Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ult55ras

bi tane de mozilla için olsa güzel olurdu :D

kuzey55

Samsun'dan,Samsunspor'dan ve ne kadar yavru vatan olsa da ülkemden ayrı kalmak çok zor :( özlendiniz abiler arkadaşlar.herkese kıbrıstan selamlar.

celebi

AZ KALDI İNŞAALLAH KARDEŞİM BİRAZ DAHA SABIR İNŞAALLAH

berusa55

Brezilya Japonya maçının gol dakikaları şaka gibi. İlk gol 3.dk, ikinci gol ikinci yarının 3.dk.sı ve son gol uzatmaların 3.dk.sı...

King1965

samsunspor'un büyük facebook sayfası kapandımı :S

seyf55

Alıntı yapılan: King1965 - 16 June 2013, 09:41:31
samsunspor'un büyük facebook sayfası kapandımı :S

Bende onu merak ediyorum giremiyorum face den falan ne oldu ki

ult55ras

Alıntı yapılan: seyf55 - 16 June 2013, 15:00:07
Bende onu merak ediyorum giremiyorum face den falan ne oldu ki

zaten kulüple bir alakası yoktu

Karabudun

seyf55

mehmet yılmaz

Sarıkamış Harekatında ( Kafkas Cephesinde ) şehit olanlardan isimleri tespit edilen 16.969 şehidimizin tam listesi var. Aralarında çok sayıda Samsunlu var. Buradan çok asker alınmış silah altına. Ruhları şad olsun :(

http://www.sarikamisdayanismagrubu.com/Haber_Detay.asp?HaberID=13

5trawberry

Paylaşım için teşekkürler abi.
Annesi dedeme hamileyken, eşi yani dedemin babası köyden 42 kişi ile birlikte gitmişler. Uzun yıllar haber gelmemiş. Daha sonra resmi olmayan kayıtlarla şehit oldukları ülke genelinde yaygınlaşmış. Miras olayımız vardı yıllar önce gaip olarak belirtilince uzun bi araştırma yapılmıştı, o zamanın resmi ihtiyar heyeti onaylı kağıdı bize iletilmişti. Orjinal şekilde. 42 kişinin de şehit olduğu orda belirtilmiş, ama arşivlerde kalmış.
1301 doğumlu İsmail-Samsun olarak geçiyor, görünce de duygulandım.

Erzurum Hastanesinde şehit olduğu yazıyor ama o ölüm yeri kısmı gerçek midir ki.  :(

Allah onlardan razı olsun.
Mekanları cennet olsun.

mehmet yılmaz

Hastane denilmişse doğrudur. Muhtemelen bir yerde yaralandı ya da daha büyük ihtimalle pek çok Mehmetçik'i kıran tifüsten ( lekeli humma ) dolayı şehit olmuştur. Esas dağ başlarında donarak şehit olan ve eratın donuk dediği şehitler var. Çoğunun bir mezar taşı bile yok. :(

Sercan

Ananemin dedesi de orada şehit düşmüş. Bir bakayım bulabilecek miyim ?

south_london

Samsun'dan ne kadar çok şehit var.

King1965

Samsun Büyük Şehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın Samsunsporumuza tekrardan verdiği otopark, Samsunspor kongresinde Canik Belediyesi Başkanı Osman Genç'in de belediye binasının önündeki otopark'ında Samsunspor'a vermesinden sonra Taraftar İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'tan da bir destek bekliyor..

Bunu Twitter'den başlattıkları kampanya ile dile getiriyorlar.

Başkan'a mesaj için @ndemirtas55 yazarak mesajlarınızı iletebilirsiniz

http://www.samsunsportv.net/2013/06/baskan-demirtasa-mesaj-seli.html