2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

samsunluhakan

inşallah samsunsporumuz için hayırlı olur ve bizi tekrar lige çıkarır

evolution55

GurbetciFanatik

Bu adam bizi tekrar Süper Lige cikarirsa sayet ve isine son verilirse yine
biz bu adamin ahina en az 20 yil cekeriiz ben simdiden söylim de.

Hoca iyi kötü olabilir sonucta bizi süper lige cikarmisti sac bas yonduk ama ciktimistik iste hatice degil netice önemliydi.
En azindan Süper Lige onunla baslamamiz lazimdi baslamadik yetersiz diye bence hakkini yedik hocanin ve yönetimin.
Bu Hoca ikinci bi sans haketmiyorsa kim hakediyor soruyorum size kim. Belki Lige kötü baslaycagiz isine son verilir ama bence daha
gelmeden yürüyüs yapmak istifaya davet bu hoca bunlari haketmiyor.

jean

hayirlisi olsun ins tekrar cikariz super lige artik destek zamani eletirileri bir kenara birakalim simdilik

furkan5534

belki adam bizi çok delirtti ama bi petkoviçten bi besimden daha kaliteli zaten süperlige bizi çıkaran isimdi.çıktıgımız seneki futbolumuzu hatırlıyorumda sanki barcelona gibiydik geleni gideni parçalıyoduk.. neden olmasın.

Sadece Samsunspor

Hayirli olsun tepkiyede gerek yok bnce. Bu adam bzi superlige oyle ya da boyle cikartti. Bnce yine cikartacaktir. Ayrica futbol taktigi acisindan besimden bnce 10 kat daha ustun. Besimle gcrdigimiz gunleri hatirlayin. Ayrica superlige cikarsak ve bu adami yine cikar cikmaz yollarsak cok ah aliriz soylim.

Shane_Falco

Kalpar ile süper lige çıktığımız sezon taraftardan sonra en büyük pay futbolculardaydı. Ahmet Şahin mükemmel bir sezon geçirmişti o dönem. Ayrıca Adem,Kemal,Zenke,Agbetu gibi futbolcular performanslarında tavan yapmışlardı.Hakan Bayraktar,Murat Yıldırım gibi oyuncular tüm sezonu ideallerinden oynayınca başarı kaçınılmaz oldu. Hatta Turgay bile o sezon kendi seviyesinde zirve yapmıştı. Yedeklerden gelen Dilaver çok iyi performans gösterdi. Bu oyuncuların bu performansı göstermesinde Kalparın payı var mıdır bilemeyeceğim. Bekleyip göreceğiz.

Ayrıca artık biliyorum ki Kalpar takımın başındaysa kimseyi sahada yürütmez herkesin at gibi koşması için saha kenarından yırtacaktır bir taraflarını başkada işe yarar bi numarası yok.

Bekleyip göreceğiz bakalım papaz bir kere daha pilav yiyecek mi acaba ??

ismail

Kalpar: ''İcarrata geliyoruz''

Samsunspor'un yeni teknik direktörü Hüseyin Kalpar, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

PTT 1.Lig takımı Samsunspor'un anlaşma sağladığı Hüseyin Kalpar, "Biz icraatlarımızla en iyisini, en doğrusunu yapmaya gayret göstereceğiz. İcraata geliyoruz" dedi.

Başkan Emin Kar, takımı tanıdık bir isme emanet etti. Türkiye Futbol Federasyonu'nun genel kurulu için Ankara'ya giden Başkan Emin Kar, bu arada Hüseyin Kalpar'la masaya oturdu. Başkan Kar, 2010-2011 sezonunda 5 yıllık aradan sonra takımı Süper Lige çıkartan Hüseyin Kalpar'la 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık anlaşma sağladı.

