2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

teksas3455

Disiplinli olmadı bir artı ama fazla disiplinli olması sıkıntı.
Anıl gibi bir oyuncuyu göz göre göre harcadı.
Ayrıca bir de forvet vardı adını hatırlayamadım onu da harcamıştı

Musti

Alıntı
En çok düşen
Anıl Taşdemir
Eğer biraz daha sakin, biraz daha olgun olabilse, şu anda Türkiye Gekas'la birlikte onu da konuşuyor olabilirdi. Takımın aslında en yeteneklisi oydu, ama her ne yaptıysa Hamza Hoca gibi zor sinirlenen bir adamı bile kızdırmayı ve kadro harici kalmayı başardı. Sanırım o da Akhisar'ın bugünkü durumunu gördüğünde hayıflanıyordur Manisa'da olmadığı için.
http://www.meleke.com/

Uğur Meleke'nin Anıl ile ilgili değerlendirmesi...

kalptenþimþek

Ayberk

kabul edelim tamam disiplinli falan ama ozellikle biraz parlayan sivrilen oyuncularla arasi hep acik oldu.kosan basan ama yetenek olarak zayif ingiliz taylari lazim bu adama.dilaver degil turgay,kemal degil ersin lazim kalpara.sivrilen adamla uyusamiyor

samuray

taraftarların bu kadar tepki gösterdiği kalpanı almakla emin başkan doğru tercihmi yaptı yanlış tercihmi bunu zaman gösterecek ama inşallah ben ve benim gibi düşünenler kalpar hakkında yanılırız aksini düşünmek bile istemiyorum zira emin başkanla taraftarlar arasında problemler başlar (taraftarların sesine neden hiç kulak verilmedi ) manasında yinede umudumuzu yitrmeyelim kalpara rağmen süper lige diyelim

lato

Alıntı yapılan: samuray - 18 June 2013, 21:39:57
taraftarların bu kadar tepki gösterdiği kalpanı almakla emin başkan doğru tercihmi yaptı yanlış tercihmi bunu zaman gösterecek ama inşallah ben ve benim gibi düşünenler kalpar hakkında yanılırız aksini düşünmek bile istemiyorum zira emin başkanla taraftarlar arasında problemler başlar (taraftarların sesine neden hiç kulak verilmedi ) manasında yinede umudumuzu yitrmeyelim kalpara rağmen süper lige diyelim

Taraftar Kalpar'a illaki tepki gösterecektir ama inşallah bunu iki maçta alınan kötü sonuçla yapmaz inşallah sabretmeyi yerinde tepki koymayı becerebilir.

SametYılmaz55

inşallah başarılı olur şanlı armamız için ve yanılmış olurum.eyvallah süper lige çıktığımız sezon teknik direktörümüz olarak görev yaptı ama o sezon katkısı en az olan isimdi bence kendisi.Ahmet Şahin'in,Zenke'nin,Agbetu'nun,Kemal'in,Hakan'ın,Dilaver'in çok fazla görev almamasına rağmen yaptığı katkıyı yapamadı bence.inşallah süper lige çıktığımız sezondaki gibi saha içinde şansı iyi gider şaşırtır kendisini istemeyenleri

Ertuğrul Sağlam

Hoca geldi artik bu konuyu kapatalimda futbolcu transfer dedikodularini konusalim yokmu dedikodu?

seyf55

biz kimi beğeneceğiz acaba onu beğenme bunu beğenme öneri versin arkadaşlar morinho gelse ona da bir bahane bulurlar

teksas3455

Alıntı yapılan: Musti - 18 June 2013, 18:35:40
Uğur Meleke'nin Anıl ile ilgili değerlendirmesi...

Hocam geçen sene trt spor un Akhisar için yaptığı Video vardı. Süper Lige çıkan Akhisar ın neredeyse tüm maçlarını toplamışlardı. Ve birçok golde Anıl ın payı vardı. Hakkını yememek lazım. Neyse olan olmuş hayırlısı olsun bu vakitten sonra

seyf55

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 18 June 2013, 22:18:51
Hoca geldi artik bu konuyu kapatalimda futbolcu transfer dedikodularini konusalim yokmu dedikodu?
Harbiden kalparinho'yu konuşmaktan, transfer dedikodusu yapamadık.. :D

seyf55

sadece55

Düşünüyorumda Kahe gelirse Abdülkadir ile birlikte coşar.