2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

maviay55

AlıntıTransfer listemizde bulunan Karşıyakalı Caner Ağca Twitter hesabından takımdan kesin olarak ayrıldığını açıkladı.

kaynak: twitter.com/caneragca

fanatik samsunsporlu

dimitrov 3 maçta 5 gol attı. 5 asisti var.ama beklentilerimizin  altında kalmıştı.o yüzden fazla üzülmem.hem savunmaya da yardım etmiyordu.

Stoper

Alıntı yapılan: teksas3455 - 27 June 2013, 11:54:05
Bakalım Haber Gazetesinin tutturduğu ilk transfer kim olacak elli tane isim salladılar  :suslen:

Fanatik gazetesinde çalışan dayım vardı.. Sormuştum ; yıllardır şu Eto'yu Fenerbahçe'ye transfer edemediniz,neyin peşindesiniz :)
Aynısını ben de spor müdürüne sordum,cevabı çok basit oldu demişti..
"Biz 17 tane transfer haberi yaparız,16 tanesi tutmaz 1 tanesi tutar.. ama tutan haberi de biz demiştik diye manşet yaparız"
Gazetelerin trajları da transfer dönemi artarmış,haber gazetesi ve diğer yerel gazeteler de ulusal gazetelerin yolundan gidiyor
Gülüyoruz şu hallerine.

cgr

Kulüp içerisinde ki durum, şartlar nedir bilemiyoruz. Emin Başkan ve ekibinin kulübü yönetmesi, her Samsunspor'lu için güven veriyor. En azından kulübü gerçek Samsunspor'lu kişilerin yönettiğini biliyor.

Kongrenin üstünden 2 hafta geçti. Kongre sonrasında da bir çok demeç verildi. Hoca, futbolcu, hedef vs.vs.

Bu demeçler sayesinde şehirde, taraftarlarda bir beklenti oluştu Süper Lig için. Dolayısıyla hepimiz sabırsız ve aceleciyiz.

Geçen sene bu takım 22 Temmuz'da kuruldu, kısa sürede yine bir şeyler yapıldı...

Zaman var nasıl olsa diyoruz ama, Dimitrov'un gitmesi biraz geç kaldığımızı gösteriyor... Hatta H.Kalpar'ın 1 Temmuz yerine 5 Temmuz'da gelmesi gibi vs.

Yine de ben umutluyum. İyi transferler ile ligi en kötü Play-Off arasında bitireceğimize inancım var...

Karabudun

Dimitrov' u kaptırmamalıydık. Süper Lig' e oynayan kadroda Dimitrov olmalıydı. Abdulkadir' i bari tutabilsek. Zaman pek de lehimize işlemiyor, hayırlısı.

Shane_Falco

Hüseyin Kalpar'ın Dimitrov'u istememesine şaşırmam çünkü Kalpar efendi Orta saha ve Forvet oyuncularının at gibi koşmasını istiyor. Teknik ve kısmen yavaş oyuncular tarzı değil. Devamlı koş diyen bir adam kendisi. Eminim Hakan Arslan takımda olaydı evladı gibi severdi :)

Karabudun

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 27 June 2013, 14:17:41
Hüseyin Kalpar'ın Dimitrov'u istememesine şaşırmam çünkü Kalpar efendi Orta saha ve Forvet oyuncularının at gibi koşmasını istiyor. Teknik ve kısmen yavaş oyuncular tarzı değil. Devamlı koş diyen bir adam kendisi. Eminim Hakan Arslan takımda olaydı evladı gibi severdi :)

Yani Kalpar' ın bir tarzı var.  :)

samsunsporlu1994

emre

Ara transfer döneminde transferler beklentiyi müthiş artırdığını görüyorum. Maddi açıdan çok çok rahat olduğumuzu düşünmüyorum. Yönetim de topçu iyi diye sınırlarını zorlamak istemiyor sanırım. Ve durum öyleyse doğru yapıldığını düşünüyorum.