Samsunspor'da yeniden görev yapacağı için mutlu olduğunu ifade eden Hüseyin Kalpar, şunları söyledi:

"Ben sivri şeyler konuşmam. Mütevazı konuşmalarımız yine devam edecek. Burası Türkiye. Herkes şampiyon olacağım, diye yola çıkıyor ama 1 tane şampiyon oluyor. Biz icraatlarımızla en iyisini, en doğrusunu yapmaya gayret göstereceğiz. Bir şeyi yapıyorsan doğru yapacaksın. Ben Samsunspor'a ilk geldiğimde düştü gözüyle bakılıyordu. Ama 2'nci senemizde şampiyon olduk. İnşallah yine aynı başarıyı ve güzelliği yaşarız."

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=60141

minci

Eğer Emin başkan Kalpar için böyle bir riske giriyorsa vardır bir nedeni diye düşünüyorum. En azından bir süre gözlemleyelim derim. Hepimeze hayırlı olur umarım.

beşnumara

Kalpar yatsın kalksın dua etsin coğu kimsenin istemediği bir ortama geliyor.
Ekonomik ve siyasi destegin verileceği yerde başarılı olması doğal bir durum. Süper lige çıkıp kalparla yolları ayırmamız da doğal. Cünkü biz bitik adama daha önce olduğu gibi iki yıl daha ekmek kazanma şansı veriyoruz yatsın kalksin dua etsin Samsunspor'a. Eğer bu kulüp hakkında ileri geri konuşursa taraftar da onun anasına bacısına söver kaşınmasın.

cezayir55

arkadaşlar destek zamanı hüseyin hoca en azından her gittiği takımda yıldızlar çıkartan ve iyi oynatan bir hoca  sabırlı olalım başarı gelecektir

Karabudun

Alıntı yapılan: ismail - 18 June 2013, 13:54:12
Kalpar: ''İcarrata geliyoruz''

Samsunspor'un yeni teknik direktörü Hüseyin Kalpar, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Samsunspor'da yeniden görev yapacağı için mutlu olduğunu ifade eden Hüseyin Kalpar, şunları söyledi:

"Ben sivri şeyler konuşmam. Mütevazı konuşmalarımız yine devam edecek. Burası Türkiye. Herkes şampiyon olacağım, diye yola çıkıyor ama 1 tane şampiyon oluyor. Biz icraatlarımızla en iyisini, en doğrusunu yapmaya gayret göstereceğiz. Bir şeyi yapıyorsan doğru yapacaksın. Ben Samsunspor'a ilk geldiğimde düştü gözüyle bakılıyordu. Ama 2'nci senemizde şampiyon olduk. İnşallah yine aynı başarıyı ve güzelliği yaşarız."

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=60141

Şampiyon olmadık, son hafta elimizdeki kupayı Mersin' e uzattık. Hocanın hafızası pek iyi olmasa da kendisine transfer konusunda güveniyorum. Göztepe örneğine aldanmayın. İyi ücretlere iyi futbolcular bulacaktır. Sıkıntısı bulduklarını düzgün oynatamaması.

ngonge

Hüseyin Kalpar'ı sitenin genelinin aksine ben başarılı buluyordum. Ancak dikkat edilmesi gereken noktalar var:

Artılar:
-Takımı iyi motive ediyor, oyuncuları disipline ediyor. Besim Hoca da disiplin çok zayıftı.
-Sistemine uyan oyunculardan maksimum performans alıyor.
-Sağlam bir savunma kurgusu oluşturuyor, her ne kadar sıkıcı top oynattığı söylense de Türkiye'de hele ki 1.ligde iyi futbol yok gibi bir şey.
-Takım oyunu oynatıyor.
Eksiler:
-Transferde başarısız, bilhassa yabancı oyuncu transferi kesinlikle ona bırakılmamalı.
-Oyuncularla inatlaşıyor, bilhassa kendisinin almadığı oyuncularla. Burada Emin Kar'a çok iş düşüyor çünkü hem oyuncuları kulübün alması hem de bunu Kalpar'ın kabullenmesi lazım.
-Tıkanan oyun açmada başarısız, oyuncu değişiklikleri yerinde değil.
-Kadro rotasyonu yok hep aynı oyuncularda ısrar ediyor.
-Takımını oturtması zaman alıyor. Göztepe mesela sabretse bu sene ligde tutardı belki öbür yıl terfi ettirirdi. Ama sabır gerekli.

