Samsunspor Yönetimi Olağanüstü Genel Kurul Kararı Aldı

Başlatan 55.hakan, 20 May 2013, 18:22:50

« önceki - sonraki »

jurista

Emin Başkanla bu sene daha güzel bir sene geçireceğimize inancım tam .Allah mahcup etmesin.

Divan kurulunda Samsunsporun s sinden haberdar olmayan , Galatasaray fanatiklerini görmek içimi dağladı ...Divan Kurulunu oluşturup oya sunan Hakkı Tomaçı kınıyorum kınıyorum kınıyorum

5trawberry

seyf55

Tarık alkol alıp gelmiş o belli ,2. adamın ne içtiği saptanamadı :)

Ekrem

Bu hallemi Samsunspora başkan olacaklar bunlar yaa  :) :)

bengülü

Samsunspor'umuzun Olağanüstü Kongresi yapıldı.

YÖNETİM KURULU (ASİL)

1- Emin Kar
2-Recep Hun
3-Erdem Eynel
4-Selahattin Süleymanoğlu
5-Duran Yaşar Cengiz
6-Mehmet Pank
7-Tayfun Yüce
8-M. Nilşah Alptekin
9-Erol Aslan
10-İbrahim İnan
11-Nihat Soğuk
12-Cengiz Engin
13- Hakan Akyüz
14-Oğuzhan Serinkaya
15- Muammer Göksel

YÖNETİM KURULU (YEDEK)
1-Doğan Atlı
2-Adem Soycan
3-Tahir Çatalkaya
4- M. Ali Akça
5-Levent Çebi
6-Ali İhsan Hasanpaşaoğlu
7-Cengiz Aybas
8- Recep Çalışkan
9-Cemal Gümüş
10-Faruk Öztürk
11-Hakan Özbay
12- Kader Önder
13-Serkan Ay
14- Mehmet Cem Akalın
15-İnanç Armağan Kaya

emin başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum allah utandırmazın

mimar55

Canik belediye başkanını büyük şehir belediye başkanı yapmak lazım sözüm siyasi amaclı değildir

Duško Milinković

Alıntı yapılan: mimar55 - 14 June 2013, 09:37:47
Canik belediye başkanını büyük şehir belediye başkanı yapmak lazım sözüm siyasi amaclı değildir

Toptepe gezi alanı projesini KTÜ'ye yaptırdığını hatırlatırım. Çok kıymetli KTÜ'süne....

HoliganSamSunLu

camiamıza hayırlı olsun inşallah bu kötü dönemi atlatırız....

seyf55

Alıntı yapılan: Duško Milinković - 14 June 2013, 13:52:09
Toptepe gezi alanı projesini KTÜ'ye yaptırdığını hatırlatırım. Çok kıymetli KTÜ'süne....

Yaptırmış olabilir ona o zaman karşı çıkacaktık yanlış yapmış ama bu şuanda şu dar zamanda yaptığı iyiliği yok edemez

Duško Milinković

Alıntı yapılan: seyf55 - 14 June 2013, 14:10:27
Yaptırmış olabilir ona o zaman karşı çıkacaktık yanlış yapmış ama bu şuanda şu dar zamanda yaptığı iyiliği yok edemez

Şu zamanda yaptığı iyiliğe lafım yok. Büyükşehir meselesine itirazım....

Ayberk

Otopark konusunda Allah razı olsun ama tam bir politikacı gibi davrandı dun. yaptıgı konuşma ve hamle kendisi icin dogrudur ama ozellikle ilk sozu necattin baskanin almasi, sonrasi osman gencin soz almasi bence manidardir.tekrar soyluyorum katkilarinin devamli olmasini diler,tesekkur ederiz orasinda hemfikiriz

King1965

Alıntı yapılan: Ayberk - 14 June 2013, 15:27:35
Otopark konusunda Allah razı olsun ama tam bir politikacı gibi davrandı dun. yaptıgı konuşma ve hamle kendisi icin dogrudur ama ozellikle ilk sozu necattin baskanin almasi, sonrasi osman gencin soz almasi bence manidardir.tekrar soyluyorum katkilarinin devamli olmasini diler,tesekkur ederiz orasinda hemfikiriz

Sayın Osman Genç Samsunspor'a otopark vermek ile kalmayıp,Canik İlçesine yatırım yapan ulusal ve uluslar arası büyük yatırımcılarında Samsunspor'a reklam vermek zorunda olduklarını,bu şehirden para kazandıklarını ve kendilerine yapılan bu çagrıyı o firmalar ile görüşerek yerine getirecegini beyan etmesi,Sayın Genç'in bu samimi tavrı gelecek adına bizleri umutlandırmıştır.

HoliganSamSunLu

bizde malesef erken sevinçler hüsrana dönüştüğünde etkisi çok fazla oluyor samsunspora sahip çıkan herkezden allah razı olsun ama birden ortaya çıkan bu destek sözlerine fazla kaptırırsak olası olumsuzlukta çöküşümüz okadae büyük olur.

Ayberk

Polemige gerek yok, politakaci olmasinin getirdigi akillica bir hamle yapti bence anlatmaya calistigim bu.insallah bunla sinirli kalmaz devam eder katkilari,diger belediyelere de ornek olur insallah. ama bu kentte ne yazikki bu tip seyler devamlilik arz etmiyor,edemiyor...

holigan5565

Yaklaşan y erel seçmlerin kaymağını yiyoruz arkadaşlar inşallah devamı gelir