2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

55__Gurbet__55

Yeni Hoca Süper Lig düzeyinde olursa iyi olur. Seneye ciktigimizda hocayi degistirmek zorunda kalmayalim.
Gecen ciktigimizda olanlari gördük.

samuray

levent eriş o kadar iddaalı takım çalıştırdı ptt ligte hangisini süper lige taşıdı merak ediyorum süper lige çıkarttığı takım varmı . benbilmiyorum yanılıyorsam özür

Shane_Falco

Alıntı yapılan: samuray - 13 June 2013, 20:59:29
levent eriş o kadar iddaalı takım çalıştırdı ptt ligte hangisini süper lige taşıdı merak ediyorum süper lige çıkarttığı takım varmı . benbilmiyorum yanılıyorsam özür

8-9 yıl önce Vestel destekli Manisayı çıkarmış olsa gerek :)

fanatik samsunsporlu

cgr

cakir55

Bilal Şenel ‏@marcopashaaa 8 sa
Samsunsporun görüştüğü hocalara Hüseyin kalpar, Levent eriş, Yücel ildiz de eklendi.. Hüseyin kalpar ismi ağır bastığı söyleniyoo
Başkan Emin Kar, Levent Eriş derken Yönetim ve camia Hüseyin kalpar için baskı yapıyorr

Bu üç hocadan hangisinin gelmesini istersiniz ?

ult55ras

55.hakan

Desiqner

MeL_55

Saka falan bi yana hüseyin kalpar döneminde Samsunspor son 10 yilin en iyi takim oyununu oynuyordu
tavsanli macini hala unutmus degilim

Ellibeş Numara

Öncelikle yücel ildiz'in gelmesini isterim.. O olmazsa, kalparinho'nun gelmesini isterim.

Lusage

İlla kanser olacağız yani.. Hayır hangi Yönetim Sir Üseyin için bastırıyormuş onu da anlamadım ya.. Neyse...

cakir55

Yücel İldiz en makul seçim gibi hem öyle yüksek paralar harcatacak bir adam değil inşallah Yücel İldiz olur.

orhan

Hüseyin kalpar la bu iş olmaz Ona kadar düşüldüyse yandık.Sezon başında Göztepeye 20 milyon lira harcatıp takım kurduran hüseyin kalpar değilmiydi.

Bakican55

İlk günden beri yücel ildiz diyorum yücel hocayla uçarız