2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

cakir55

Ertan Süzgün ‏@ertansuzgun 3 sa

Orduspor, Orkun Uşak ve Hakan Bayraktar ile prensip anlaşmasına vardı.Boluspor da Süper Lig olmazsa Van'lı kaleci Muammer Yıldırım'ı alacak.

Hakan Bayraktar mı  >:(

Orduspor ‏@OrdusporFan 2 sa

[BİLGİ] Orduspor'umuzun ortasaha oyuncusu Hakan Bayraktar ve kaleci Orkun Uşak ile anlaştığı yönünde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır

Doğru değil heralde

cakir55

Nedim Türkmen, "Hakan Bayraktar ve Orkun Uşak ile anlaştığımız yönünde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

Nedim Türkmen yalanladı haberi elimizi çabuk tutatalım alalım işte Hakan'ı.

Lusage

Hakan Bayraktar'ı istersek alırız zaten. Maçtan sonra evine yürüye yürüye gitmeyi taraftarın yoğun ilgisinden bıkıp koşarak kaçmayı özlemiştir Kuşçu Baba.  ;D

cakir55

Bank Asya'da şampiyon olduğumuz günü hatırlıyorumda Zenke ile Hakan'ın stat çıkışı taraftarlarla kucaklaşması çok güzeldi ya inşAllah bu senede yaşarız öyle görüntüler.

jean

Lèvent eris iki kere manisayi cikardi bizde basarisizdi huseyin hocayi begeniyorum acikcasi bu sefer tedirginim ucude icime sinmiyor

Karabudun

Kalpar oyuncu bulsun, transfer konusunda fikri alınsın. Tüm bunların hakkını verir, lakin takımın başında sahaya çıkarsa saç baş yolarız.

yirmiuc

o uc isim icinde en iyisi yine kalpardir.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

mimar55

Emin başkan cıkacak takım olursa başkanım dedi kimi getirirse razıyım emin başkan futbolu çok iyi bilir

BigBadMama5552

Teknik direktörlüğe Levent Eriş'in getirildiği filan söyleniyor, aslı astarı var mıdır?

King1965

Alıntıhttp://www.samsunsportv.net/2013/06/ercag-evirgen-icin-transfer-gorusmesi.html

Adana Demirsporla sözleşmesi sona eren futbolculardan Forvet oyuncusu Erçağ Evirgen için kulübümüz transfer görüşmesi yapacağı duyumu var. Transfer komitesinin takip ettiği oyuncular içerisinde yer alan Erçağ 26 yaşında sağ forvet tarafında oynuyor. Fizik yapısı ile drogbayı andırıyor.  Geçen sezon ilk dönemde forvet transferlerinden verim alamamıştık bu sezon  ise bu sıkıntıları yaşamamak için kulübümüz forvet arayışlarında..

seyf55

Gelecek hoca daha önce takımlarında  çok para harcamış olabilir ama bizde buna Emin Başkan izin vermez o yüzden yok Levent gelirse batarız falan diye endişelenmeyelim Emin Başkan işini bilir

Gaziosmanpaşalı3455

inşallah şu erçağ olur bence bu ligin en iyi oyuncusu tabiki tartışmasız

cakir55

Ercag iyi oyuncu Abdülkadir ile iyi anlaşırlar inşallah olur bu transfer.

tanju55

Arkadaşlar hüseyin Kalparı istemeyenler varmış...bu kişileri anlayamıyorum...adam bizi süper lige çıkardı adamı kovdular adam da ekmek parası için rizeyle anlaştı göztepeyle anlaştı vs...bu adamın hakkı yendi...petkovicin yerinde kalpar olsa şimdi süper ligdeydik...

Gaziosmanpaşalı3455

erçağ ile enaz 3 yada 4 senelik anlaşma yapmamız lazım. nasip olurda cıkarsak elbelt süper ligdede çok faydalanırız !!!!