Taktik olarak geçtiğimiz dönemki 4-5-1 dönüşümlü 4-3-3 oynatacağını düşünürsek;
-Tek forvet çok önemli. Abdülkadir gelirse direkt bu taktikle takımı ligden çıkarır o kadar söyliyeyim. O ayarda bir forvet lazım.
-2 önlibero oynatacaksa umarım Turgay olmaz bu. kaliteli o.saha şart. Bence Fatih Şen'den faydalanabilir ama dikine oynayacak bir H.Bayraktar tarzı oyuncuya ihtiyacımız var.
-Forvetin arkasında 2 Hızlı kanat gerekecek, Mehmet Yılmaz-Canberk alternatif olabilir ama Agbetu gibi bir yabancı da kesinlikle lazım.
-Bekleri defans özellikli oynatacaktır. Bu durumda ne Canberk ne Musa ne de Şaban onun taktiğinde oynayamaz, stoper özellikli bek lazım. Ercan ve alternatif Turgay sağ bek olabilir ama sol bekte sıkıntı var.

Şimdilik düşüncelerim bunlar, camiaya hayırlı olsun.

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: ngonge - 18 June 2013, 15:25:52
Hüseyin Kalpar'ı sitenin genelinin aksine ben başarılı buluyordum. Ancak dikkat edilmesi gereken noktalar var:

Artılar:
-Takımı iyi motive ediyor, oyuncuları disipline ediyor. Besim Hoca da disiplin çok zayıftı.
-Sistemine uyan oyunculardan maksimum performans alıyor.
-Sağlam bir savunma kurgusu oluşturuyor, her ne kadar sıkıcı top oynattığı söylense de Türkiye'de hele ki 1.ligde iyi futbol yok gibi bir şey.
-Takım oyunu oynatıyor.
Eksiler:
-Transferde başarısız, bilhassa yabancı oyuncu transferi kesinlikle ona bırakılmamalı.
-Oyuncularla inatlaşıyor, bilhassa kendisinin almadığı oyuncularla. Burada Emin Kar'a çok iş düşüyor çünkü hem oyuncuları kulübün alması hem de bunu Kalpar'ın kabullenmesi lazım.
-Tıkanan oyun açmada başarısız, oyuncu değişiklikleri yerinde değil.
-Kadro rotasyonu yok hep aynı oyuncularda ısrar ediyor.
-Takımını oturtması zaman alıyor. Göztepe mesela sabretse bu sene ligde tutardı belki öbür yıl terfi ettirirdi. Ama sabır gerekli.

Taktik olarak geçtiğimiz dönemki 4-5-1 dönüşümlü 4-3-3 oynatacağını düşünürsek;
-Tek forvet çok önemli. Abdülkadir gelirse direkt bu taktikle takımı ligden çıkarır o kadar söyliyeyim. O ayarda bir forvet lazım.
-2 önlibero oynatacaksa umarım Turgay olmaz bu. kaliteli o.saha şart. Bence Fatih Şen'den faydalanabilir ama dikine oynayacak bir H.Bayraktar tarzı oyuncuya ihtiyacımız var.
-Forvetin arkasında 2 Hızlı kanat gerekecek, Mehmet Yılmaz-Canberk alternatif olabilir ama Agbetu gibi bir yabancı da kesinlikle lazım.
-Bekleri defans özellikli oynatacaktır. Bu durumda ne Canberk ne Musa ne de Şaban onun taktiğinde oynayamaz, stoper özellikli bek lazım. Ercan ve alternatif Turgay sağ bek olabilir ama sol bekte sıkıntı var.

Şimdilik düşüncelerim bunlar, camiaya hayırlı olsun.
Doğru tespitler bence..  Ben özellikle, abdulkadir özgen, nikolay dimitrov ve cemil adıcanın tekrar takıma kazandırılması lazım olduğunu düşünüyorum.

fanatik samsunsporlu

rakip 10 kişi kaldığında oyun planımız bozuldu.keşke 11-11 oynasaydık demez inşallah.ilk geldiğinde antremanlarını seyrediyordum.maalesef berbat...
Artısı disiplinli olması