Hayatta en nefret ettiğim insanlar arasında Samsunlu olup İstanbulu destekleyenler ön sıralarda gelir. Forum ilk kurulduğu zamanlar da, sonrasında da birçok kez bahsettik bu insanlardan. Aşağıdaki linki örnek verebilirim..

http://www.samsunspor.biz/viewtopic.php?p=5542&sid=637fbf57d4a11829e1d2c067b86d1427

Şimdi ise belki bu adam müsveddelerinden bahsetmek hepimizin canını sıktığından, belki bıktığımızdan dolayı, dediğin gibi biraz ilgisiz kalmış konu.

Tribün_ali

Timofte abi ne yapalım kaderimiz ama biz bu kutsal toprakları bir avuç ist sempatizmine bırakmayız bu kutsal topragı ve bu güzelim şehri gerekeni yaparız

veis

hayır benim anlamadıgım biz istanbulda iken yine samsunspor aşkıyla yanıp tutuşurken insanlar samsunda nasıl başka takımları tutar adam fb yi veya bjk yi hayatında görmemiş ama fenerli oluyorlar çok yazık.

Cagdas Ünver

Bu Yalakalar kim sampiyon oluyorsa onu tutuyorlar hatirlayin gs UEFA'da basariliyken herkes GS'liydi simdi cogu kisi Fenerli.80'li yillardada Samsunspor Firtinasi eserken herkes Samsunsporluyum diyormus.Biz o günleri göremedik ama görecegiz insallah.

Tribün_ali

İnşallah be ama cok cok zor bu adaletsiz düzen var ken türk futbolunda cok zor 5. olmak bile süpe ligde cok iyi bence

veis

vallaha ben bilmem amatörde bile gururla samsunsporluyum hiç farketmez konuma göre sevmedimki şampiyonluk bekleyeyim aslanlar gibi samsunluyum samsunsporluyum.