Bazı muhabbetler çok gereksiz. Samsunspor'da transferin temmuzun başında bittiği nerede görülmüş? Sabır, sabır, sabır.. Ancak org sayfasından ara ara bilgilendirme yapılmalı yönetim tarafından. Ne olduğu ne olmadığı hiç belli değil taraftar açısından.

Adnan konusunu ise adı geçtiği anda kesip atılması gerektiği kanısındayım.

FaTiH_HaN

Takıma adapte olan oyuncularımızdan ve yaratıcılık yönünden ipi çeken oyuncularımızdan hiç biri takımda kalmadı. Bence maddi olarak zorlasa bile takımda kalması halinde performansında risk oluşturmayacak olan oyuncuların takımda kalması lazımdı. Abdülden ses yok dimitrov gitti ki bankasyadaki belkide en yetenekli oyuncuydu Fatih gitti bir tek Cemil kaldı inşallah bu sezon gol atacak diye musa sinanın ayaklarına muhtac kalmayız.

King1965

samuray

klasik söylemle acele edip yanlışa düşmek istemiyoruz  derler aynen mazallah hata yapılırsa telafisi yok

Gaziosmanpaşalı3455

GÖRÜNTÜ İYİ DEĞİL...

Hatırlarsanız başkan Emin Kar   sezon biter bitmez  aldığı  acil olağanüstü kongre kararının   nedenini   geçmiş sezonlarda  yaşanılan  belirsizlikler ve yine  sezon hazırlıkları için   zaman sıkıntısı içine düşmemek  olarak açıklamıştı.

Ancak gel gelelim bu gün Haziranın 27'si oldu.Yeni transferlerden vazgeçtim  yeni teknik direktör olarak  1 hafta önce Samsun'a getirilen Hüseyin Kalpar halen imza atmış değil..

Nedeni eski teknik direktör Besim Durmuş'un alacaklarını istemesi..Dolaysıyla mukavelesi de fesih edilemiyor.

İşin garip tarafı Samsunspor  bu konumda iken yine  rakip kulüplerin bir çoğu  3 bilemedin 4 gün sonra   Temmuz ayının ilk haftasında yine    teknik direktörleri ve yeni transferleri ile birlikte  hazırlık kampı için çoktan yola koyulmuş olacaklar.

Buyurun Samsunspor  rakiplere göre yine geç kaldı.

Bu arada hatırlarsanız  daha dün , olağanüstü kongre öncesi bu şehirde birileri yeni sezon için şampiyonluk söylemleri ve rüzgarları estiriyordu.

Bakan sayın Suat Kılıç direktifleri ile  şehrin  valisi çatısı altında  şehrin  iş adamları ve sivil toplum örgütleri bir araya gelmiş sonrasında da basına yansıyan heyecan veren demeç ve söylemler çıkmıştı.

Hatta buna  en son başbakan Tayyip Erdoğan da  daha 3 gün önce Samsun mitinginde "Samsunspor Süper Lige yakışır" söylemiyle   bu söz konusu  vaatler bu zincirine eklenenlerden olmuştu.

Ama gelin görün ki  şuan Samsunspor'daki görüntü yada hava hiç de böyle değil.

Açık söylemek gerekirse Samsunspor sevenlerinin o  15 gün önceki heyecanı hevesi   biraz kursaklarında kalmış gibi görünüyor.....

Ne yalan söyleyeyim gördüğüm ,tanıdığım  başkan Emin Kar'da bile o şampiyonluk havası yok.

Çünkü o da beklediği yada umduğu desteği henüz görmüş değil.

Haaaa bundan sonra ne olur bilemem.

Ama dedim ya şu an görüntü iyi değil.

ercument gül

ugrass

başkanın gercekten samsunlu veya samsunsporlu olması birşey ifade etmiyor isterse Van'lı olsun ama Samsunspor u ileri tasısın. Cünkü verilen demeçlere bakılınca bu zamana kadar süperlige cıkacak takım kurulcak dendi ama biz daha elimizdekileri tutamadık.
Yazıklar olsun Samsunsporu sahipsiz bırakan herkese..